Προς το περιεχόμενο

Ταμείο ανεργίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει σχετικά αν δικαιούται η κόρη μου ταμείο ανεργίας.εναρξη σύμβασης 30-9-2019 ,και θα σταματήσει 10-1-2021 (με απόλυση γιατί θα κλείσει το μαγαζί ).Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα ,τετράωρη .Ευχαριστώ .Δεν έχει ξαναπάρει επίδομα ανεργίας 

6 λεπτά πριν, Des1 είπε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα (οπότε ότι πω μπορεί να είναι εντελώς λάθος), αλλά νομίζω ότι δεν καλύπτει την παρακάτω βασική προϋπόθεση: 

- πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη πριν από από την έναρξη της επιδότησής του. (Εκτός αν εργαζόταν κάπου αλλού το 2019). 

Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο ΟΑΕΔ μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια. 

Δημοσ.

Επισης, αν ξερει απο τωρα οτι σε 4 σχεδον μηνες θα την απολυσουν, μπορει να αρχισει ψαξιμο για νεα δουλεια απο τωρα και να μην χρειαστει ο ΟΑΕΔ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gasgounis είπε

Επισης, αν ξερει απο τωρα οτι σε 4 σχεδον μηνες θα την απολυσουν, μπορει να αρχισει ψαξιμο για νεα δουλεια απο τωρα και να μην χρειαστει ο ΟΑΕΔ

2 ώρες πριν, Des1 είπε

Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει σχετικά αν δικαιούται η κόρη μου ταμείο ανεργίας.εναρξη σύμβασης 30-9-2019 ,και θα σταματήσει 10-1-2020 (με απόλυση γιατί θα κλείσει το μαγαζί ).Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα ,τετράωρη .Ευχαριστώ Υ.γ.δεν έχει ξαναπάρει επίδομα ανεργίας

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις .Θα μάθουμε τότε !

Δημοσ.

Ερώτηση.... Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργος. 

Έκανα τα χαρτιά για ταμείο στις 4/8/2020.

Υπάρχει περίπτωση να πληρωθώ τέλη τους μηνός; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Αν δεν πληρωθείς αύριο πρέπει να τους ενοχλήσεις...

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Αν δεν πληρωθείς αύριο πρέπει να τους ενοχλήσεις...

Αύριο είναι η ημέρα πληρωμής; 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κάθε Παρασκευή πληρώνει. Αν αύριο μέχρι τις 12-1 το μεσημέρι δεν δεις πως η αίτησή σου για το ταμείο ανεργίας έχει προχωρήσει, καλό είναι να τους ενοχλήσεις. Να ξέρεις πως κάποιες φορές αργούν να φανούν τα ένσημα του τελευταίου διμήνου και αυτό μπορεί να καθυστερήσει την διαδικασία της πρώτης πληρωμής (δεν πάει το ταμείο σου πίσω όμως, αν αργήσουν πολύ μπορεί να πάρεις 2 ή 3 μηνιάτικα με την μία).

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τις παρασκευές πληρώνουν. Αν δε στα βάλουν αύριο
να ρωτήσεις τι συμβαίνει.  Υποτίθεται ότι με το
που κάνεις την αίτηση μετά από σαράντα ημέρες
στο τέλος της εβδομάδας σου καταθέτουν τα
χρήματα... αν έχεις πάρεις την έγκριση.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Κάθε Παρασκευή πληρώνει. Αν αύριο μέχρι τις 12-1 το μεσημέρι δεν δεις πως η αίτησή σου για το ταμείο ανεργίας έχει προχωρήσει, καλό είναι να τους ενοχλήσεις. Να ξέρεις πως κάποιες φορές αργούν να φανούν τα ένσημα του τελευταίου διμήνου και αυτό μπορεί να καθυστερήσει την διαδικασία της πρώτης πληρωμής (δεν πάει το ταμείο σου πίσω όμως, αν αργήσουν πολύ μπορεί να πάρεις 2 ή 3 μηνιάτικα με την μία).

Τα πήγα τα ένσημα στο χέρι μου τα έδωσε η εταιρία μου. 

14 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Τις παρασκευές πληρώνουν. Αν δε στα βάλουν αύριο
να ρωτήσεις τι συμβαίνει.  Υποτίθεται ότι με το
που κάνεις την αίτηση μετά από σαράντα ημέρες
στο τέλος της εβδομάδας σου καταθέτουν τα
χρήματα... αν έχεις πάρεις την έγκριση.

Πώς θα καταλάβω ότι πήρα έγκριση; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Έχει εγκριθεί η αίτηση σου; Τα ΚΠΑ2 στις μεγάλες πόλεις είναι "πνιγμένα", εγώ έχω αίτηση από 16/7 και ακόμη δεν την έχουν εξετάσει (στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Έχει εγκριθεί η αίτηση σου; Τα ΚΠΑ2 στις μεγάλες πόλεις είναι "πνιγμένα", εγώ έχω αίτηση από 16/7 και ακόμη δεν την έχουν εξετάσει (στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

Αυτό ρωτάω πως καταλαβαίνω ότι έχει εγκριθεί; δεν έχω ιδέα δεν πήρα ποτέ ταμείο.... Μηδέν!!! 

Τούμπα είμαι εγώ. 

Πως παίρνεις χαμπάρι ότι έγινε εξέταση της αίτησης; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...