Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει σχετικά αν δικαιούται η κόρη μου ταμείο ανεργίας.εναρξη σύμβασης 30-9-2019 ,και θα σταματήσει 10-1-2021 (με απόλυση γιατί θα κλείσει το μαγαζί ).Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα ,τετράωρη .Ευχαριστώ .Δεν έχει ξαναπάρει επίδομα ανεργίας 6 λεπτά πριν, Des1 είπε Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
zx1234r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Νομίζω πως ο ΟΑΕΔ μπορεί να απαντήσει καλύτερα στο ερώτημα. http://www.oaed.gr/contact
BrocasHelm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έχει 25άρια ένσημα, το παίρνει σίγουρα. Μπορείς να δεις τις προϋποθέσεις εδώ: http://www.oaed.gr/anergoi
TuXaKoS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα (οπότε ότι πω μπορεί να είναι εντελώς λάθος), αλλά νομίζω ότι δεν καλύπτει την παρακάτω βασική προϋπόθεση: - πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη πριν από από την έναρξη της επιδότησής του. (Εκτός αν εργαζόταν κάπου αλλού το 2019). Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο ΟΑΕΔ μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια.
gasgounis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Επισης, αν ξερει απο τωρα οτι σε 4 σχεδον μηνες θα την απολυσουν, μπορει να αρχισει ψαξιμο για νεα δουλεια απο τωρα και να μην χρειαστει ο ΟΑΕΔ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gasgounis είπε Επισης, αν ξερει απο τωρα οτι σε 4 σχεδον μηνες θα την απολυσουν, μπορει να αρχισει ψαξιμο για νεα δουλεια απο τωρα και να μην χρειαστει ο ΟΑΕΔ 2 ώρες πριν, Des1 είπε Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει σχετικά αν δικαιούται η κόρη μου ταμείο ανεργίας.εναρξη σύμβασης 30-9-2019 ,και θα σταματήσει 10-1-2020 (με απόλυση γιατί θα κλείσει το μαγαζί ).Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα ,τετράωρη .Ευχαριστώ Υ.γ.δεν έχει ξαναπάρει επίδομα ανεργίας Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις .Θα μάθουμε τότε !
tsioulak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει αλλά ένσημα από πιο πρίν; Αν δεν έχει τότε μάλλον δεν θα πάρει ταμείο ανεργίας.
Boubis1411 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ερώτηση.... Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργος. Έκανα τα χαρτιά για ταμείο στις 4/8/2020. Υπάρχει περίπτωση να πληρωθώ τέλη τους μηνός;
agrio.imeros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση.... Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργος. Έκανα τα χαρτιά για ταμείο στις 4/8/2020. Υπάρχει περίπτωση να πληρωθώ τέλη τους μηνός; Αν δεν πληρωθείς αύριο πρέπει να τους ενοχλήσεις... 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Αν δεν πληρωθείς αύριο πρέπει να τους ενοχλήσεις... Αύριο είναι η ημέρα πληρωμής;
BrocasHelm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αύριο είναι η ημέρα πληρωμής; Κάθε Παρασκευή πληρώνει. Αν αύριο μέχρι τις 12-1 το μεσημέρι δεν δεις πως η αίτησή σου για το ταμείο ανεργίας έχει προχωρήσει, καλό είναι να τους ενοχλήσεις. Να ξέρεις πως κάποιες φορές αργούν να φανούν τα ένσημα του τελευταίου διμήνου και αυτό μπορεί να καθυστερήσει την διαδικασία της πρώτης πληρωμής (δεν πάει το ταμείο σου πίσω όμως, αν αργήσουν πολύ μπορεί να πάρεις 2 ή 3 μηνιάτικα με την μία). 1
agrio.imeros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αύριο είναι η ημέρα πληρωμής; Τις παρασκευές πληρώνουν. Αν δε στα βάλουν αύριο να ρωτήσεις τι συμβαίνει. Υποτίθεται ότι με το που κάνεις την αίτηση μετά από σαράντα ημέρες στο τέλος της εβδομάδας σου καταθέτουν τα χρήματα... αν έχεις πάρεις την έγκριση. 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε Κάθε Παρασκευή πληρώνει. Αν αύριο μέχρι τις 12-1 το μεσημέρι δεν δεις πως η αίτησή σου για το ταμείο ανεργίας έχει προχωρήσει, καλό είναι να τους ενοχλήσεις. Να ξέρεις πως κάποιες φορές αργούν να φανούν τα ένσημα του τελευταίου διμήνου και αυτό μπορεί να καθυστερήσει την διαδικασία της πρώτης πληρωμής (δεν πάει το ταμείο σου πίσω όμως, αν αργήσουν πολύ μπορεί να πάρεις 2 ή 3 μηνιάτικα με την μία). Τα πήγα τα ένσημα στο χέρι μου τα έδωσε η εταιρία μου. 14 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Τις παρασκευές πληρώνουν. Αν δε στα βάλουν αύριο να ρωτήσεις τι συμβαίνει. Υποτίθεται ότι με το που κάνεις την αίτηση μετά από σαράντα ημέρες στο τέλος της εβδομάδας σου καταθέτουν τα χρήματα... αν έχεις πάρεις την έγκριση. Πώς θα καταλάβω ότι πήρα έγκριση;
tsioulak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση.... Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργος. Έκανα τα χαρτιά για ταμείο στις 4/8/2020. Υπάρχει περίπτωση να πληρωθώ τέλη τους μηνός; Έχει εγκριθεί η αίτηση σου; Τα ΚΠΑ2 στις μεγάλες πόλεις είναι "πνιγμένα", εγώ έχω αίτηση από 16/7 και ακόμη δεν την έχουν εξετάσει (στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης). 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, tsioulak είπε Έχει εγκριθεί η αίτηση σου; Τα ΚΠΑ2 στις μεγάλες πόλεις είναι "πνιγμένα", εγώ έχω αίτηση από 16/7 και ακόμη δεν την έχουν εξετάσει (στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης). Αυτό ρωτάω πως καταλαβαίνω ότι έχει εγκριθεί; δεν έχω ιδέα δεν πήρα ποτέ ταμείο.... Μηδέν!!! Τούμπα είμαι εγώ. Πως παίρνεις χαμπάρι ότι έγινε εξέταση της αίτησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα