Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα μολις τελειωσα μια φορμα στο excel ωστε να γλιτωσω τα χειρογραφα τιμολογια

θελω να ρωτησω ομως καποια πραγματα που δεν μπορω να φτιαξω

1) εχω ενα κελι που λεει καθαρη αξια και θελω στις τιμες που βαζω απο κατω να επιλεγω αν ειναι σε 13% η 24% φπα. πως το κανω αυτο?

2)αν γινεται καπως με την εντολη εκτυπωσης να αυξανει κατα ενα ο αριθμος παραστατικου

σκεφτηκα οτι αν αποθηκευω σε μια βαση δεδομενων καθε τιμολογιο που εκδιδω να παιρνει τον αριθμο τιμολογιων + 1 και να τον βαζει στον αυξοντα αριθμο παραστατικου.σκεφτομαι σωστα η πολυ πολυπλοκα? 

3)οταν στελνεται για εκτυπωση και τελειωνει αν γινεται ολη η φορμα να αποθηκευεται σε μια βαση και η φορμα αυτη να αδειζει και να περιμενει νεο τιμολογιο.

δεν ζηταω να μου το φτιαξει καποιος αλλα πρωτα αν γινονται αυτα που θελω και αν ναι μια κατευθυνση να κινηθω

ευχαριστω

Δημοσ.

Τα περισσότερα φαντάζομαι μπορούν να γίνουν κάπως (ας το απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερή εμπειρία). Το ερώτημα μου είναι όμως. Μιλάς για πολλά τιμολόγια ετησίως ή 20-30 στο σύνολο.

Θα πρέπει τα τιμολόγια να υποβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στο myDATA (ΑΑΔΕ) και να λαμβάνουν σήμανση οπότε θα πρέπει να το λάβεις και αυτό υπόψη σου…   

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ZauZ είπε

Τα περισσότερα φαντάζομαι μπορούν να γίνουν κάπως (ας το απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερή εμπειρία). Το ερώτημα μου είναι όμως. Μιλάς για πολλά τιμολόγια ετησίως ή 20-30 στο σύνολο.

Θα πρέπει τα τιμολόγια να υποβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στο myDATA (ΑΑΔΕ) και να λαμβάνουν σήμανση οπότε θα πρέπει να το λάβεις και αυτό υπόψη σου…   

50 με 100 το χρονο ειναι. ειναι σιγουρο οτι πρεπει να ειναι σε πραγματικο χρονο? γιατι τωρα ειναι χειρογραφο και οτι κοβω περνιεται 2 φορες τον μηνα απο τον λογιστη μου. αν για καθε τιμολογιο που κοβω εκτυπωνω 2 φυλα (1 ο πελατης και 1 εγω) και το περναει οπως τωρα ο λογιστης? ετσι και αλλιως μεχρι τωρα δεν ειναι online

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vellamos_power είπε

50 με 100 το χρονο ειναι. ειναι σιγουρο οτι πρεπει να ειναι σε πραγματικο χρονο? γιατι τωρα ειναι χειρογραφο και οτι κοβω περνιεται 2 φορες τον μηνα απο τον λογιστη μου. αν για καθε τιμολογιο που κοβω εκτυπωνω 2 φυλα (1 ο πελατης και 1 εγω) και το περναει οπως τωρα ο λογιστης? ετσι και αλλιως μεχρι τωρα δεν ειναι online

Από 1/10 λένε θα ισχύσει. Προσωπική εκτίμηση από 1/1/2021 αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Για λίγα τιμολόγια μάλλον θα δώσει η ΑΑΔΕ δική της πλατφόρμα για την καταχώρηση (νομίζω μέχρι 50) αλλά για περισσότερα ναι θα πρέπει να είναι realtime.

Η διαδικασία αλλάζει πλέον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZauZ είπε

Από 1/10 λένε θα ισχύσει. Προσωπική εκτίμηση από 1/1/2021 αλλά κράτα μικρό καλάθι.

Για λίγα τιμολόγια μάλλον θα δώσει η ΑΑΔΕ δική της πλατφόρμα για την καταχώρηση (νομίζω μέχρι 50) αλλά για περισσότερα ναι θα πρέπει να είναι realtime.

Η διαδικασία αλλάζει πλέον.

αρα θα πρεπει να πληρωσουμε εφαρμογη εμποριου κανενα 1000ρικο για 50-60 τιμολογια? ελλαδαρα μου εσυ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...