Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Ελλάδα πάντως είναι τραγικές οι ασφαλιστικές.

Θυμάμαι είχα τρακάρει μόνος μου Γερμανία,πριν 10 χρονια,πηγα μόνος μου το αμάξι στην επίσημη αντιπροσωπεία μαμά,πηγε η ασφαλιστική,κατέγραψε το συμβαν και η μαμά σε 4 μέρες το έκανε καινούριο,πόρτα,καπό,φώτα μπρος πίσω,προφυλακτήρα μπρος πίσω,και διάφορα αλλα,όλα καινούρια,όλα γνήσια.2 σελίδες κατεβατό τι άλλαξαν.

Κόστος 7.100 ευρώ,πλήρωσα 300.Το αμάξι ήταν 12 ετών τότε με σχεδόν 200.000χλμ.Μικτη ασφαλεια.

Δεν μπλέχτηκε καμμία τροχαία.

Έχουν θέμα όντως οι ασφαλιστικές, αλλά και οι αντιπροσωπείες κοιτάζουν να τις αρμέξουν καλά όταν τους δίνεται η ευκαιρία, εγώ αυτό είδα τουλάχιστον από την εμπειρία που ανέφερα. Για να μην αναφέρω το σύνηθες φαινόμενο της μεικτής ασφάλειας που κάνουν πολλοί έτσι ώστε να φτιάξουν τις ζημιές που έχουν ήδη στα οχήματα τους μετά από 1-2 χρόνια.

2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Απ΄ όσο ξέρω δεν μπαίνει στην εφορία οφειλή σε ιδιώτη ή ιδιωτική εταιρία.

1 ώρα πριν, alexiko είπε

Ακριβώς αυτό! Και αν θέλουν ας σε τρέξουν δικαστικά να το αποδείξουν. Έχουν κάνει παραλείψεις και λογικά δε θα πάρουν δίφραγκο.

1 ώρα πριν, kwstas77 είπε

Δεν πάνε στην εφορία τα χρήματα που χρωστάς σε ιδιώτη, όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω.

39 λεπτά πριν, 2tsipakis είπε

εφορια ; ιδιωτικη εταιρεια ειναι δεν εχει σχεση καμια εφορια 😂😂

Παιδιά δεν το γνώριζα αφενός και αφετέρου ήθελα να είμαι σωστός και τα πλήρωσα...

Δημοσ.

Απλά την επόμενη φορά θα είσαι πολύ πολύ πιο προσεκτικός. Μικτή ασφάλεια έχεις στο δικό σου όχημα;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι standard, αν πας σε δικό σου συνεργείο κλείνεις ραντεβού με πραγματογνώμονα της ασφάλειας, πάει στο συνεργείο και συμφωνούν στο κόστος επισκευής. Αυτό μπορείς να το μάθεις είτε από το συνεργείο είτε από την ίδια την ασφάλεια, εφόσον φυσικά ρωτήσεις, δεν σου λένε μόνοι τους τίποτα. Ειδικά όταν το αυτοκίνητο είναι κάτω από πενταετία βάζεις καινούργια γνήσια ανταλλακτικά χωρίς extra κόστος. Μετά έχει συμμετοχή για τα ανταλλακτικά ή βάζεις μεταχειρισμένα πάλι χωρίς κόστος. Το ότι σου είπαν εκ των υστέρων να πληρώσεις το θεωρώ τραγικό, δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά εκεί. Πήγα δύο φορές σε αντιπροσωπεία Renault και μια σε Ford όπου φυσικά και δεν μου ζήτησαν λεφτά. Αν έχεις συμμετοχή λόγο παλαιότητας τα χρήματα τα κρατάει η ασφάλεια, όχι το συνεργείο.

Τώρα στα της anytime, έχω πάει δύο φορές, ευχαριστημένος είμαι από τη δουλειά που έκαναν. Ειδικά την πρώτη πρέπει να το είχαν γυαλίσει κι όλας, είχαν καθαρίσει και κάτι πίσσες που δεν έβγαιναν στα πλυντήρια. Την δεύτερη φορά επειδή ήταν χτύπημα στην αριστερή πλευρά του προφυλακτήρα και είχε σημάδια και στην δεξιά, μου ζήτησαν τριάντα ευρώ συμμετοχή εξαρχής καθώς προφανώς έπρεπε να βαφτεί ολόκληρος. Το θεώρησα λογικό και πλήρωσα.

Αυτοκίνητο μου έδωσαν και τις δύο φορές, δεν έχουν όμως ευελιξία στις ώρες παράδοσης, παραλαβής, έπρεπε να πάω μέχρι τις 16:00 και έπρεπε να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά για αυτό, μου το είπαν και την ίδια μέρα και ξενέρωσα

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, bkran είπε

Αυτό που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι standard, αν πας σε δικό σου συνεργείο κλείνεις ραντεβού με πραγματογνώμονα της ασφάλειας, πάει στο συνεργείο και συμφωνούν στο κόστος επισκευής. Αυτό μπορείς να το μάθεις είτε από το συνεργείο είτε από την ίδια την ασφάλεια, εφόσον φυσικά ρωτήσεις, δεν σου λένε μόνοι τους τίποτα. Ειδικά όταν το αυτοκίνητο είναι κάτω από πενταετία βάζεις καινούργια γνήσια ανταλλακτικά χωρίς extra κόστος. Μετά έχει συμμετοχή για τα ανταλλακτικά ή βάζεις μεταχειρισμένα πάλι χωρίς κόστος. Το ότι σου είπαν εκ των υστέρων να πληρώσεις το θεωρώ τραγικό, δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά εκεί. Πήγα δύο φορές σε αντιπροσωπεία Renault και μια σε Ford όπου φυσικά και δεν μου ζήτησαν λεφτά. Αν έχεις συμμετοχή λόγο παλαιότητας τα χρήματα τα κρατάει η ασφάλεια, όχι το συνεργείο.

Τώρα στα της anytime, έχω πάει δύο φορές, ευχαριστημένος είμαι από τη δουλειά που έκαναν. Ειδικά την πρώτη πρέπει να το είχαν γυαλίσει κι όλας, είχαν καθαρίσει και κάτι πίσσες που δεν έβγαιναν στα πλυντήρια. Την δεύτερη φορά επειδή ήταν χτύπημα στην αριστερή πλευρά του προφυλακτήρα και είχε σημάδια και στην δεξιά, μου ζήτησαν τριάντα ευρώ συμμετοχή εξαρχής καθώς προφανώς έπρεπε να βαφτεί ολόκληρος. Το θεώρησα λογικό και πλήρωσα.

Αυτοκίνητο μου έδωσαν και τις δύο φορές, δεν έχουν όμως ευελιξία στις ώρες παράδοσης, παραλαβής, έπρεπε να πάω μέχρι τις 16:00 και έπρεπε να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά για αυτό, μου το είπαν και την ίδια μέρα και ξενέρωσα

Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Έτσι ακριβώς, το πήγα σήμερα στη hyundai, πέρασε ο πραγματογνώμονας και συμφώνησαν σε όλα, όπως μου είπαν θα καλυφθεί όλο το κόστος από την ασφάλεια του άλλου οδηγού. Το έχω αφήσει τώρα στην αντιπροσωπεία ώστε να το ξεκινήσουν και θα μου στείλουν απλώς κάποια έγγραφα εξουσιοδότησης ώστε να πάρουν εκείνοι την αποζημείωση αντί εμού.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Έτσι ακριβώς, το πήγα σήμερα στη hyundai, πέρασε ο πραγματογνώμονας και συμφώνησαν σε όλα, όπως μου είπαν θα καλυφθεί όλο το κόστος από την ασφάλεια του άλλου οδηγού. Το έχω αφήσει τώρα στην αντιπροσωπεία ώστε να το ξεκινήσουν και θα μου στείλουν απλώς κάποια έγγραφα εξουσιοδότησης ώστε να πάρουν εκείνοι την αποζημείωση αντί εμού.

Τα χαρτιά να τους τα παραδώσεις αφού ελέγξεις το όχημα και ξανασυμφωνήσετε ότι δεν χρωστάς τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, alexiko είπε

Τα χαρτιά να τους τα παραδώσεις αφού ελέγξεις το όχημα και ξανασυμφωνήσετε ότι δεν χρωστάς τίποτα.

Εννοείται δεν την ξαναπατάω φυσικά.

Δημοσ.
Στις 17/9/2020 στις 1:49 ΜΜ, kaktos77 είπε

Όταν είχαμε το ι10 μας χτύπησαν τον προφυλακτήρα.Αλλαγη όλος.  Οκ η ασφάλεια τα πλήρωσε ολα που το πηγαμε σε επίσημη αντιπροσωπία για αλλαγη προφυλακτήρα και φώτα πίσω. Το χρωμα που βάφτηκε δεν ήταν ακριβως το ίδιο ( για να εξηγούμε ούτε Εγω το παρατήρησα αλλά όταν πήγα για μια άλλη δουλειά σε φανοποίο συνοικιακό που ξέρω για ένα μικρό χτύπημα μου το είπε.) Και είχε δικιο. Αν το παρατηρούσες πολυ είχε διαφορά. Θέλω να πω πως και κάποια συνοικιακα φανοποιεία είναι καλύτερα από τους επισήμους αντιπροσώπους.Χωρια που περιμέναμε ένα μήνα να έρθει ο προφυλακτήρας. Χωριά που δεν μας έδωσαν αμάξι αντικατάστασης. ( το κάλυπτε η ασφάλεια αλλά δεν είχαν μας είπαν ) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν βαφείς πλαστικο παντα εχει διαφορα στον τονο και ας ειναι το ιδιο χρώμα με το αμαξι.

Επεξ/σία από SPYRER_007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...