Προς το περιεχόμενο

Apple MacBook 12" 2017 (M3-7Y32/8GB/256GB) @ MG Manager 909€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1635277-n0.jpg

https://www.mgmanager.gr/laptops/66556-apple-macbook-m3-12ghz12-retina8gb256gb-ssdwebcammac-os-space-grey-2017.html

Ιστορικά χαμηλή τιμή στο skroutz σύμφωνα με την εξέλιξη τιμής. (δεν λαμβάνω υπόψιν μου το Mobilepoint μετά από αυτό που είχε γίνει)

https://www.skroutz.gr/s/12137267/Apple-MacBook-12-m3-8GB-256GB-2017-Space-Grey.html

Geizhals 1499€ μόνο σε ένα κατάστημα και η χαμηλότερη τιμή που φαίνεται στο γράφημα είναι 892€.

https://geizhals.eu/apple-macbook-12-space-gray-mnyf2d-a-a1635275.html

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι άλλο ένα από τα γνωστά "λάθη" που κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Τελευταίο λάθος την προηγούμενη βδομάδα με ένα monitor που παρήγγειλα απλά από περιέργεια για να δω τι θα κάνουν και για άλλη μια φορά με επιβεβαίωσαν, 

αντί να με πάρουν, μου έστειλαν email να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους σχετικά με την παραγγελία μου και αφού δεν τους πήρα μετά έπεσε ακύρωση μέσω email. 

Δεν θα ασχολούμουν,  από κει και πέρα δοκιμάστε την τύχη σας όσοι ενδιαφέρεστε. 

Δημοσ.

Δεν το παιρνεις για workstation αλλα για mobile/office με τεράστια αυτονομία. Λογικη ultrabook δηλαδή.

Η τιμη του ειναι εξαιρετική αν ισχύει.

Το mgmanager ειναι 40 χρονια στον χώρο. Δεν νομίζω οτι υιοθετεί "γρίζες" τακτικές προώθησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, VaggD είπε

1000 για απλό macbook του 17 και θεωρείται προσφορά? 

909€ είναι όχι 1000. Έχει μεγάλη διαφορά.

Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα επέλεγα laptop με Ryzen 4xxx και GTX 1650. Ή Huawei αν ήθελα ultrabook. Αλλά γνωρίζω πολλά άτομα που θα αγόραζαν αυτό του θέματος μόνο και μόνο επειδή λέγεται Macbook. Και άσχετα με την ηλικία ή τις δυνατότητες του, από άποψη τιμής θεωρείται προσφορά όταν όλα τα άλλα κοστίζουν πάνω από 1000€. Μόνο το Macbook Air 13" 2017 είναι σε κοντινή τιμή αλλά και αυτό έχει πολύ χαμηλή ανάλυση. Ούτε Full HD. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vadergr είπε

Δεν το παιρνεις για workstation αλλα για mobile/office με τεράστια αυτονομία. Λογικη ultrabook δηλαδή.

Η τιμη του ειναι εξαιρετική αν ισχύει.

Το mgmanager ειναι 40 χρονια στον χώρο. Δεν νομίζω οτι υιοθετεί "γρίζες" τακτικές προώθησης.

Όσα χρόνια και να είναι δεν μου λέει κάτι, ούτε αυτά που γράφω τα βγάζω από το μυαλό μου.

Έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχω φάει και ακυρώσεις.

Πριν λίγες μέρες με την AOC C32G1 στα 124,92 ευρώ.

Την παραγγείλαμε ξεχωριστά με έναν φίλο για να δούμε τι θα γίνει αλλά έπεσε άκυρο.

Μπορείς επίσης να ανατρέξεις και εδώ σε παλιότερα θέματα, νομίζω έχουν υπάρξει λάθη σε τιμές.

Σχετικά με το macbook μια δοκιμή θα πείσει όποιον ενδιαφερόμενο και φυσικά εύχομαι να παραλάβει.

Καλό όμως είναι, να ενημερώσει όποιος το παραγγείλει εδώ για να ξέρουμε. ;)

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...