Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαίωση από την αρμόδια ΔΟΥ περί μη οφειλής τελών κυκλοφορίας

εχω το κουπονι πληρωμενο αυτό φτάνει;;

Παραστατικό Τράπεζας για την καταβολή του τέλους μεταβίβασης και του τέλους αδείας του οχήματος (στην αιτιολογία κατάθεσης μην ξεχάσετε να αναγράψετε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος).

Αυτό το βγάζουμε στο υπουργει μεταφορικών σωστά; (νομιζω ετσι ειχα κανει την προηγουμενη φορά σε ένα μηχανάκι.)

Αίτηση μεταβιβασης μηχανης.

Αυτή θα την παρω απο εκει να τη συμπληρώσω;

Δημοσ.

Την βεβαιωση περι μη οφειλης την βγαζεις ηλεκτρονικα στο gov.gr 

Δεμ αρκει η αποδειξη πληρωμης τελων, χρειαζεται να αποδειξεις οτι δεν χρωσταει κανενα σημα απο τοτε που εβγαλε πινακιδες.

Το παραβολο το αγοραζεις σε οποιαδηποτε τραπεζα. Πρεπει να αναφερεις τα κυβικα γιατι ειναι διαφορετικο το ποσο οσο ανεβαινουν τα κυβικα.

Χρειαζεσαι πρωτοτυπη αδεια κ κτεο σε ισχυ επισης

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill_zaf είπε

Δεμ αρκει η αποδειξη πληρωμης τελων, χρειαζεται να αποδειξεις οτι δεν χρωσταει κανενα σημα απο τοτε που εβγαλε πινακιδες.

Το παραβολο το αγοραζεις σε οποιαδηποτε τραπεζα. Πρεπει να αναφερεις τα κυβικα γιατι ειναι διαφορετικο το ποσο οσο ανεβαινουν τα κυβικα.

Χρειαζεσαι πρωτοτυπη αδεια κ κτεο σε ισχυ επισης

εγώ τη μηχανη τη πήρα περισι (εχω του 18 το σημα) η μηχανη ειναι του 97 που θα τα βρω τα αλλα αφου δεν ειμουν και ιδιοκτητης;

για το πρώτο εχεις καποια κατευθηντηρια γραμμη πως και που;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lostregr123 είπε

εγώ τη μηχανη τη πήρα περισι (εχω του 18 το σημα) η μηχανη ειναι του 97 που θα τα βρω τα αλλα αφου δεν ειμουν και ιδιοκτητης;

Ο φίλος ήταν σαφέστατος:

2 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ο φίλος ήταν σαφέστατος:

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

ok χαλάρωσε.

μπίλη ευχαριστώ πολύ!

την έβγαλα.

τήν αίτηση φαντάζομαι θα μας την δώσουν στο γκισέ..

Επεξ/σία από lostregr123
Δημοσ.

Επίσης για τα τέλη μεταβίβασης δεν αρκεί να αναφέρεις τα κυβικά, πρέπει να αναφέρεις και σε ποια ακριβώς διεύθυνση μεταφορών θα γίνει η μεταβίβαση γιατί η κάθε μία έχει δικούς της αριθμούς λογαριασμών.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επίσης για τα τέλη μεταβίβασης δεν αρκεί να αναφέρεις τα κυβικά, πρέπει να αναφέρεις και σε ποια ακριβώς διεύθυνση μεταφορών θα γίνει η μεταβίβαση γιατί η κάθε μία έχει δικούς της αριθμούς λογαριασμών.

στο υπουργειο μεταφορών εχει ειδικο μηχανάκι που πατάς και στο βγαζει με τη μια το παράβολο οτι χρειαστει θα συμπληρώσω.

ευχαριστω παιδια οποιος εχει να προσθέσει κάτι ευπροσδεκτος!!

Δημοσ.

Έχω όλα τα τέλη πληρωμένα παρόλα αυτά μόλις πάω να βγάλω την βεβαίωση μου λέει αυτό:

Για την έκδοση της βεβαίωσης απευθυνθείτε στην αρμόδια για τη φορολογία σας Δ.Ο.Υ

Σαφώς θα πάω από κει,άλλα μήπως έχει τύχει σε κανέναν να μου πει τι παίζει?

Δημοσ.
Στις 16/9/2020 στις 8:23 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε

Έχω όλα τα τέλη πληρωμένα παρόλα αυτά μόλις πάω να βγάλω την βεβαίωση μου λέει αυτό:

Για την έκδοση της βεβαίωσης απευθυνθείτε στην αρμόδια για τη φορολογία σας Δ.Ο.Υ

Σαφώς θα πάω από κει,άλλα μήπως έχει τύχει σε κανέναν να μου πει τι παίζει?

Αν εχει βεβαιωθει καποιο προστιμο στο αφμ σου απο ανεξοφλητα τελη κ τα χεις βαλει σε ρυθμιση τοτε πρεπει να εξοφληθουν. Ειναι πολλοι οι λογοι που μπορει να στο λεει αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...