Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zoranb είπε

Λοιπόν κάτι δεν καταλαβαίνω... στο iOS έχω ανοικτό τον πάροχο κινητής (δεν εννοώ τα data) κ το wi-fi. Βάζω flight mode κ κλείνει μόνο η τηλεφωνία, το wi-fi μένει ανοικτό. Κλείνω flight mode κ ανοίγει η τηλεφωνία κ παραμένει ανοικτό το wi-fi. Αυτό με αυτές τις κινήσεις στο Android δεν γίνεται.

Κανε ακριβως αυτο που σου είπα :)

Κατεβασε το κουρτινακι. Πατα πανω στο αεροπλανακι. Μετα πατα πανω στο WiFi. Αυτο που ζητας γίνεται με αυτην την διαδικασία. 

Οκ στο ios γίνεται με ενα κουμπακι, εδω γίνεται με δυο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stormrain είπε

Κανε ακριβως αυτο που σου είπα :)

Κατεβασε το κουρτινακι. Πατα πανω στο αεροπλανακι. Μετα πατα πανω στο WiFi. Αυτο που ζητας γίνεται με αυτην την διαδικασία. 

Οκ στο ios γίνεται με ενα κουμπακι, εδω γίνεται με δυο.

8 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν γίνεται αυτό που ζητάω... όπως στο iOS

μαλλον δεν καταλαβες, αλλα ουτε καν προσπαθησες, αυτο που σου ειπε ο stormrain απο πανω.....!!!     

οπως ακριβως, με τον τροπο που περιεγραψε, κλεινεις τον παροχο, και ανοιγεις ΜΟΝΟ το WiFi...!!  δεν νομιζω να ειναι τοοοοοσσοοοο οδυσκολο να πατησεις 2 κουμπακια αντι για 1.......!!!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Μάλλον η απάντηση είναι πως δεν γίνεται όπως στο iOS.

Για μένα δεν είναι δύσκολο το πάτημα ενός κουμπιού παραπάνω, για κάποιον όμως που ξεχνάει -πού κ πού- όμως είναι. Όταν μεγαλώνει κάνεις δεν φαντάζεσαι πόσο ακόμα κ τα απλά πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μάλλον η απάντηση είναι πως δεν γίνεται όπως στο iOS.

Για μένα δεν είναι δύσκολο το πάτημα ενός κουμπιού παραπάνω, για κάποιον όμως που ξεχνάει -πού κ πού- όμως είναι. Όταν μεγαλώνει κάνεις δεν φαντάζεσαι πόσο ακόμα κ τα απλά πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

επειδη δεν εχω ασχοληθει .....,  το iOS δεν εχει flight Mode?   και αν εχει, τι κλεινει...?  μονο τον παροχο ή ολες τις ασυρματες επικοινωνιες? 

γιατι -υποτιθεται- οταν μπαινεις σε αεροπλανο κλεινεις ΟΛΕΣ τις κεραιες, για "λογους ασφαλειας". ετσι βγηκε και το Android Flight mode...!!  αλλα οταν μπεις σε Flight Mode, μετα σου δινει την δυνατοτητα να ανοιξεις το WiFi.   

και δεν θελω να ακουω τα περι ηλικιας, γιατι ισως και να ειμαι μεγαλυτερος σου....!!   στα πρωτα ---ηντα.....!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

επειδη δεν εχω ασχοληθει .....,  το iOS δεν εχει flight Mode?   και αν εχει, τι κλεινει...?  μονο τον παροχο ή ολες τις ασυρματες επικοινωνιες? 

γιατι -υποτιθεται- οταν μπαινεις σε αεροπλανο κλεινεις ΟΛΕΣ τις κεραιες, για "λογους ασφαλειας". ετσι βγηκε και το Android Flight mode...!!  αλλα οταν μπεις σε Flight Mode, μετα σου δινει την δυνατοτητα να ανοιξεις το WiFi.   

και δεν θελω να ακουω τα περι ηλικιας, γιατι ισως και να ειμαι μεγαλυτερος σου....!!   στα πρωτα ---ηντα.....!

Στο iOS δεν κλείνει το wi-fi με το flight mode.

Όσον αφορά τις ηλικίες, μην προτρέχεις, για έναν άνθρωπο 70+ παίζει ρόλο αυτό που έγραψα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Στο iOS δεν κλείνει το wi-fi με το flight mode.

Όσον αφορά τις ηλικίες, μην προτρέχεις, για έναν άνθρωπο 70+ παίζει ρόλο αυτό που έγραψα.

για 70+.... πασο...!!     παρολα αυτα, δεν θελω ηττοπαθειες...!!  καθως εχω πολυ καλο φιλο, που ειναι πια συνταξιουχος και πλησιαζει τα 70,  και καθεται και ασχολειται με στησιμο Rasberry Pi......με Linux OS......!!!!!! 

παρ ολα αυτα, οσα περιεγραψε ο φιλος πιο πανω, ειναι πολυ απλα. δεν χρειαζεται καμια ιδαιτερη γνωση πληροφορικης.  

2 κουμπια ειναι, κατεβαζοντας την κουρτινα του ANDROID κινητου,  απλα βαζεις το κινητο σου σε λειτουργια πτησης και μετα ενεργοποιεις το WiFi....!!!!   ετσι δεν λειτουργει τιποτα αλλο εκτος WiFi.........!!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί δυζητάμε τώρα βρε φίλε; Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποιοι ξεχνάνε πιό εύκολα. άλλοι όχι. Κάποιοι περπατάνε 7χλμ τη μέρα, άλλοι καθόλου... άστο σου λέω άστο!

Το θέμα είναι πως στο iOS, γίνεται πιό εύκολα αυτό που θέλω!

Επεξ/σία από zoranb
  • Moderators
Δημοσ.

Ok. Κατέβασε το Tasker. Αυτο θα το κανεις μια φορα. Θεσε του οταν πατιέται το Airplane mode να ανοιγει το WiFi. Βαλτο σε ενα widget στην αρχική του οθόνη. 

Με το που θα παταει το κουμπι, δίχως καν να κατεβαζει status bar κλπ, θα γίνεται αυτο που θέλεις και πιο ευκολα απο το ios τελικα αφου θα εχει το toggle μπροστα του.

Βέβαια εγω απλα θα εβαζα στην status bar το  airplane mode και διπλα το WiFi και θα του ελεγα "Πατας με την σειρά το 1ο και το 2ο εικονίδιο".

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θες να βγάζεις εκτος δικτυου το κινητό;

Αν θες μονο τα data κλειστά τοτε πες ποιο κινητό είναι γιατί σε ΧΙΑΟΜΙ αν στην κουρτινα πατησεις πανω την καρτελα με την σιμ κόβει μονο τα data.

Και φυσικά παντα μπορείς να ρυθμίσεις όταν συνδέεται με wifi να μην κάνει χρηση data.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...