Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ στο Android να απενεργοποιήσω προσωρινά τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας με μια εύκολη κ γρήγορη κίνηση; Στο iOS είναι super easy κ fast. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω τη σχετική μπάρα κ απενεργοποιείς τον πάροχο. Στο Android δεν βρίσκω τόσο γρήγορη κίνηση.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Πώς μπορώ στο Android να απενεργοποιήσω προσωρινά τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας με μια εύκολη κ γρήγορη κίνηση; Στο iOS είναι super easy κ fast. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω τη σχετική μπάρα κ απενεργοποιείς τον πάροχο. Στο Android δεν βρίσκω τόσο γρήγορη κίνηση.

Τι εννοείς απενεργοποιεις τον παροχο;  να κλείσεις τα mobile data εννοείς ;

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θέλεις? https://www.digiaware.com/2019/08/how-to-disable-sim-card-in-android/

Ένας τρόπος είναι να βάλεις συντόμευση ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη σου. Με το που το κάνεις θα σου ζητήσει να επιλέξεις ποια ρύθμιση θες για συντόμευση, εσύ θα βάλεις την αντίστοιχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zoranb είπε

Απλά ενεργοποιείς την λειτουργία πτήσης (flight mode):

Screenshot_20200916-021906.png

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το flight mode όμως μου απενεργοποιεί και το wi-fi. Δεν υπάρχει κουμπί (ή έστω και να φτιάξω custom) που να απενεργοποιεί μόνο τον πάροχο κ να μου αφήνει το wi-fi ενεργό;

Δημοσ.

Σε μένα αν έχω ήδη ανοιχτό το wifi και μετά το βάλω σε λειτουργία πτήσης το wifi μου απενεργοποιείται. Τότε το ξανα ανοίγω το wifi χωρίς να κλείσω την λειτουργία πτήσης και λειτουργεί κανονικά. Σε σένα δεν είναι έτσι?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Σε μένα αν έχω ήδη ανοιχτό το wifi και μετά το βάλω σε λειτουργία πτήσης το wifi μου απενεργοποιείται. Τότε το ξανα ανοίγω το wifi χωρίς να κλείσω την λειτουργία πτήσης και λειτουργεί κανονικά. Σε σένα δεν είναι έτσι?

Same.

Επισης το θεμα μεταφερεται στην ενοτητα Μοbile Software, παρακαλω προσεχετε που ποσταρετε τι.

Δημοσ.

Έτσι είναι σε Android, αλλά εγώ θέλω να σταματάει μόνο ο πάροχος κινητής κ το wi-fi να μην απενεργοποιείται. Σε iOS γίνεται αυτό που θέλω.

• Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zoranb είπε

Έτσι είναι σε Android, αλλά εγώ θέλω να σταματάει μόνο ο πάροχος κινητής κ το wi-fi να μην απενεργοποιείται. Σε iOS γίνεται αυτό που θέλω.

Βαλε flight mode και ανοιξε μετα το wifi οπως είπαν.

Δημοσ.

Λοιπόν κάτι δεν καταλαβαίνω... στο iOS έχω ανοικτό τον πάροχο κινητής (δεν εννοώ τα data) κ το wi-fi. Βάζω flight mode κ κλείνει μόνο η τηλεφωνία, το wi-fi μένει ανοικτό. Κλείνω flight mode κ ανοίγει η τηλεφωνία κ παραμένει ανοικτό το wi-fi. Αυτό με αυτές τις κινήσεις στο Android δεν γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...