zoranb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς μπορώ στο Android να απενεργοποιήσω προσωρινά τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας με μια εύκολη κ γρήγορη κίνηση; Στο iOS είναι super easy κ fast. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω τη σχετική μπάρα κ απενεργοποιείς τον πάροχο. Στο Android δεν βρίσκω τόσο γρήγορη κίνηση. 1
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Πώς μπορώ στο Android να απενεργοποιήσω προσωρινά τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας με μια εύκολη κ γρήγορη κίνηση; Στο iOS είναι super easy κ fast. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω τη σχετική μπάρα κ απενεργοποιείς τον πάροχο. Στο Android δεν βρίσκω τόσο γρήγορη κίνηση. Τι εννοείς απενεργοποιεις τον παροχο; να κλείσεις τα mobile data εννοείς ;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτι τέτοιο θέλεις? https://www.digiaware.com/2019/08/how-to-disable-sim-card-in-android/ Ένας τρόπος είναι να βάλεις συντόμευση ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη σου. Με το που το κάνεις θα σου ζητήσει να επιλέξεις ποια ρύθμιση θες για συντόμευση, εσύ θα βάλεις την αντίστοιχη.
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μηπως να κανεις add τη συντόμευση του flight mode στο drop down menu? Γιατί μάλλον αυτο εννοεις.
asmilon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν εχεις ενα τετοιο εικονιδιο οταν σερνεις την οθονη απο πανω προς τα κατω; 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zoranb είπε Πώς μπορώ στο Android να απενεργοποιήσω προσωρινά τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας με μια εύκολη κ γρήγορη κίνηση; Στο iOS είναι super easy κ fast. Σέρνεις από κάτω προς τα πάνω τη σχετική μπάρα κ απενεργοποιείς τον πάροχο. Στο Android δεν βρίσκω τόσο γρήγορη κίνηση. Απλά ενεργοποιείς την λειτουργία πτήσης (flight mode): Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR 2
zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Το flight mode όμως μου απενεργοποιεί και το wi-fi. Δεν υπάρχει κουμπί (ή έστω και να φτιάξω custom) που να απενεργοποιεί μόνο τον πάροχο κ να μου αφήνει το wi-fi ενεργό;
coolnetgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δώσε αυτή την εντολή μέσω ADB adb shell settings put global airplane_mode_radios "cell"
zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, coolnetgr είπε Δώσε αυτή την εντολή μέσω ADB adb shell settings put global airplane_mode_radios "cell" Δεν κατάλαβα τίποτα!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Σε μένα αν έχω ήδη ανοιχτό το wifi και μετά το βάλω σε λειτουργία πτήσης το wifi μου απενεργοποιείται. Τότε το ξανα ανοίγω το wifi χωρίς να κλείσω την λειτουργία πτήσης και λειτουργεί κανονικά. Σε σένα δεν είναι έτσι? 2
coolnetgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν κατάλαβα τίποτα! Δες αυτό το βίντεο για το πως γίνεται η εγκατάσταση.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Σε μένα αν έχω ήδη ανοιχτό το wifi και μετά το βάλω σε λειτουργία πτήσης το wifi μου απενεργοποιείται. Τότε το ξανα ανοίγω το wifi χωρίς να κλείσω την λειτουργία πτήσης και λειτουργεί κανονικά. Σε σένα δεν είναι έτσι? Same. Επισης το θεμα μεταφερεται στην ενοτητα Μοbile Software, παρακαλω προσεχετε που ποσταρετε τι.
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Έτσι είναι σε Android, αλλά εγώ θέλω να σταματάει μόνο ο πάροχος κινητής κ το wi-fi να μην απενεργοποιείται. Σε iOS γίνεται αυτό που θέλω.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, zoranb είπε Έτσι είναι σε Android, αλλά εγώ θέλω να σταματάει μόνο ο πάροχος κινητής κ το wi-fi να μην απενεργοποιείται. Σε iOS γίνεται αυτό που θέλω. Βαλε flight mode και ανοιξε μετα το wifi οπως είπαν.
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν κάτι δεν καταλαβαίνω... στο iOS έχω ανοικτό τον πάροχο κινητής (δεν εννοώ τα data) κ το wi-fi. Βάζω flight mode κ κλείνει μόνο η τηλεφωνία, το wi-fi μένει ανοικτό. Κλείνω flight mode κ ανοίγει η τηλεφωνία κ παραμένει ανοικτό το wi-fi. Αυτό με αυτές τις κινήσεις στο Android δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα