Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχέση με note 8 καλύτερα το  note. Εκεί που κερδίζει είναι στο λογισμικό πολύ ελαφρύ σαν βούτυρο πάει, το  miui είναι πιο βαρύ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε

To realme 5 σε σχέση με το note 8 να πούμε πως ενώ έχουν την ίδια cpu, το realme 5 όμως έχει χαμηλότερη ποιότητα οθόνης, χαμηλότερη ποιότητα στην κάμερα νομίζω και μεγαλύτερη μπαταρία.

Μια χαρά είναι η κάμερα του. Η οθόνη είναι 720 άλλα δεν είναι καθόλου κακή. Ο δε συνδυασμός της χαμηλής ανάλυσης οθόνης με την μεγάλη μπαταρία, δίνει αυτό που θέλει κάθε έφηβη. Να μην σε αφήνει όλη ημέρα ακόμα και αν δεν το αφήνει από το χέρι 

Δημοσ.

μια χαρα ειστε ολοι σας...

εμενα η δικια μου ειναι κοντα στα 9 και ηδη μου ειπε για iphone.

<<αυτο με τις τρεις καμερες, οπως εχει η θεια>> ...

αει κανε καλα τωρα με τα μικρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, telis είπε

Μια χαρά είναι η κάμερα του. Η οθόνη είναι 720 άλλα δεν είναι καθόλου κακή. Ο δε συνδυασμός της χαμηλής ανάλυσης οθόνης με την μεγάλη μπαταρία, δίνει αυτό που θέλει κάθε έφηβη. Να μην σε αφήνει όλη ημέρα ακόμα και αν δεν το αφήνει από το χέρι 

Πάρ' της το poco x3. Εκεί να δει κάμερες 😄

3 λεπτά πριν, telis είπε

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω ποιον αισθητήρα έχει το realme, αλλά τα 12mp τα φοβάμαι. Με το παραμικρό ζουμ δεν ξέρω τι θα φαίνεται. Και τα 4000 βγάζουν σίγουρα την μέρα πάντως. Αλλά από κει και πέρα είναι ανάλογα το τι θέλει ο καθένας, απλά παραθέτω τα δεδομένα 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά διάλεξε το Xiaomi Redmi Note 9 (128GB) Polar White. Έγινε παραγγελία και περιμένουμε να παραλάβουμε, ελπίζω να μείνει ευχαριστημένη.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Spoiler

Xiaomi Redmi Note 9 (128gb) Polar White

Επεξ/σία από Bakaneko
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Bakaneko είπε

Τελικά διάλεξε το Xiaomi Redmi Note 9 (128GB) Polar White. Έγινε παραγγελία και περιμένουμε να παραλάβουμε, ελπίζω να μείνει ευχαριστημένη.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Xiaomi Redmi Note 9 (128gb) Polar White

Άντε και με γεια μόλις το παραλάβει :) Ποιος ήταν ο λόγος να πάτε σε mediatek επεξεργαστή? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Άντε και με γεια μόλις το παραλάβει :) Ποιος ήταν ο λόγος να πάτε σε mediatek επεξεργαστή? 

Ήταν δική της επιλογή, αφού είδε ότι μου προτάθηκε στο νήμα.

Αν ήταν στο χέρι μου κι εγώ μάλλον θα επέλεγα κινητό με Snapdragon, έχω ανάμικτα συναισθήματα για τους Mediatek. Αν και μετά από 3+ χρόνια τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Bakaneko είπε

Ήταν δική της επιλογή, αφού είδε ότι μου προτάθηκε στο νήμα.

Αν ήταν στο χέρι μου κι εγώ μάλλον θα επέλεγα κινητό με Snapdragon, έχω ανάμικτα συναισθήματα για τους Mediatek. Αν και μετά από 3+ χρόνια τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει.

Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει, βέβαια δεν έχω ιδέα το πως τα πάει το Note 9 οπότε δεν λέω πως είναι κακό κινητό, απλά είναι μια αγορά η οποία θα δείξει με τον καιρό κατά πόσο αξίζει λόγω και του ιστορικού που έχει η Mediatek. Πληροφοριακά βλέπω πως ήδη έχει θέματα με το Miui 12, αλλά λογικά θα το φτιάξουνε πιστεύω (και σε snapdragon συμβαίνει γενικά αυτό κάποιες φορές και στην συνέχεια το διορθώνουνε). Όπως και να χει, με γεια και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...