chios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Σε σχέση με note 8 καλύτερα το note. Εκεί που κερδίζει είναι στο λογισμικό πολύ ελαφρύ σαν βούτυρο πάει, το miui είναι πιο βαρύ. 1
telis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε To realme 5 σε σχέση με το note 8 να πούμε πως ενώ έχουν την ίδια cpu, το realme 5 όμως έχει χαμηλότερη ποιότητα οθόνης, χαμηλότερη ποιότητα στην κάμερα νομίζω και μεγαλύτερη μπαταρία. Μια χαρά είναι η κάμερα του. Η οθόνη είναι 720 άλλα δεν είναι καθόλου κακή. Ο δε συνδυασμός της χαμηλής ανάλυσης οθόνης με την μεγάλη μπαταρία, δίνει αυτό που θέλει κάθε έφηβη. Να μην σε αφήνει όλη ημέρα ακόμα και αν δεν το αφήνει από το χέρι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 μια χαρα ειστε ολοι σας... εμενα η δικια μου ειναι κοντα στα 9 και ηδη μου ειπε για iphone. <<αυτο με τις τρεις καμερες, οπως εχει η θεια>> ... αει κανε καλα τωρα με τα μικρα.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, telis είπε Μια χαρά είναι η κάμερα του. Η οθόνη είναι 720 άλλα δεν είναι καθόλου κακή. Ο δε συνδυασμός της χαμηλής ανάλυσης οθόνης με την μεγάλη μπαταρία, δίνει αυτό που θέλει κάθε έφηβη. Να μην σε αφήνει όλη ημέρα ακόμα και αν δεν το αφήνει από το χέρι Πάρ' της το poco x3. Εκεί να δει κάμερες 😄 3 λεπτά πριν, telis είπε Μια χαρά είναι η κάμερα του. Η οθόνη είναι 720 άλλα δεν είναι καθόλου κακή. Ο δε συνδυασμός της χαμηλής ανάλυσης οθόνης με την μεγάλη μπαταρία, δίνει αυτό που θέλει κάθε έφηβη. Να μην σε αφήνει όλη ημέρα ακόμα και αν δεν το αφήνει από το χέρι Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω ποιον αισθητήρα έχει το realme, αλλά τα 12mp τα φοβάμαι. Με το παραμικρό ζουμ δεν ξέρω τι θα φαίνεται. Και τα 4000 βγάζουν σίγουρα την μέρα πάντως. Αλλά από κει και πέρα είναι ανάλογα το τι θέλει ο καθένας, απλά παραθέτω τα δεδομένα 😉
chios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Sony - IMX 386 έχει το realme 5 μια χαρα ειναι και παίρνει και gcam 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, chios είπε Sony - IMX 386 έχει το realme 5 μια χαρα ειναι και παίρνει και gcam Ιδικά εφόσον έχει φακό sony, συμφωνώ.
Bakaneko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά διάλεξε το Xiaomi Redmi Note 9 (128GB) Polar White. Έγινε παραγγελία και περιμένουμε να παραλάβουμε, ελπίζω να μείνει ευχαριστημένη. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Spoiler Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Bakaneko
GeorgeR1_700 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Bakaneko είπε Τελικά διάλεξε το Xiaomi Redmi Note 9 (128GB) Polar White. Έγινε παραγγελία και περιμένουμε να παραλάβουμε, ελπίζω να μείνει ευχαριστημένη. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άντε και με γεια μόλις το παραλάβει Ποιος ήταν ο λόγος να πάτε σε mediatek επεξεργαστή?
Bakaneko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε Άντε και με γεια μόλις το παραλάβει Ποιος ήταν ο λόγος να πάτε σε mediatek επεξεργαστή? Ήταν δική της επιλογή, αφού είδε ότι μου προτάθηκε στο νήμα. Αν ήταν στο χέρι μου κι εγώ μάλλον θα επέλεγα κινητό με Snapdragon, έχω ανάμικτα συναισθήματα για τους Mediatek. Αν και μετά από 3+ χρόνια τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Bakaneko είπε Ήταν δική της επιλογή, αφού είδε ότι μου προτάθηκε στο νήμα. Αν ήταν στο χέρι μου κι εγώ μάλλον θα επέλεγα κινητό με Snapdragon, έχω ανάμικτα συναισθήματα για τους Mediatek. Αν και μετά από 3+ χρόνια τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αλλάξει, βέβαια δεν έχω ιδέα το πως τα πάει το Note 9 οπότε δεν λέω πως είναι κακό κινητό, απλά είναι μια αγορά η οποία θα δείξει με τον καιρό κατά πόσο αξίζει λόγω και του ιστορικού που έχει η Mediatek. Πληροφοριακά βλέπω πως ήδη έχει θέματα με το Miui 12, αλλά λογικά θα το φτιάξουνε πιστεύω (και σε snapdragon συμβαίνει γενικά αυτό κάποιες φορές και στην συνέχεια το διορθώνουνε). Όπως και να χει, με γεια και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα