Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού για 17χρονη με κόστος μέχρι 150€.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;

150€

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Όχι

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Όχι

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Καινούργιο

5) Μέγεθος οθόνης;

Το Xiaomi Redmi 8A (6,22" - 156.5 x 75.4 x 9.4 mm) της μητέρας της είναι οκ. Ιδανικά θα θέλαμε κάτι που δεν παραπέμπει σε παντόφλα. Νεαρή κοπέλα γαρ.

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

Όχι

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Παρότι δεν είναι photo junkie, θα ήταν επιθυμητή η σχετικά καλή ποιότητα των καμερών.

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Ναι, πρέπει οπωσδήποτε να βγάζει μια μέρα με ικανοποιητική χρήση

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Ομιλία, πλοήγηση στο internet, social media, youtube, μουσική, φωτογραφίες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bakaneko είπε

Είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού για 17χρονη με κόστος μέχρι 150€.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;

150€

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Όχι

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;

Όχι

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;

Καινούργιο

5) Μέγεθος οθόνης;

Το Xiaomi Redmi 8A (6,22" - 156.5 x 75.4 x 9.4 mm) της μητέρας της είναι οκ. Ιδανικά θα θέλαμε κάτι που δεν παραπέμπει σε παντόφλα. Νεαρή κοπέλα γαρ.

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);

Όχι

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;

Παρότι δεν είναι photo junkie, θα ήταν επιθυμητή η σχετικά καλή ποιότητα των καμερών.

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;

Ναι, πρέπει οπωσδήποτε να βγάζει μια μέρα με ικανοποιητική χρήση

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Ομιλία, πλοήγηση στο internet, social media, youtube, μουσική, φωτογραφίες.

Λογικά σε αυτά τα λεφτά καλό είναι το xiaomi note 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και εγώ για το note 8, απλά να πούμε πως υπάρχει και το P40 lite που είναι καλύτερο. Όμως επειδή δεν έχει security services θέλει να το πειράξεις, και δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει. Αλλά αν μπεις στο ρίσκο παίρνεις καλύτερο κινητό. Αλλά το note 8 ρολάρει μια χαρά... Υπάρχει και το Redmi Note 8 Pro που είναι καλύτερο αλλά δεν πιστεύω να χρειάζεται να πας εκεί εφόσον η χρήση δεν είναι απαιτητική. Μπορείς να δεις και εδώ ένα βίντεο που θα σε καλύψει πλήρως. (Να πω μόνο πως τότε που βγήκε το βίντεο το 8 pro ήταν πολύ πιο ακριβό και για αυτό προτείνει στο βίντεο το note 8, επίσης άκουσα πως έχει πλέον καλύτερη gcam τo 8 pro). 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Μην πας σε κατι πολυ φθηνο και low range οπως το 8Α.

Το P40 lite πολυ καλο. Χωρις google services (αλλα λογικα καποιος απο την παρεα θα αναλαβει να της τα περασει).

Το P Smart 2019 στην τιμη που θελεις και με google. Χειροτερο απο το P40 lite αλλα σαφεστατα καλυτερο απο το 8Α

Δημοσ.

θα προτεινα και εγω το note 8 pro λογω του οτι φανταζομαι η χρηση θα ειναι πολυ απαιτητικη.Εχω ανιψια 15 χρονων και ξερω.

οταν λεω απαιτητικη εννοω instagram,facebook,twitter,viber.messenger,tik tok και δε ξερω και γω τι αλλο βαζει η νεολαια σημερα ε πιστεψε με αυτα γονατιζουν και τα πιο δυνατα κινητα.🤣

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μην πας σε κατι πολυ φθηνο και low range οπως το 8Α.

Το P40 lite πολυ καλο. Χωρις google services (αλλα λογικα καποιος απο την παρεα θα αναλαβει να της τα περασει).

Το P Smart 2019 στην τιμη που θελεις και με google. Χειροτερο απο το P40 lite αλλα σαφεστατα καλυτερο απο το 8Α

Γιατί να πάει σε P Smart 2019 εφόσον έχει μόνο 3gb ram και ίδιες επιδώσεις με το redmi note 8?

4 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε

θα προτεινα και εγω το note 8 pro λογω του οτι φανταζομαι η χρηση θα ειναι πολυ απαιτητικη.Εχω ανιψια 15 χρονων και ξερω.

οταν λεω απαιτητικη εννοω instagram,facebook,twitter,viber.messenger,tik tok και δε ξερω και γω τι αλλο βαζει η νεολαια σημερα ε πιστεψε με αυτα γονατιζουν και τα πιο δυνατα κινητα.🤣

Το note 8 μια χαρά τα σηκώνει αυτά, και εγώ την ίδια cpu εχω και κάνω λίγο πιο απαιτητική χρήση από τα παραπάνω και μέχρι τώρα κωλύματα 0. Με την gcam του ξέρεις τι παίζει, αν την διόρθωσαν συμφωνώ για το 8 pro, αλλά αν δεν το έφτιαξαν τόσο πολύ καλύτερα να πάει σε note 8 καθώς σε αυτήν την χρήση πιστεύω πως δεν θα καταλάβει διαφορά. Βέβαια έχω και android one αλλά και για τον note 8 δεν άκουσα κάποιος να χει θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω εισαι.... δωσε στο κοριτσι αυτες τις επιλογες και ασε την να διαλεξει...

redmi note 8Τ

redmi note 9

galaxy A21s

σβηνω to p40 δεν κανει...  χωρις gapps τζαμπα να παιδευεται? αφου ιδιες ιστοριες ειναι τα αλλα 3

προσωπικα θα πηγαινα στο redmi note 9

το redmi note 8 χωρις Τ ειναι για την ασιατικη αγορα... παρε το 8Τ που ειναι για την ευρωπη....

Επεξ/σία από Donalhioy
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

redmi note 8Τ

redmi note 9

p40 lite

αντε και το galaxy A21s

Για μένα μακριά από galaxy, o mediatek που έχει το redmi note 9 πως τα πάει? Δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό με εξαίρεση το 8 pro.

To 8T δεν έχει led ειδοποιήσεων να πούμε πληροφοριακά.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Γιατί να πάει σε P Smart 2019 εφόσον έχει μόνο 3gb ram και ίδιες επιδώσεις με το redmi note 8?

Το note 8 μια χαρά τα σηκώνει αυτά, και εγώ την ίδια cpu εχω και κάνω λίγο πιο απαιτητική χρήση από τα παραπάνω και μέχρι τώρα κωλύματα 0. Με την gcam του ξέρεις τι παίζει, αν την διόρθωσαν συμφωνώ για το 8 pro, αλλά αν δεν το έφτιαξαν τόσο πολύ καλύτερα να πάει σε note 8 καθώς σε αυτήν την χρήση πιστεύω πως δεν θα καταλάβει διαφορά. Βέβαια έχω και android one αλλά και για τον note 8 δεν άκουσα κάποιος να χει θέματα.

δε γνωριζω τι παιζει με gcam,ειχα την εντυπωση σε mediatek οτι δε δουλευουν. Αμα δεν εεχεις κολληματα τοτε οκ μια χαρα θα ειναι και το κοριτσι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε

δε γνωριζω τι παιζει με gcam,ειχα την εντυπωση σε mediatek οτι δε δουλευουν. Αμα δεν εεχεις κολληματα τοτε οκ μια χαρα θα ειναι και το κοριτσι.

Παίρνει κανονικά, αλλά η πρώτη που βγάλανε δεν ήταν καλή. Αλλά άκουσα πως την βελτίωσαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Redmi Note 8 απο banggood γύρω στα 120 ευρώ με μεταφορικά με κουπόνι αυτές τις μέρες.

Και είσαι κομπλέ.

ΥΓ: Το 8 έχει led ειδοποιήσεων και δεν έχει nfc, ενώ για το 8t ισχύει το αντίθετο.

6 ώρες πριν, Donalhioy είπε

redmi note 8Τ

redmi note 9

galaxy A21s

σβηνω to p40 δεν κανει...  χωρις gapps τζαμπα να παιδευεται? αφου ιδιες ιστοριες ειναι τα αλλα 3

το redmi note 8 χωρις Τ ειναι για την ασιατικη αγορα... παρε το 8Τ που ειναι για την ευρωπη....

Τι εννοείς "είναι για την Ευρώπη";

Τεχνικά χαρακτηριστικά και μπάντες είναι ίδια.

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Donalhioy είπε

redmi note 8Τ

redmi note 9

galaxy A21s

Βγάλε το galaxy που είναι εντελώς σάπιο και πρόσθεσε realme 5 το έχω και πάει τρένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, telis είπε

Realme 5 

5 λεπτά πριν, chios είπε

Βγάλε το galaxy που είναι εντελώς σάπιο και πρόσθεσε realme 5 το έχω και πάει τρένο.

To realme 5 σε σχέση με το note 8 να πούμε πως ενώ έχουν την ίδια cpu, το realme 5 όμως έχει χαμηλότερη ποιότητα οθόνης, χαμηλότερη ποιότητα στην κάμερα νομίζω και μεγαλύτερη μπαταρία.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...