Zer0cooL1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο για το συγκεκριμενο ποστ αλλα θα θεσω εδω το ερωτημα μου. Ψαχνω για καμερα που να μπορω να κανω stream απευθειας στο Youtube τους αγωνες απο προπονησεις των παιδιων μας μιας και λογω Covid δεν μπορουμε να περευρισκομαστε στα γηπεδα. Θελω να εχει ευρυγωνιο φακο και να μπορει να γραφει απο κερκιδα (το 2ο δεν ειναι τοσο απαραιτητο αλλα οκ) Tι hardware χρειαζομαι για τετοια δουλεια?? Ολες οι προτασεις δεκτες. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Zer0cooL1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει wifi-lan στο γήπεδο με internet; γιατί αν πας με δεδομένα θέλεις καλό πακέτο. Ένα κινητό με βάση-τριποδάκι κινητού δε σε καλύπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η κάμερα θα είναι ακίνητη; ( = ευρυγώνιος για να πιάνει όλο το γήπεδο) ή θα τη χειρίζεται κάποιος; ( = zoom για να ακολουθεί τη φάση) Κι αν τη χειρίζεται κάποιος, θα είναι σε τρίποδο ή στο χέρι; ( = χρειάζεσαι και σταθεροποίηση) Γράψε και μια τιμή ταβάνι. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zer0cooL1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Ευρυγώνιο και σταθερή λήψη από τρίποδο. Δεν έχω σκεφτεί τιμή Στις 16/9/2020 στις 12:00 ΜΜ, micos000 είπε Έχει wifi-lan στο γήπεδο με internet; γιατί αν πας με δεδομένα θέλεις καλό πακέτο. Ένα κινητό με βάση-τριποδάκι κινητού δε σε καλύπτει; Όχι κινητό. Θέλω μόνιμη κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάμερες οι οποίες επιτρέπουν απευθείας streaming @ youtube, όμως για να σας επιτρέψει το youtube να κάνετε live streaming, θα πρέπει το κανάλι σας να έχει τουλάχιστον 1000 συνδρομητές.. Μπορείτε να μαζευτείτε τόσα άτομα; Περισσότερα για τον περιορισμό των 1000 ατόμων, εδώ: https://support.google.com/youtube/thread/3612372?hl=en & εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/2853834?hl=en Με τον όρο "on mobile", αναφέρεται γενικά σε φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου των καμερών, όχι μόνο για τα κινητά. Για του λόγου το αληθές, αντιγράφω από εδώ: https://www.dpreview.com/articles/8337008018/sony-zv1-vs-canon-g7x-mark-iii-and-sony-rx100-v?slide=4 "YouTube only allows live streaming from mobile devices (including the G7 X III) if you have 1000+ people following you on your account." Ο περιορισμός των 1000 ατόμων, γράφει ότι δεν ισχύει για desktop έκδοση, οπότε ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί laptop / netbook με μια καλή webcam. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το facebook live ή άλλη πλατφόρμα, (δε γνωρίζω αν υπάρχουν αντίστοιχοι περιορισμοί) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από solution1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zer0cooL1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Οπότε μάλλον το θέμα live το εγκαταλείπουμε σαν ιδέα. Σταθερή κάμερα με ευρυγώνιο φακό τι προτείνετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 twitch livestream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zer0cooL1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε twitch livestream οκ σε ευχαριστω για τη σελιδα μεσω της οποια μπορω να στριμαρω. Απο hardware τι χρειαζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 On 19/09/2020 at 06:01, solution1 said: Υπάρχουν κάμερες οι οποίες επιτρέπουν απευθείας streaming @ youtube, όμως για να σας επιτρέψει το youtube να κάνετε live streaming, θα πρέπει το κανάλι σας να έχει τουλάχιστον 1000 συνδρομητές.. Μπορείτε να μαζευτείτε τόσα άτομα; Περισσότερα για τον περιορισμό των 1000 ατόμων, εδώ: https://support.google.com/youtube/thread/3612372?hl=en & εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/2853834?hl=en Με τον όρο "on mobile", αναφέρεται γενικά σε φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου των καμερών, όχι μόνο για τα κινητά. Για του λόγου το αληθές, αντιγράφω από εδώ: https://www.dpreview.com/articles/8337008018/sony-zv1-vs-canon-g7x-mark-iii-and-sony-rx100-v?slide=4 "YouTube only allows live streaming from mobile devices (including the G7 X III) if you have 1000+ people following you on your account." Ο περιορισμός των 1000 ατόμων, γράφει ότι δεν ισχύει για desktop έκδοση, οπότε ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί laptop / netbook με μια καλή webcam. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το facebook live ή άλλη πλατφόρμα, (δε γνωρίζω αν υπάρχουν αντίστοιχοι περιορισμοί) Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις mobile number verification στο επιτρέπει, εκτός και αν έχω μείνει πολύ πίσω. Εγώ σε κάποιες λύσεις για live-streaming το έχω κάνει με ip camera και ένα pc (ή NUC) να τρέχει OBS και να στέλνει live streaming στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 9:10 ΠΜ, lion2486 είπε Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις mobile number verification στο επιτρέπει, εκτός και αν έχω μείνει πολύ πίσω. Εγώ σε κάποιες λύσεις για live-streaming το έχω κάνει με ip camera και ένα pc (ή NUC) να τρέχει OBS και να στέλνει live streaming στο youtube. Οχι, θέλει 1000 subs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα