Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Αδυνατείς να καταλάβεις ότι παρουσιάζει το 32άρη και σε περιορίζει στο μέγεθος. Αν είχε σαν base model το 128αρη θα σου έδινε και την επιλογή για ένα 256αρη ή 512άρη.

Δεν έχει σχέση με το αν βολεύει εσένα ή εμένα. Και με τον Α10 θα σε βόλευε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε εξέλιξη.

Και σου ξαναγράφω διότι αδυνατείς να καταλάβεις.

εχει και αλλά μεγέθη (σικ) πάρε ένα μεγαλύτερο.

αυτο με την εξέλιξη άσχετο.

Δημοσ.

έχω το 7th generation με τα 32GB - εμένα πάντως τα 32 GB δεν με περιόρισαν σε τίποτα, περισσότερο ανησυχώ αν ο Α10 σε δυο χρόνια θα τρέχει αξιοπρεπώς ή θα σέρνεται όπως σέρνεται σήμερα ένας A8 (βλέπε ipad mini 4)

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, AtiX είπε

Γιατί και 250 να το πουλήσει και αφού νιώθει ότι δεν θα κάνει την δουλειά του με το παλιό άσχημα θα του κάτσει?

Δικό του θέμα είναι αν αξίζει να δώσει αυτά τα έξτρα χρήματα για το νέο...

Σιγά μην δώσει κάποιος 250 όταν με 350 παίρνει καινούριο με παραπάνω εγγύηση και πολύ καλύτερο cpu. 

1 ώρα πριν, sotirisl είπε

έχω το 7th generation με τα 32GB - εμένα πάντως τα 32 GB δεν με περιόρισαν σε τίποτα, περισσότερο ανησυχώ αν ο Α10 σε δυο χρόνια θα τρέχει αξιοπρεπώς ή θα σέρνεται όπως σέρνεται σήμερα ένας A8 (βλέπε ipad mini 4)

Εγώ έχω το 6, ίδιο cpu έχουν αν θυμάμαι καλά. Τα οποία είναι πολύ δυνατά. Απλά τα πιο νέα chips είναι desktop level. Εδώ το Α13 παίζει για το νέο mac (αν δεν βάλουν το A14).  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο αυτο.

πολλα πραγματα ειναι αλλιως οταν τα ακουμε απο αλλους μεχρι να τα βρουμε μπροστα μας.

////

τωρα για τους φιλους που γραφουνε για τα 32 gb , ipad αγοραζουμε οχι σκληρο δισκο.

με τις σημερινες υπηρεσιες (μουσικη, νετφλιξ κλπ) δεν χρειαζεται να εχεις κατι στον δισκο σου.

εκτος αν κινεισαι σε χωρους που δεν υπαρχει wifi και τα θες ολα στον δισκο, 

Μία χαρά γίνεται. Όπως είπε ο φίλος είναι στο εξωτερικό. Το έχω κάνει κάνα δυο φορές που πήρα κάτι που δε με βόλευε και το άλλαξα με κάτι άλλο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, beastgr είπε

Μία χαρά γίνεται. Όπως είπε ο φίλος είναι στο εξωτερικό. Το έχω κάνει κάνα δυο φορές που πήρα κάτι που δε με βόλευε και το άλλαξα με κάτι άλλο 

δεν λεμε αυτο.

ο φιλος εγραψε οτι θα παρει τα λεφτα του πισω ετσι απλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς και να μην πάρεις τίποτα. Πολλά μαγαζιά στο εξωτερικό συνήθως μεγάλα σου λένε ότι μπορείς να το επιστρέψεις στην original συσκευασία μέσα σε ένα μήνα χωρίς να δώσεις καμια δικαιολογία. Παίρνεις κάτι άλλο ή απλά σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω. Εξακριβωμένο πολλές φορές. Οπότε μάλλον βλέπω να το επιστρέφω και να παίρνω το καινούριο 

Επεξ/σία από beastgr
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Καταλάβατε γιατί δεν έβαλαν 5G στα νέα μοντέλα ;

Δεν ξέρω αν είναι ρητορική η ερώτηση αλλά το πιο πιθανό λόγω κόστους.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, beastgr είπε

Μπορείς και να μην πάρεις τίποτα. Πολλά μαγαζιά στο εξωτερικό συνήθως μεγάλα σου λένε ότι μπορείς να το επιστρέψεις στην original συσκευασία μέσα σε ένα μήνα χωρίς να δώσεις καμια δικαιολογία. Παίρνεις κάτι άλλο ή απλά σου δίνουν τα λεφτά σου πίσω. Εξακριβωμένο πολλές φορές. Οπότε μάλλον βλέπω να το επιστρέφω και να παίρνω το καινούριο 

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αν έχει ανοιχτεί και έχει μπει σε λειτουργία.

αλλα αν το έχεις εξακριβώσει πολλές φορές όπως είπες εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

αλλα αν το έχεις εξακριβώσει πολλές φορές όπως είπες εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω.

Αν το είχε πάρει από το Lidl, τότε ναι, γίνεται, εκεί στα αλλάζουν χωρίς μα και μου.

Αλλά τότε θα ήταν "iPad από τα Lidl" και αυτό δεν παίζει.

Επεξ/σία από stivaks72
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

Γινεται παιδιά. Υπάρχει 14ημερη περίοδος υπαναχώρησης. Δεν ξέρω αν ισχύει και για αγορές από φυσικό κατάστημα ή μόνο για αγορές εξ αποστάσεως όμως. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Αναφορά σε κείμενο

14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης

Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
Στις 16/9/2020 στις 10:44 ΠΜ, Fulgore είπε

Στα λογια μου ερχεσαι με το παραδειγμα σου.

Τοσο καλα specs εχει το tablet αυτο που αναφερεις,αλλα μολις τωρα βλεπω οτι ακομα ειναι χωρις Android 10,ενω εχει ηδη κυκλοφορησει το 11. Και σκεψου οτι μιλαμε για tablet των 350-400+ευρω οπως λες και εσυ.

Νομιζω εχει πάρει εδω κ κανα μήνα το 10αρι αλλα τι κάθομαι κ σπάω τον πατσά μου πάρτε ότι θέλετε εγω θα σας ανοιξω τα μάτια 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

εγω θα σας ανοιξω τα μάτια 

Και εδώ ξεκινάει το όλο πρόβλημα με όλους εσάς τους αυτόκλητους σωτήρες...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Νομιζω εχει πάρει εδω κ κανα μήνα το 10αρι αλλα τι κάθομαι κ σπάω τον πατσά μου πάρτε ότι θέλετε εγω θα σας ανοιξω τα μάτια 

δεν στο ζητησε κανενας...οπως και προσωπικα δεν με νοιαζει να μου πεις για το δεκαρι...

φιλικα παντα...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Τεραστια επιτυχια να παρει Android 10 οταν εχει ηδη κυκλοφορησει το 11.

Επισης το tablet αυτο που αναφερεις ειναι με Snap670,που φοραγε το 2019 το Pixel3A. Δεν χρειαζεται να σου πω τι τεραστια διαφορα που εχει απο τον Α12 του νεου ipad.

Κοινως μπορει το Samsung που αναφερεις στα χαρτια να δειχνει καλυτερο λογω amoled και χωρου,αλλα το Ipad κερδιζει σε εμπειρια χρησης και υποστηριξη σε βαθος χρονου.

Ο βασικος λογος που τα Ipad παιζουν μονοτερμα σε αυτη την κατηγορια δηλαδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

419 το βλέπω προπαραγγελία στα γνωστά μαγαζιά, 369 ευρώ στο γερμανικό apple store (με 15 ευρώ διαφορά στον ΦΠΑ), ενώ στην αγγλία έχει 329 λίρες, ήτοι 360 ευρώ...

btw 329 δολλάρια είναι (κάτι λιγότερο από) 280 ευρώ, πως φτάσαμε 150 ευρώ πάνω ήθελα να ξερα...  

Επεξ/σία από AristidisZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...