Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, whoever81 είπε Στο εξωτερικό συνήθως. Αγγλία, Αμερική και αλλού. Για Ελλάδα δεν το έχω ακούσει. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο αυτο. πολλα πραγματα ειναι αλλιως οταν τα ακουμε απο αλλους μεχρι να τα βρουμε μπροστα μας. //// τωρα για τους φιλους που γραφουνε για τα 32 gb , ipad αγοραζουμε οχι σκληρο δισκο. με τις σημερινες υπηρεσιες (μουσικη, νετφλιξ κλπ) δεν χρειαζεται να εχεις κατι στον δισκο σου. εκτος αν κινεισαι σε χωρους που δεν υπαρχει wifi και τα θες ολα στον δισκο, Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
CarbonFibre Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλτε βρε αθεόφοβοι μια laminated οθόνη επιτέλους. Έλεος πια!!😒 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από CarbonFibre 1
tilaverboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Τίμιο. Έχω το 6ης γενιάς τάμπλετ με τον Α10 αλλά το 32αρη. Πράγματι η μνήμη είναι μικρή. Το σώζει βέβαια το iCloud των 50gb. Αλλά εξαιρετικό ταμπλετ και σβέλτο. Το χρησιμοποιώ παράλληλα με το iPhone 11 Pro. Η οθόνη του δεν με ενοχλεί. Επίσης λαπτοπ έχω να χρησιμοποιήσω 3 χρόνια. Όλα τα κάνω μέσω ταμπλετ 1
NasstasjiaP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, whoever81 είπε Το ιδανικό θα ήταν η Apple να άρμεγε λιγότερο τους πελάτες της. Θα τα σκάσεις λοιπόν για τα 128GB και εκει παμε στα 450€-500€ και bye bye vfm. Επίσης δεν κατανοώ την πολιτική της Apple με τα ports. USB-C στα πιο ακριβά μοντέλα και lighting στα φθηνότερα. Τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν; Στο εξωτερικό συνήθως. Αγγλία, Αμερική και αλλού. Για Ελλάδα δεν το έχω ακούσει. Μάλλον πρέπει να δείτε την εικόνα από λίγο πιο μακριά. Η Apple κυκλοφορεί ακόμη και το Apple Pencil 1ης γενιάς που φορτίζει με lightning. Κάνει όλα τα οικονομικά της μοντέλα συμβατά με αυτό. Δεν γίνεται να μην έχει lightning γιατί τότε δεν θα έχεις τη δυνατότητα να φορτίσεις το μολύβι On-the-go. Δημιουργεί σιγά αλλά σταθερά δύο διακριτές (διακριτικά μεν αλλά διακριτές... 🤣) κατηγορίες χρηστών βάσει budget. Εξού και η μετάβαση του νέου iPad Air σε USB-c, αφού το κάνει πλέον συμβατό με 2ης γενιάς μολυβάκι, που φορτίζει μαγνητικά κλπ κλπ κλπ... και ταυτόχρονα ανοίγει και την ψαλίδα του κοινού στην οποία απευθύνονται τα πιο ακριβά αξεσουάρ (βλ Magic Keyboard). 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο αυτο. πολλα πραγματα ειναι αλλιως οταν τα ακουμε απο αλλους μεχρι να τα βρουμε μπροστα μας. //// τωρα για τους φιλους που γραφουνε για τα 32 gb , ipad αγοραζουμε οχι σκληρο δισκο. με τις σημερινες υπηρεσιες (μουσικη, νετφλιξ κλπ) δεν χρειαζεται να εχεις κατι στον δισκο σου. εκτος αν κινεισαι σε χωρους που δεν υπαρχει wifi και τα θες ολα στον δισκο, Ακριβώς! Επιπλέον, με το iPadOS μπορείς να βάλεις στικάκι και να διαχειριστείς τα αρχεία σου - ειδικά αυτά που τρώνε τον πολύ χώρο στο δίσκο (φωτογραφίες, βίντεο, ταινίες, μουσική) με σχετική ευκολία. Προσωπικά έχω ένα τέτοιο στα κλειδιά μου https://www.e-shop.gr/sandisk-ixpand-64gb-lightning-connector-usb-30-flash-drive-p-PER.577011?gclid=CjwKCAjwzIH7BRAbEiwAoDxxTqSdgjesypqILCcJPpBwmDTuLQhPQAA9km2iHT5gj3yvJqHHrxgtMBoC1BQQAvD_BwE και το πάω παντού! Και δεν φορτώνω και το μηχανηματάκι... Και μη με ρωτήσετε μερικοί τι γίνεται αν θέλετε να φορτίσετε ταυτόχρονα... η απάντηση δόθηκε όταν βγήκε το πρώτο iPhone χωρίς headphone jack... 😉😊 Δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά περιμένω τη μέρα που θα μπορείς να κάνεις pairing το apple watch σου και με το iPad σου ταυτόχρονα (χωρίς να χρειάζεται unpairing από το αντίστοιχο τηλέφωνο...)... 🙄 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από NasstasjiaP Διόρθωση 1
Doubt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Ισοφαρίστηκε το ρεκόρ των 5 σερί θεμάτων Apple 🍎. Πάμε για νέο;
AristidisZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε που θα φτάσει η τιμή του περσινού Προς το παρόν είναι σε σχετικά υψηλή τιμή
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Tresorikos είπε Εγω παντως εδω κ κανα 4μηνο-5μηνο εχω παρει το Samsung s5e κ ειναι απο τις καλύτερες αγορες μου εχω γράψει κ μίνι έκθεση στο σκρουτζ... Στα λογια μου ερχεσαι με το παραδειγμα σου. Τοσο καλα specs εχει το tablet αυτο που αναφερεις,αλλα μολις τωρα βλεπω οτι ακομα ειναι χωρις Android 10,ενω εχει ηδη κυκλοφορησει το 11. Και σκεψου οτι μιλαμε για tablet των 350-400+ευρω οπως λες και εσυ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Με ξεπερνάει που πάτε να δικαιολογήσετε τα 32 GB. Έχουμε ένα υπέροχο tablet και το χαντακώνει με τόσο μικρή εσωτερική μνήμη. Καλά η χρήση στικ δεν είναι ούτε αποδοτική , ούτε χρηστική. Άχρηστο, υπάρχει μόνο για την χαμηλή τιμή, πράγμα που μου κάνει εντύπωση για προϊόν της Apple. Οπότε θες 450 ευρώ περίπου για να πάρεις το επόμενο. Και πάλι είναι καλή τιμή.
NasstasjiaP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Με ξεπερνάει που πάτε να δικαιολογήσετε τα 32 GB. Έχουμε ένα υπέροχο tablet και το χαντακώνει με τόσο μικρή εσωτερική μνήμη. Καλά η χρήση στικ δεν είναι ούτε αποδοτική , ούτε χρηστική. Άχρηστο, υπάρχει μόνο για την χαμηλή τιμή, πράγμα που μου κάνει εντύπωση για προϊόν της Apple. Οπότε θες 450 ευρώ περίπου για να πάρεις το επόμενο. Και πάλι είναι καλή τιμή. Προσωπικά συμφωνώ πως το ιδανικό είναι μίνιμουμ 64... Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο κοινό που στο τάμπλετ κάνει μόνο σερφάρισμα, ανάγνωση βιβλίων και χρήση εφαρμογών όπως το YouTube, το Netflix και το Amazon Prime Video. Γι 'αυτούς ενδεχομένως τα 32Gb να είναι υπεραρκετά! Αυτό εκμεταλλεύονται και κυκλοφορούν baseline συσκευές με 32GB μνήμη, ώστε να μπορούν να ανεβάζουν τιμή για κάθε spec που αλλάζει χωριστά. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από NasstasjiaP Προσθήκη 1
firepc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Με ξεπερνάει που πάτε να δικαιολογήσετε τα 32 GB. Έχουμε ένα υπέροχο tablet και το χαντακώνει με τόσο μικρή εσωτερική μνήμη. Καλά η χρήση στικ δεν είναι ούτε αποδοτική , ούτε χρηστική. Άχρηστο, υπάρχει μόνο για την χαμηλή τιμή, πράγμα που μου κάνει εντύπωση για προϊόν της Apple. Οπότε θες 450 ευρώ περίπου για να πάρεις το επόμενο. Και πάλι είναι καλή τιμή. φιλε μου, βγαινει και 128αρι Ποιο ειναι το προβλημα? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από firepc
NasstasjiaP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Από την άλλη κ εγώ που χρησιμοποιώ στικάκι, έχω 256GB. 'Ομως το back up σε στικάκι που το βάζεις σε όποια άλλη συσκευή θες και μπορείς να ξεφορτώσεις το μηχάνημα για να τρέχει ακούραστα κλπ πάλι το θέλω και το χρημιμοποιώ και πολύ! Συνεπώς, θεωρώ εξαιρετική την ύπαρξη δυνατότητας!
Nickfoxjr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καταλάβατε γιατί δεν έβαλαν 5G στα νέα μοντέλα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Με ξεπερνάει που πάτε να δικαιολογήσετε τα 32 GB. Έχουμε ένα υπέροχο tablet και το χαντακώνει με τόσο μικρή εσωτερική μνήμη. Καλά η χρήση στικ δεν είναι ούτε αποδοτική , ούτε χρηστική. Άχρηστο, υπάρχει μόνο για την χαμηλή τιμή, πράγμα που μου κάνει εντύπωση για προϊόν της Apple. Οπότε θες 450 ευρώ περίπου για να πάρεις το επόμενο. Και πάλι είναι καλή τιμή. Μπορείς να πάρεις οποίο θες εσυ. εγω προσωπικά βολεύομαι με το μικρό. και εμένα με ξεπερνάει που σε ξεπερνάει αλλά στην τελική ξεπέρασε το.
Nickfoxjr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε Μπορείς να πάρεις οποίο θες εσυ. εγω προσωπικά βολεύομαι με το μικρό. και εμένα με ξεπερνάει που σε ξεπερνάει αλλά στην τελική ξεπέρασε το. ..και εγώ είχα το μικρό του 2019 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Το άλλαξα επειδή βρήκα καλή προσφορά, σκεφτόμενος ότι στα επόμενα χρόνια με 32Gb θα είναι πολύ στριμωγμένα. Φυσικά όποιος θέλει κάτι να του κρατήσει παει σε Air στα 64Gb. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Nickfoxjr
Bourdoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Μπορείς να πάρεις οποίο θες εσυ. εγω προσωπικά βολεύομαι με το μικρό. και εμένα με ξεπερνάει που σε ξεπερνάει αλλά στην τελική ξεπέρασε το. Αδυνατείς να καταλάβεις ότι παρουσιάζει το 32άρη και σε περιορίζει στο μέγεθος. Αν είχε σαν base model το 128αρη θα σου έδινε και την επιλογή για ένα 256αρη ή 512άρη. Δεν έχει σχέση με το αν βολεύει εσένα ή εμένα. Και με τον Α10 θα σε βόλευε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε εξέλιξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα