Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, praktor_007 είπε

Και τα 64Gb

Μια χαρά είναι τα 64GB. Έχω το Mi A3 εδώ και 9 μήνες. Δεν έχω γεμίσει ούτε 40GB μέχρι τώρα. Οπότε μην είμαστε τόσο γενικοί. Για μερικούς είναι παραπάνω από αρκετά. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γιατί και 250 να το πουλήσει και αφού νιώθει ότι δεν θα κάνει την δουλειά του με το παλιό άσχημα θα του κάτσει?

Δικό του θέμα είναι αν αξίζει να δώσει αυτά τα έξτρα χρήματα για το νέο...

Share Gif: https://media.tenor.com/images/84910563686a3634809db115d4

Δημοσ.

Αν η τιμή αυτή ισχύει και σε ευρώ τότε ειναι θετική εξέλιξη Ένα iPad 2018 πάντως το πήρα κοντά στα 270€ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Η αλλαγη στο τσιπακι ειναι οντως τεραστια πιο πολυ για βαθος χρονου και οντως κανει obsolete οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει στην αγορα σε αυτα τα χρηματα,ειδικα και με την μεγαλη υποστηριξη που θα εχει(εγω θα το τιμησω σιγουρα).

Το ιδανικο ομως θα ηταν να ειχε εστω 64gb χωρου. Δηλαδη σε συσκευες που υποτιθεται τις αγοραζεις για να τις κρατησεις καιρο,ειναι απαγορευτικα τα 32GB χωρου λιγο πριν μπουμε στο 2021.

αντε ρε φουλγκοριε παρε ενα iPadaki και εσυ

Αν και θα σου ελεγα να παρεις το Air, ειδικα αν το θες και για παιχνιδια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

αντε ρε φουλγκοριε παρε ενα iPadaki και εσυ

Αν και θα σου ελεγα να παρεις το Air, ειδικα αν το θες και για παιχνιδια

Δεν το θελω για μενα το Ipad.

Για γονιο το θελω γιατι το τωρινο Android που εχει ειναι μονο για να ακουμπας το ποτηρι του καφε πανω.

Επισης ειναι κατι εκδοσεις Android πισω,γιατι η Android υποστηριξη στα tablet ειναι χειροτερη απο οτι στα κινητα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Πούλα το λίγο φτηνότερα και πάρε το καινούριο... τα iPad δεν χάνουν την αξία τους, ούτε την λειτουργικότητά τους έτσι κι αλλιώς... 

Μπορώ να το δώσω πίσω από το μαγαζί που το αγόρασα μέσα σε 30 μέρες και παίρνω τα λεφτά μου πίσω οπότε δε λέει να το πουλήσω. Φυσικά δεν ξέρουμε πόσο θα κάνει το καινούριο... 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, sotirisl είπε

ακόμε με lightning port εεεε;

Αφού είναι συμβατό με Apple Pencil 1, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά... καθαρά πρακτικό το θέμα... 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, beastgr είπε

Μπορώ να το δώσω πίσω από το μαγαζί που το αγόρασα μέσα σε 30 μέρες και παίρνω τα λεφτά μου πίσω οπότε δε λέει να το πουλήσω. Φυσικά δεν ξέρουμε πόσο θα κάνει το καινούριο... 

Σε ποιο κατάστημα γίνεται αυτό αν επιτρέπεται; Γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο απλό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το ιδανικο ομως θα ηταν να ειχε εστω 64gb χωρου. Δηλαδη σε συσκευες που υποτιθεται τις αγοραζεις για να τις κρατησεις καιρο,ειναι απαγορευτικα τα 32GB χωρου λιγο πριν μπουμε στο 2021.

Το ιδανικό θα ήταν η Apple να άρμεγε λιγότερο τους πελάτες της. Θα τα σκάσεις λοιπόν για τα 128GB και εκει παμε στα 450€-500€ και bye bye vfm. 

Επίσης δεν κατανοώ την πολιτική της Apple με τα ports. USB-C στα πιο ακριβά μοντέλα και lighting στα φθηνότερα. Τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν;

8 λεπτά πριν, dimitris30 είπε

Σε ποιο κατάστημα γίνεται αυτό αν επιτρέπεται; Γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο απλό...

Στο εξωτερικό συνήθως. Αγγλία, Αμερική και αλλού. Για Ελλάδα δεν το έχω ακούσει.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν το θελω για μενα το Ipad.

Για γονιο το θελω γιατι το τωρινο Android που εχει ειναι μονο για να ακουμπας το ποτηρι του καφε πανω.

Επισης ειναι κατι εκδοσεις Android πισω,γιατι η Android υποστηριξη στα tablet ειναι χειροτερη απο οτι στα κινητα.

Εγω παντως εδω κ κανα 4μηνο-5μηνο εχω παρει το Samsung s5e κ ειναι απο τις καλύτερες αγορες μου εχω γράψει κ μίνι έκθεση στο σκρουτζ...    4 ηχεία, oled οθόνη, αρκετά γρήγορο στο σερφαρισμα 64gb μνήμη κ 128 κάρτα μνήμης, αρκετά καλες κάμερες δυνατή μπαταρία ,  και 330-350 κ 270 +-χωρίς φπα  η Apple είναι δυνατή στα ταμπλετ αλλα σε αυτην την τιμή κ με τετοια σπεκς δεν υπάρχει tab apple... 

Επεξ/σία από Tresorikos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Εγω παντως εδω κ κανα 4μηνο-5μηνο εχω παρει το Samsung s5e κ ειναι απο τις καλύτερες αγορες μου εχω γράψει κ μίνι έκθεση στο σκρουτζ...    4 ηχεία, oled οθόνη, αρκετά γρήγορο στο σερφαρισμα 64gb μνήμη κ 128 κάρτα μνήμης, αρκετά καλες κάμερες,  και 330-350 κ 270 +-χωρίς φπα  τα Apple είναι δυνατα στα ταμπλετ αλλα σε αυτην την τιμή κ με τετοια σπεκς δεν υπάρχει tab apple

Καλά το έγραψες . Δεν υπάρχει tab Apple.Υπάρχει μόνο iPad.... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atheatos είπε

Καλά το έγραψες . Δεν υπάρχει tab Apple.Υπάρχει μόνο iPad.... 

Ναι συγγνώμη που δεν έγραψα ακριβώς την ονομασια των Apple tablet...  Οκ με τα παραπάνω χαρακτηριστικα δεν υπάρχει iPad....   Δεν ψαχνω για vs  απλά είτε το θέλει για κάποιον δικό του είτε για τον ιδιο είναι vfm το ταμπλετ που του έγραψα..    

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Ναι συγγνώμη που δεν έγραψα ακριβώς την ονομασια των Apple tablet...  Οκ με τα παραπάνω χαρακτηριστικα δεν υπάρχει iPad....   Δεν ψαχνω για vs  απλά είτε το θέλει για κάποιον δικό του είτε για τον ιδιο είναι vfm το ταμπλετ που του έγραψα..    

Νομίζω ότι τα ξέρει όλα αυτά , για αυτό έγραψε ότι ψάχνει για iPad. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ξαναδιαβασεις τι έγραψε?

Το συγκεκριμένο που έγραψες είναι όντως VFM(για Android tablet) αλλά στο ξαναγράφω , για τελευταία φορά ελπίζω, δεν είναι iPad....

Επεξ/σία από atheatos
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...