Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Διαχειριση συσκευων

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ψάξε για ιο, εμένα την Κυριακή μου έκανε το ίδιο με ΌΛΑ τα exe. Τελικά είχα 2 ιούς!!!! :twisted: :evil:

Δημοσ.

Εγώ πάντος κάτι παρόμοιο (δεν θυμάμαι αν ήταν ίδιο ακριβώς το έλυσα με ghost.) :lol:

To δικό μου πρόβλημα πάντος σίγουρα δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση απεγκατάσταση του f-secure antivarius.

Eίχα λάβει προληπτικά μέτρα όμως όπως είπα και όλα πήγαν καλά. :wink:

Δημοσ.

Hello ppl...Γιάννη κοιτα αρχικα αν το mmc.exe υπαρχει μεσα στο φακελο system32..περασες καμια συσκευη προσφατα?αυτο μπορει να τα αναστατωσε λιγο...:)

Δημοσ.
Hello ppl...Γιάννη κοιτα αρχικα αν το mmc.exe υπαρχει μεσα στο φακελο system32..περασες καμια συσκευη προσφατα?αυτο μπορει να τα αναστατωσε λιγο...:)

Η "ευερση" κι αυτη δεν λειτουργει!!!!!Λειπει λεει ενα αρχειο....Με μια ματια στο system32 βρηκα ενα αρχειο mmc χωρις καταληξη .exe.

Αν καποιος το εχει ας μου το στειλει στο email μου.Ευχαριστω.Συσκευη συνεδεσα το netmod χθες για να δοκιμασω ενα προγραμμα αναγνωρισης κλισης επειδη εχω dsl γραμμη.Λετε να μου την εκανε????

:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.

Mporei na to evale to xeraki tou..Auto pou 8a mporouses na kaneis einai na to kaneis copy to exe ap to CD twn windows pou exeis...xwris na sou egguoumai tpt..:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...