Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Προσπαθω να μπω στη διαχειριση συσκευων και μου βγαζει μυνημα οτι: Τι ειναι παλι τουτο ρε παιδια????Εχω win xp gr pro. :twisted: :twisted: :twisted:
wizard Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Για ψάξε για ιο, εμένα την Κυριακή μου έκανε το ίδιο με ΌΛΑ τα exe. Τελικά είχα 2 ιούς!!!! :twisted: :evil:
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ευχαριστω .Θα το βαλω να ψαχνει οταν παω για υπνο σε λιγο.Πως το ελυσες το προβλημα??? :oops: :oops: :oops:
wert Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Εγώ πάντος κάτι παρόμοιο (δεν θυμάμαι αν ήταν ίδιο ακριβώς το έλυσα με ghost.) To δικό μου πρόβλημα πάντος σίγουρα δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση απεγκατάσταση του f-secure antivarius. Eίχα λάβει προληπτικά μέτρα όμως όπως είπα και όλα πήγαν καλά. :wink:
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ghost εεε???? 21/4/04 τελευταιο image.Αν δεν γινει τιποτα θα το κανω αυριο..... :oops: :oops: :oops:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Ο Νorton μου βρηκε αυτα και τα εσβησα αλλα το προβλμα παραμενει. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
NkC Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Hello ppl...Γιάννη κοιτα αρχικα αν το mmc.exe υπαρχει μεσα στο φακελο system32..περασες καμια συσκευη προσφατα?αυτο μπορει να τα αναστατωσε λιγο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Hello ppl...Γιάννη κοιτα αρχικα αν το mmc.exe υπαρχει μεσα στο φακελο system32..περασες καμια συσκευη προσφατα?αυτο μπορει να τα αναστατωσε λιγο... Η "ευερση" κι αυτη δεν λειτουργει!!!!!Λειπει λεει ενα αρχειο....Με μια ματια στο system32 βρηκα ενα αρχειο mmc χωρις καταληξη .exe. Αν καποιος το εχει ας μου το στειλει στο email μου.Ευχαριστω.Συσκευη συνεδεσα το netmod χθες για να δοκιμασω ενα προγραμμα αναγνωρισης κλισης επειδη εχω dsl γραμμη.Λετε να μου την εκανε???? :oops: :oops: :oops:
NkC Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Mporei na to evale to xeraki tou..Auto pou 8a mporouses na kaneis einai na to kaneis copy to exe ap to CD twn windows pou exeis...xwris na sou egguoumai tpt..
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Παιδιά, το οτι δεν βλέπει την κατάληξη .exe, ο Γιάννης, στο εν λόγω αρχείο, ίσως να φταίει οτι έχει ενεργοποιήσει το Hide extensions for known file types (απο τα folder options).
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 MMC.exe από Windows XP Pro English SP1 http://www.panatha.info/mmc.zip
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 MMC.exe από Windows XP Pro English SP1 http://www.panatha.info/mmc.zip
wizard Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δεν αρκεί να τα διαγράψει το Norton. Πρέπει να κάνεις και αλλαγές στη registry: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/adware.lop.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Τελικα επανεφερα απο ghost παιδια και ολα ειναι ΟΚ τωρα.Μεχρι ποτε τα windows ξερουν...Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.