OldJohn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδες. Φιλος θελει μονιτορ για διαφορες εργασιες (πληρωμες λογαριασμων,παραγγελιες για το μαζαγι κ.α) και για gaming για το γιο του. Δεν ξερω ακριβως τι παιχνιδια αλλα φανταζομαι Lol, Cs Go κτλπ. Μεγεθος μονιτορ 27-32inch.. Αναλυση 1080p ή 1440p?? Τιμη εως 300€ η καρτα που χρησιμοποιει ειναι η Gtx1660 super... Περιμενω προτασεις σας και συμβουλες.. Απο τα λιγα που ξερω.. επεσα πανω σε αυτο.. https://www.skroutz.gr/s/24772523/Dell-S2721DS.html#specs Ερωτηση.. Μπορει να δουλευει με την αναλυση που εχει (1440p) και στα παιχνιδια να αλλαζει σε 1080p? Και αν ναι στα ποσα Mhz?? Ευχαριστω Γιαννης.
netagra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακριβώς το ίδιο ερώτημα για το παιδί αλλά και το παιδί που κρύβω μέσα μου... μέχρι και την κάρτα ίδια έχω... εμένα μου αρέσουν και οι ultrawide και θα έδινα και κάτι τις παραπάνω αλλά ας μείνουμε σε αυτά που ζητάει ο φίλος... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από netagra
netagra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως πήρα εγώ ένα Asus VG32VQ εργαλείο... το συγκεκριμένο είναι 1440p αλλά και στα 1080p που το κατεβάζω ωραίο μου φαίνεται τι να πω. Δεν είναι όλα έτσι από όσα είδα σε καταστήματα όμως, κάποια 27άρια είχαν pixelιασμα. 1
Havik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Για μέχρι και 27" 1080p είναι οκ αλλά για παραπάνω σίγουρα 1440p, προσωπικά θα πήγαινα σε 1440p για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και λίγο για την περισσότερη επιφάνεια που προσφέρει, τα περισσότερα 27" τα γράμματα φαίνονται πιξελιασμενα επειδή στα καταστήματα δεν ενεργοποιουν το clear type. Εγώ θα προτιμούσα ultrawide, ταινίες, παιχνίδια, εργασία σε όλα είναι πιο καλή λόγο μεγαλύτερου μήκους, 1,5 φορά 27", αλλά οι 34" είναι πιο ακριβές >300€ οπότε είναι θέμα budget, οι 29" UW για μένα δεν αξίζουν λόγο μικρού ύψους, εξαίρεση αν υπάρχει περιορισμός χώρου/μεγέθους. Προσοχή όχι TN panel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα