ektoras84 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπέρα στο σαιτ,νεο μέλος εδώ και γενικά λιγο αρχάριος με τα του ιντερνέτ/προγραμματισμούς/Bitcoin κτλ λοιπόν καταρχην εργάζομαι σαν νυχτοφυλακας,στην συγκεκριμένη θεση και εταιρία υπάρχει μια ανεση... ετσι γενικά θα το αφησω δεν θελω να εντρυφήσω περισσότερο στην δουλειά, και εχω σταθερο ιντερνετ,πρόσβαση σε πυργο υπολογιστή και οπως καταλαβαίνεται εχω πολύ πολύ ελεύθερο χρονο,εχω περάσει ηδη την φαση gaming,ταινίες,σειρές,βιβλία κτλ,θελω να ρωτήσω αν υπάρχουν τροποι για κατι πιο εποικοδομητικό,προς Θεου δεν ψαχνω να βγάλω λεφτα δεν εχω τις γνώσεις και οτι άλλο χρειάζεται για κατι τέτοιο περισσότερο να πειραματιστώ με κατι καινούριο θελω,μου πέρασαν απο το μυαλο τα εξής 1)δημιουργία σαιτ,καταρχην ποσο εύκολο η δυσκολο ειναι για καποιον ασχετο και ποσο χρονο απαιτει?και επισης υπαρχει και free η μονο με μηνiαίο κόστος 2)δημιουργία ενος android ap 3)μέσα δικτυωσης,insta/twitter αν βρω μια καλη ιδεα μπορώ να αποκτήσω χιλιάδες μελη με κάποιο μαγικο τρόπο 4)youtube,οκ εδω κραταω ακομα πιο μικρο καλάθι γνωρίζω οτι ειναι πολυ σκληρο πλεον και επισης αναμενω οποιαδήποτε αλλη πρόταση και φυσικά δεν εχω κανενα πρόβλημα με τρολινκ ισα ισα ενα τέτοιο θέμα δεν το ζητάει το απαιτεί
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Να μάθεις κάτι. Από ξένες γλώσσες, προγραμματισμό, γραφιστική-επεξεργασία εικόνας, ήχου, βίντεο εώς κάποια πιο χειροπιαστή τέχνη. Γενικά υπάρχει άπειρη γνώση δωρεάν ή με μικρό κόστος. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ίντερνετ είναι ακριβώς ότι και ο πραγματικός κόσμος, δεν είναι κάτι "μαγικό" ή "μυστήριο". Η μόνη διαφορά με τον πραγματικό κόσμο είναι ότι έχεις πρόσβαση σε περισσότερα πράγματα για να επιχειρήσεις ως απλός πολίτης και να προωθήσεις τις δεξιότητες ή τα προιόντα σου. Μπορείς πιο εύκολα να χτίσεις μία "βάση" στο ίντερνετ από ότι στη πραγματική ζωή που μάλιστα να λάβει καλή προβολή. Αν δεν έχεις δεξιότητες ή προιόντα να προσφέρεις δεν θα κάνεις κάτι. ΟΙ πλατφόρμες περιεχομένου θέλουν και αυτές δεξιότητες αλλά το περιεχόμενο είναι πολύ πιο ριψοκίνδυνο και αργό από τις πωλήσεις δεξιοτήτων ή προιόντων τα οποία δουλεύουν άμεσα. Όλα τα υπόλοιπα που θα βρεις μάλλον δεν θα αξίζουν, θα σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τζόγο όπου δεν θα σου προσφέρει τίποτα μακροπρόθεσμα πέρα από γνώσεις οικονομικών ίσως οι οποίες θα σου δείξουν γιατί δεν άξιζανε εξαρχής. Όσον αφορά τις δεξιότητες δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς αμέσως να έχεις κάποια επιτυχία στο ίντερνετ ως ΕΛ.ΕΠ χωρίς πρώτα να έχεις μαζέψει καλή εμπειρία και πορτφόλιο από μία inhouse δουλειά. Εγώ μπορούσα να δουλέψω αμέσως στο ίντερνετ αλλά αυτό που δίνω υπάρχει μόνο εκεί και οι περιορισμοί που έχω είναι κατά πολύ μικρότεροι από έναν επαγγελματία σε μία από τις πιο "κλασσικές" B2B δεξιότητες οι οποίες έχουν τεράστιες απαιτήσεις. Σε αυτές τις δεξιότητες απαιτείται άριστος συνγχρονισμός, επικοινωνία και έλεγχος για να βγει καλά ένα προιόν. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι σοβαρό αν δεν είσαι εξαιρετικός σε αυτό που δίνεις. Εταιρία δύσκολα θα σε προσλάβει και δουλειές ως ΕΛ.ΕΠ ίσως παίρνεις στο πάτο της αγοράς και όχι στη κορυφή. Σελίδα μπορείς να φτιάξεις πολύ φθηνά μόνος σου σε ειδικές πλατφόρμες αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Η σελίδα είναι απλά ένα μάρκετινγκ εργαλείο και αν δεν είναι όσο αποδοτικό πρέπει τότε δεν αξίζει κιόλας. Αν δεν έχεις κάμποσα λεφτά να τη κάνεις αρκετά ελκυστική και να τη προωθήσεις τότε δεν αξίζει να την κάνεις εξαρχής ακόμη και αν είναι τσάμπα. Μπορείς να χτίσεις τη βάση σου σε μία πλατφόρμα που να φιλοξενεί άτομα του κλάδου σου και να προωθείς αυτήν κάτι το οποίο θα είναι πολύ πιο αποδοτικό από μία κάκιστη φθηνή σελίδα. Μία σοβαρή σελίδα απαιτεί πολλούς ρόλους και λεφτά. Μία τσάμπα σελίδα είναι σαν να πουλάς προιόντα πάνω σε πάγκο στη λαική. Αν δεν μπορείς να ανοίξεις δίκο σου σούπερ μάρκετ ή έστω σοβαρό μαρκετάκη τότε το καλύτερο είναι να τα βάλεις σε σούπερ μάρκετ άλλου. Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στο ίντερνετ που μπορεί να δουλέψει αμέσως και να μην είναι εντελώς τζογαδόρικο είναι να προμηθευτείς ένα έξυπνο και δημοφιλές προιόν από κάπου (σίγουρα όχι την εταιρία που το βγάζει, πολύ δύσκολο!) και μετά να το βάλεις στο eBay με καλό τίτλο και listing. Να πας δηλαδή για διαδικτυακά σούπερ μάρκετς. Όλα τα υπόλοιπα για να σε φτάσουν κάπου μάλλον θα πρέπει να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου και να ασχοληθείς μόνο με αυτά. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από aizensama24
3DJIN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 για αρχη διαβασε κανα βιβλιο μπας και μαθεις ελληνικα,φιλε θελει κοπο το β πλ με αι,το ε ειναι ενα κουμπακι μονο... 1 3
mech35 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Ο προγραμματισμος ειναι μια καλη ιδέα. Μπορείς να ξεκινησεις να μαθαινεις καποια γλωσσα και σταδιακα ισως να συμμετεχεις σε καποιο open source project για να ειναι και πιο πρακτικό. πχ σε robotics, drones, blockchain, web3 , etc
txcellas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Καμια ξένη γλώσσα θα μάθαινα εγω πάντως και διαβασμα φουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις