Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κανεις αν αξίζει η ανακύκλωση αυτοκινήτου; 

πόσα περίπου δίνουν οι εταιρείες για ανακύκλωση-απόσυρση γιατί δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο στο ίντερνετ (κριτήρια, κερδος κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρω στα 100€ δίνουν.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το αμάξι και η κατάστασή του όμως.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ξέρει κανεις αν αξίζει η ανακύκλωση αυτοκινήτου; 

πόσα περίπου δίνουν οι εταιρείες για ανακύκλωση-απόσυρση γιατί δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο στο ίντερνετ (κριτήρια, κερδος κλπ).

Το πολύ 70-100€ . Προσφατα έδωσα ενα τρακαρισμένο, ωστε να πάρω το χαρτί για να γίνει οριστική διαγραφή απο το μητρώο .

Εάν έχει καλά μέρη , λύστα και πουλησε τα . Τη ίδια δουλειά θα κάνουν και οι ίδιοι .

• Like 3
Δημοσ.

εγω χωρις να το παιξω εξυπνος μου εδωσαν 200 ευρ για daewoo nubira τρακαρισμενο εμπρος μεχρι ψυγειο.

Το αμαξι το πηγα βεβαια εκει (ασπροπυργο). Μαλιστα μου εβγαλαν δωρεαν τις ζαντες. Παντως τελευταια συμφερει να το διαλυσεις μονος σου (οτι μπορεις) π.χ απο τιμονι και καθισματα μεχρι ταμπλο και φωτα παρα να το δωσεις. Ακομα και παλια αυτοκινητα. Η ζητηση (λογω κρισης) για αυθεντικα αλλα μτχ ανταλλακτικα ειναι μεγαλη. Αλλωστε αν τα εχεις στην ακρη και εχεις βεβαια χωρο για αποθηκευση καποια στιγμη θα πουληθουν.

Ακομα και τα εργοστασια ανακυκλωσης κυριως για το πλαισιο ενδιαφερονται και οχι για ζαντολαστιχα πλαστικουρες μιας και αποτι μου ειπαν και αυτοι τα....πουλανε (!)

Δημοσ.

Πήρα 400€ για golf 4 ατρακάριστο εξωτερικά, με καινούργια λάστιχα, 350.000χλμ  που κυκοφορούσε κανονικα. Ηρθαν και το φορτώσαν. Δεν έχω ακούσει να έχει πάρει κανείς περισσότερα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, G.bar είπε

Πήρα 400€ για golf 4 ατρακάριστο εξωτερικά, με καινούργια λάστιχα, 350.000χλμ  που κυκοφορούσε κανονικα. Ηρθαν και το φορτώσαν. Δεν έχω ακούσει να έχει πάρει κανείς περισσότερα.

Σε ποιόν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

Σε ποιόν?

Σε έναν τύπο που έστειλε γερανό και το πήρε, δεν ρώτησα καν. Μου τον σύστησε ο κουμπάρος μου που έχει μάντρα με αυτοκίνητα. Λογικά ιδιώτης που μπορούσε με δικούς του τρόπους να κάνει τη διαγραφή και να βγάλει από τα ανταλλακτικά. 
Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω τηλέφωνο. Του στέλνεις φωτογραφίες το αυτοκίνητο και σου λέει αν το θέλει και πόσα δίνει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, G.bar είπε

Σε έναν τύπο που έστειλε γερανό και το πήρε, δεν ρώτησα καν. Μου τον σύστησε ο κουμπάρος μου που έχει μάντρα με αυτοκίνητα. Λογικά ιδιώτης που μπορούσε με δικούς του τρόπους να κάνει τη διαγραφή και να βγάλει από τα ανταλλακτικά. 
Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω τηλέφωνο. Του στέλνεις φωτογραφίες το αυτοκίνητο και σου λέει αν το θέλει και πόσα δίνει.

Αν δεν σου κάνει κόπο ναι,θα το ήθελα. Έχω 2 ραντεβού σήμερα μήπως το πουλήσω άλλα αν δεν φύγει,δεν έχω διάθεση να περιμένω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, G.bar είπε

Δεν θα μπορούσες να το πουλήσεις παραπάνω;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zio10 είπε

πόσο παραπάνω ; άσχημη η αγορά κάτω από τα 1000 ευρώ , σε παίρνουν και μπορεί και να σε βρίσουν και από πάνω.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SchinasN είπε

πόσο παραπάνω ; άσχημη η αγορά κάτω από τα 1000 ευρώ , σε παίρνουν και μπορεί και να σε βρίσουν και από πάνω.

Τι να σου πω, βλέπω ότι τα πουλάνε αρκετά πάνω από τα 1000€.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Τι να σου πω, βλέπω ότι τα πουλάνε αρκετά πάνω από τα 1000€.

εκεί θα ακούσεις βρίσιμο

Δημοσ.
20 ώρες πριν, zio10 είπε

Ήταν ταξινομημένο ως αναπηρικό, οπότε είχε τρέξιμο σε τελωνείο, υπουργεία για αποχαρακτηρισμό  κτλ και δεν είχα όρεξη να μπω στη διαδικασία για για να το πουλήσω 1000 μετά από ψάξιμο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις έδωσα για ανακύκλωση το αμάξι του πατέρα μου στις Σέρρες. Τράκαρε με δική του υπαιτιότητα και δυστυχώς δεν άξιζε τον κόπο να επισκευαστεί. Μεγάλο το κόστος. Έτσι πήραμε την απόφαση να το αποσύρουμε. Έψαξα 2-3, μιας και στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, και τελικά το έδωσα με 400€. Passat του 2003. Το αμάξι είχε χτυπήσει μπροστά, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο να είναι σε άριστη κατάσταση, με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα από δαυτο. Επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες. 

IMG_20200924_172239.jpg

IMG_20200924_172306.jpg

IMG_20200924_172332.jpg

IMG_20200924_172531.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...