georgekasa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα με πέρανε τηλέφωνο από την Vodafone, επειδή έχω φοιτητικό πρόγραμμα (όπως πολλοί το έχουμε διατήρηση και μετά τις σπουδές μας) μου είπαν να το ανανεώσω με 13 euro με 3 GB +2 GB (δώρο αναφέρουν) , 100 μηνύματα, κλπ στο συμβόλαιο μου αναφέρει 3 GB internet τα υπόλοιπα 2 GB που ανάφερε η πωλήτρια δεν τα γραφεί επειδή είναι δώρο, μήπως σε κάποια/ον έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
christos4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 15/9/2020 στις 8:18 ΜΜ, georgekasa είπε Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα με πέρανε τηλέφωνο από την Vodafone, επειδή έχω φοιτητικό πρόγραμμα (όπως πολλοί το έχουμε διατήρηση και μετά τις σπουδές μας) μου είπαν να το ανανεώσω με 13 euro με 3 GB +2 GB (δώρο αναφέρουν) , 100 μηνύματα, κλπ στο συμβόλαιο μου αναφέρει 3 GB internet τα υπόλοιπα 2 GB που ανάφερε η πωλήτρια δεν τα γραφεί επειδή είναι δώρο, μήπως σε κάποια/ον έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Μου είχε τύχει να μου στείλουν διαφορετικό συμβόλαιο από τη προσφορά που μου είχαν κάνει, παρόμοια περιπτωση, αλλά νομίζω ήταν κάποια έκπτωση που δε φαινόταν. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι επειδή είναι δώρο και αφορά συνδυασμό γραμμών (ήταν σταθερό και κινητό) θα φαίνεται στο λογαριασμό. Τους είπα ευγενικά ή να μου στείλουν νέο συμβολαιο, ή να μου το στείλουν με επίσημο email της εταιρείας γραπτά ότι ισχύει η προσφορά ή να μου στείλουν την απομαγνητοφωνημενη συνομιλία μας (είπαν ότι δε θα έχω θέμα γιατί οι κλήσεις ηχογραφούται). Εξήγησα ότι δε θα υπογράψω συμβόλαιο χωρίς κάτι από αυτά και τελικά μου έστειλαν νέο συμβόλαιο. Καθυστέρησαν μερικές μέρες γιατί τα συμβόλαιο έβγαιναν τυποποιημένα από τα κεντρικά ενώ εγώ μιλούσα με κάποιον αντιπρόσωπο, αλλά όλα καλά στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα