Προς το περιεχόμενο

Vdsl cosmote απο 100 σε 200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα εκανα αναβάθμιση στη σύνδεση μου απο 100 σε 200 mbps. Με το που αλλαξε το πρόγραμμα, άρχισαν καποια θέματα. Ενω απο την ταχύτητα του ίντερνετ είμαι αρκετά ευχαριστημένος ( κατεβαζω μέσο όρο με ταχύτητα 23 mb/s) νομιζω προέκυψε θέμα με την σταθερότητα της σύνδεσης. Οταν βλέπω ενα βίντεο στο yt ή ταινία στο νετφλιξ δεν φαίνεται να επηρεάζεται (Μέσω wifi απο το κινητό ή την τηλεόραση). Οταν παιζω ομως ονλινε γκειμς στον υπολογιστή ( μεσω ethernet απευθείας στο router) δείχνει κάποιες στιγμές σαν να χάνει εντελώς την ταχύτητα του. Πχ στο pubg δείχνει network lag detected και μπορεί να με πετάξει ή κατι αντίστοιχο και το rainbow 6. Κάτι αντίστοιχο δεν συνέβαινε πριν την αναβάθμιση του προγράμματος. Να τονίσω οτι έχω αλλάξει καλώδια ethernet, εχω φωνάξει ηλεκτρολόγο και τσεκαρε πρίζες και καλωδιωσεις, έχω μιλήσει άπειρες φορές με cosmote, αλλα το πρόβλημα δείχνει να επιμένει.

Έχει κανείς καμία ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις speedport plus; Μπαινεις 192.168.1.1, βαζεις τον κωδικο που λεει απο κατω απο το ρουτερ, βρισκεις την καρτελα System Information και μας στελνεις τι λεει αυτη η σελιδα, αν και εμενα δεν μου ακουγεται σαν να ειναι προβλημα της γραμμης γιατι οπως λες κατεβαζεις φουλ, αλλα του ρουτερ, γιατι το Plus δεν εχει QoS. Το lag που σου βγαζει το παιχνιδι σημαινει οτι εχεις μεγαλο ping, και αυτο δεν εχει να κανει με την ταχυτητα. Αν αποσυνδεσεις κινητα τηλεορασεις κλπ και αφησεις τον υπολογιστη μονο του πανω στο ρουτερ σου κανει τετοιο θεμα;

Επεξ/σία από geoavlonitis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...