Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικοί χρειάζονται όχι μόνο τσιπάκι για βοήθεια στο υφιστάμενο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων αλλά και overclocking

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, doubtful είπε

Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος.
Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα.

Εγώ πάντως έκανα τεστ και δε κόλησσα κάτι :P

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να σου παρουν αίμα επικίνδυνο είναι...μπορεί να έχουν βάλει τπτ περίεργα πάνω στη σύριγγα, ποτέ δε ξες...Ή μπορεί να σου πάρουν το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν για άλλος σκοπούς... Πρόσεχε και το νερό/σαντουιτσάκι της aegean, συμβαίνουν ύποπτα πράγματα και εκεί.....Και πάνω απ' όλα μακρία από τις καραμελίτσες, εκεί βάζουν τα χειρότερα!!

Επεξ/σία από fmarulezkd
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nvel είπε

μερικοί χρειάζονται όχι μόνο τσιπάκι για βοήθεια στο υφιστάμενο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων αλλά και overclocking

Format καλύτερα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Εγώ πάντως έκανα τεστ και δε κόλησσα κάτι :P

Ναι, ξερω και εγω ανθρωπους που το εχουν κανει και ειναι μια χαρα, ΑΛΛΑ, **μπορει** στην αρχη να μην εχεις συμπτωματα αλλα μετα απο μηνες να εξελιχθει και να εισαι θετικος. Που ξερεις εσυ πως λειτουργει ο ιος? δεν ξερεις, οπως και εγω δεν ξερω βεβαι. Απλα ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εγω δεν τους εμπιστευομαι. Ιδιαιτερα οταν βλεπω αυτο το πραγμα ειναι σαν τσιμπημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, doubtful είπε

Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος.
Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα.

κοίτα, αντικειμενικά, να σου πιάνει κάποιος τα πλευρά και να σου πει "πες 33" είναι περίεργος τρόπος εξέτασης, αλλά υπάρχει και αυτό όσο "περίεργο" κι αν είναι, so ...

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε

Και να σου παρουν αίμα επικίνδυνο είναι...μπορεί να έχουν βάλει τπτ περίεργα πάνω στη σύριγγα, ποτέ δε ξες...Ή μπορεί να σου πάρουν το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν για άλλος σκοπούς... Πρόσεχε και το νερό/σαντουιτσάκι της aegean, συμβαίνουν ύποπτα πράγματα και εκεί.....Και πάνω απ' όλα μακρία από τις καραμελίτσες, εκεί βάζουν τα χειρότερα!!

Ολα ειναι πιθανα. Η μπορει απλα να μολυνουν το αιμα μου και να με βγαλουν θετικο, ετσι για να παει το σχεδιο μπροστα και τα ΜΜΕ να κανουν τη δουλεια τους.
Καλα τα σαντουτσακια και τις καραμελιτσες τους ποτε δεν θα τις ετρωγα ετσι και αλλιως.

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, doubtful είπε

Ναι, ξερω και εγω ανθρωπους που το εχουν κανει και ειναι μια χαρα, ΑΛΛΑ, **μπορει** στην αρχη να μην εχεις συμπτωματα αλλα μετα απο μηνες να εξελιχθει και να εισαι θετικος. Που ξερεις εσυ πως λειτουργει ο ιος? δεν ξερεις, οπως και εγω δεν ξερω βεβαι. Απλα ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εγω δεν τους εμπιστευομαι. Ιδιαιτερα οταν βλεπω αυτο το πραγμα ειναι σαν τσιμπημα.

For the record από εμένα πήραν σάλιο, δεν έγινε από τη μύτη 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

For the record από εμένα πήραν σάλιο, δεν έγινε από τη μύτη 

"εφτυσες" η στο πηραν με μπατονετα? 😁
παντος ναι, καλυτερη μεθοδος.

Επεξ/σία από doubtful
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...