nvel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 μερικοί χρειάζονται όχι μόνο τσιπάκι για βοήθεια στο υφιστάμενο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων αλλά και overclocking
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, doubtful είπε Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος. Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα. Εγώ πάντως έκανα τεστ και δε κόλησσα κάτι Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από AristidisZ
fmarulezkd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και να σου παρουν αίμα επικίνδυνο είναι...μπορεί να έχουν βάλει τπτ περίεργα πάνω στη σύριγγα, ποτέ δε ξες...Ή μπορεί να σου πάρουν το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν για άλλος σκοπούς... Πρόσεχε και το νερό/σαντουιτσάκι της aegean, συμβαίνουν ύποπτα πράγματα και εκεί.....Και πάνω απ' όλα μακρία από τις καραμελίτσες, εκεί βάζουν τα χειρότερα!! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από fmarulezkd
liakjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nvel είπε μερικοί χρειάζονται όχι μόνο τσιπάκι για βοήθεια στο υφιστάμενο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων αλλά και overclocking Format καλύτερα...
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Εγώ πάντως έκανα τεστ και δε κόλησσα κάτι Ναι, ξερω και εγω ανθρωπους που το εχουν κανει και ειναι μια χαρα, ΑΛΛΑ, **μπορει** στην αρχη να μην εχεις συμπτωματα αλλα μετα απο μηνες να εξελιχθει και να εισαι θετικος. Που ξερεις εσυ πως λειτουργει ο ιος? δεν ξερεις, οπως και εγω δεν ξερω βεβαι. Απλα ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εγω δεν τους εμπιστευομαι. Ιδιαιτερα οταν βλεπω αυτο το πραγμα ειναι σαν τσιμπημα.
DrLo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, doubtful είπε Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος. Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα. κοίτα, αντικειμενικά, να σου πιάνει κάποιος τα πλευρά και να σου πει "πες 33" είναι περίεργος τρόπος εξέτασης, αλλά υπάρχει και αυτό όσο "περίεργο" κι αν είναι, so ... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από DrLo
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Και να σου παρουν αίμα επικίνδυνο είναι...μπορεί να έχουν βάλει τπτ περίεργα πάνω στη σύριγγα, ποτέ δε ξες...Ή μπορεί να σου πάρουν το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν για άλλος σκοπούς... Πρόσεχε και το νερό/σαντουιτσάκι της aegean, συμβαίνουν ύποπτα πράγματα και εκεί.....Και πάνω απ' όλα μακρία από τις καραμελίτσες, εκεί βάζουν τα χειρότερα!! Ολα ειναι πιθανα. Η μπορει απλα να μολυνουν το αιμα μου και να με βγαλουν θετικο, ετσι για να παει το σχεδιο μπροστα και τα ΜΜΕ να κανουν τη δουλεια τους. Καλα τα σαντουτσακια και τις καραμελιτσες τους ποτε δεν θα τις ετρωγα ετσι και αλλιως. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
AristidisZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, doubtful είπε Ναι, ξερω και εγω ανθρωπους που το εχουν κανει και ειναι μια χαρα, ΑΛΛΑ, **μπορει** στην αρχη να μην εχεις συμπτωματα αλλα μετα απο μηνες να εξελιχθει και να εισαι θετικος. Που ξερεις εσυ πως λειτουργει ο ιος? δεν ξερεις, οπως και εγω δεν ξερω βεβαι. Απλα ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και εγω δεν τους εμπιστευομαι. Ιδιαιτερα οταν βλεπω αυτο το πραγμα ειναι σαν τσιμπημα. For the record από εμένα πήραν σάλιο, δεν έγινε από τη μύτη 1
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε For the record από εμένα πήραν σάλιο, δεν έγινε από τη μύτη "εφτυσες" η στο πηραν με μπατονετα? 😁 παντος ναι, καλυτερη μεθοδος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
Προτεινόμενες αναρτήσεις