doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Για να κανω ταξιδι σε μια ευρωπαικη χωρα πρεπει να μου κανουν το τεστ για τον δηθεν ιο? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
Maiya Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 https://reopen.europa.eu/en Αυτό το link θα σε βοηθήσει πιστεύω. Διαλέγεις τον προορισμό σου και διαβάζεις τι ισχύει για την εκάστοτε χώρα. 1 1
zx1234r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Όπως είπε και ο προηγούμενος, κάθε χώρα έχει πάρει τα δικά της μέτρα για τον Covid-19 και τον έλεγχο εισροών. Κάποιες χώρες ζητάνε να έχεις χαρτί απο συμβεβλημένο ίδρυμα με το αποτέλεσμα της εξέτασης σου, με το δειγμα να έχει παρθεί συγκεκριμένες μέρες νωρίτερα. Άλλες χώρες σου παίρνουν δείγμα κατα την είσοδο, καταγράφουν τα στοιχεία σου και σε περιπτωση που βρεθείς θετικός ακολουθούν την διαδικασία που ορίζει ο Π.Ο.Υ. Διάβασε το site στο οποίο σε παραπέμπει ο προηγούμενος, για να ενημερωθείς ακριβώς.
DrLo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει διαβάσει κανείς κάπου τι θα γίνεται από αυριο για ταξίδια από χώρες που μέχρι σήμερα χρειάζεται αρνητικό τέστ? Σήμερα λήγει η προηγούμενη οδηγία και δεν έχω βρει κάτι και θεωρώ τις κρατικές υπηρεσίες ΑΡΚΕΤΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ και ΑΝΙΚΑΝΕΣ για να βγάλουν μια έγκαιρη ανακοίνωση σε κάθε περίπτωση είτε ανανεωθεί δηλαδή είτε δεν ανανεωθεί. είναι τόσο άχρηστοι δηλαδή που αν δεν ανανεωθεί δεν αποκλείω απλά να μη βγάλουν ανακοίνωση και ο κάθε ενδιαφερόμενος να μένει με την απορία αν όντως δεν αναεώθηκε ή δεν έχει καταφέρει να βρει την κατάλληλη ανακοίνωση. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από DrLo 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, doubtful είπε Καλησπερα. Για να κανω ταξιδι σε μια ευρωπαικη χωρα πρεπει να μου κανουν το τεστ για τον δηθεν ιο? Ρισκάρεις μέχρι και τα εργασιακά σου δικαιώματα κάνοντας ένα τέστ για ένα ταξίδι αναψυχής.
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @cacofonix-3 Αστα να πανε. Το ξανασκεφτηκα και δεν προκειτε να κανω κανενα ταξιδι εκτος Ελλαδος μιας και οι εκαστοτε κανονισμοι για τη καθε χωρα μπορουν να αλλαξουν απο μερα σε μερα και δεν ειμαι προθυμος να κανω κανενα τεστ. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
papp0us Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, doubtful είπε Αστα να πανε. Το ξανασκεφτηκα και δεν προκειτε να κανω κανενα ταξιδι εκτος Ελλαδος μιας και οι εκαστοτε κανονισμοι για τη καθε χωρα μπορουν να αλλαξουν απο μερα σε μερα και δεν ειμαι προθυμος να κανω κανενα τεστ. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Κανένα; Ούτε ένα κόπωσης αν χρειαστεί;
zx1234r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, doubtful είπε Αστα να πανε. Το ξανασκεφτηκα και δεν προκειτε να κανω κανενα ταξιδι εκτος Ελλαδος μιας και οι εκαστοτε κανονισμοι για τη καθε χωρα μπορουν να αλλαξουν απο μερα σε μερα και δεν ειμαι προθυμος να κανω κανενα τεστ. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Ένα τσουπ με μπατονέτα στη μύτη είναι, διαδικασία 2 δευτερολέπτων ανα ρουθούνι. Δεν σου παίρνουν αίμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Ένα τσουπ με μπατονέτα στη μύτη είναι, διαδικασία 2 δευτερολέπτων ανα ρουθούνι. Δεν σου παίρνουν αίμα. Και αν του βάλουν τσιπακι; Αφού δήθεν ιος 1
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια το θεμα παει αλλου και ειλικρινα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. @zx1234r αν μου επαιρναν αιμα θα το εμπιστευομουν περισσοτερο.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, doubtful είπε Παιδια το θεμα παει αλλου και ειλικρινα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. @zx1234r αν μου επαιρναν αιμα θα το εμπιστευομουν περισσοτερο. Εσύ το πηγές αλλού από την αρχη
zx1234r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, doubtful είπε Παιδια το θεμα παει αλλου και ειλικρινα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου. @zx1234r αν μου επαιρναν αιμα θα το εμπιστευομουν περισσοτερο. Σκέψου να έχεις ταξιδέψει 3 ώρες στο αεροπλάνο με μία μάσκα συνέχεια στο πρόσωπο, να φτάνεις στο αεροδρόμιο της Αγγλίας και να σου λένε "ελάτε τώρα να σας πάρουμε και αίμα εδώ στο αεροδρόμιο". Όχι προτιμώ μπατονέτα και ας ήταν και "οπίσθια" 1
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Και αν του βάλουν τσιπακι; Αφού δήθεν ιος Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος. Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, doubtful είπε Τσιπακι δεν ξερω, αλλα να μου δωσουν τον ιο, ναι, θα μπορουσε. Απλα δεν τους εμπιστευομαι. Τελος. Μου φαινεται περιεργος τροπος να κανεις τεστ σε καποιος για το Χ πραγμα. Οκ,δεν σχολιάζω άλλο. 1
doubtful Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Ukforthemoment good. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
Προτεινόμενες αναρτήσεις