Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια....

σκεφτομαι για ενα υπολογιστη (νεα σύνθεση) το οποιο θέλω να είναι κάτω απο 1000 (ψυχολογικο οριο).

Χωρις να ειμαι τρελος γνώστης με λιγο κοιταγμα εδω και λίγο κοιταγμα σε review εκανα αυτη την συνθεση αλλα

θα ηθελα την βοηθεια σας για να φτιαξω κάτι καλο αλλα να ειναι και value for money. Αποτι καταλαβατε ειμαι intel fan.

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι μην δώσω πχ για ενα κομματι 100 ευρω παραπανω για μια μικρη διαφορά που δεν θα δω ποτέ

Σας ευχαριστω ολους

2020-09-15 11_03_13-Window.jpg

Δημοσ.

270 για επεξεργαστή και 270 για γραφικά μου σπαράζει η καρδιά.

Γνώμη μου σε αυτό το ποσό περιμένεις 1 μήνα να δούμε τι θα πούνε οι νέοι ryzen + διαθεσιμότητα νέων καρτών/έκπτωση παλιών

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δεν μας είπες για τι χρήση προορίζεται.

2 Points απο μένα. Μεγάλο τροφοδοτικό χωρίς να υπάρχει λόγος και αχρείαστο dvd.

Δουλεια γραφειου και θελω να παιξω και λιγο gta Rp κανα μανατζερακι τετοια φαση...

3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

270 για επεξεργαστή και 270 για γραφικά μου σπαράζει η καρδιά.

Γνώμη μου σε αυτό το ποσό περιμένεις 1 μήνα να δούμε τι θα πούνε οι νέοι ryzen + διαθεσιμότητα νέων καρτών/έκπτωση παλιών

αδερφε επειδη δεν εχω γνωση γιαυτο ζηταω την βοηθεια.... που λες 270 και στα 2.....(gpu και cpu) ποιο ειναι το ακριβο που θα ηθελες να μειωθει και σε ποιο να δωσω πιο πολυ βαρος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, InsertCoinToJoi είπε

Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι μην δώσω πχ για ενα κομματι 100 ευρω παραπανω για μια μικρη διαφορά που δεν θα δω ποτέ

Αυτος ειναι ο ορισμος της Intel αυτη τη στιγμη.

Αν ηταν τα δικα μου 1000 ευρω θα επαιρνα ενα απο αυτα τα δυο:

Θα πηγαινα για λιγο πιο ακριβο Corsair 550W Gold τροφοδοτικο για 10-20 ευρω παραπανω αλλα το ειδα μετα που πηρα τα screenshots.

Balanced Build

Balanced.png.eae5fe8c23baa74105b04f079539bfd9.png

Highest FPS Build

HighestFPS.png.7b357dd2ce7152513a2bf10e38d10b46.png

Επεξ/σία από redmedusa
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ ακριβό το Msystems και βλέπω χρεώνει την συναρμολόγηση άλλα 30€. Αν το πάρεις από άλλο κατάστημα θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα..

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Πολύ ακριβό το Msystems και βλέπω χρεώνει την συναρμολόγηση άλλα 30€. Αν το πάρεις από άλλο κατάστημα θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα..

γυρω στα 40 ευρω εχει παραπανω τη μητρικη μονο , DVD αχρειαστο , επισης το Koling θα παρουσιασει θεμα με τις θερμοκρασιες , δωσε το χιλιαρικο αν σε περισσευει για Ryzen

Δημοσ.
4 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε
4 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε

Αποτι καταλαβατε ειμαι intel fan.

για να φτιαξω κάτι καλο αλλα να ειναι και value for money.

Μέσα σε 2 προτάσεις αυτοαναιρείται το ζητούμενο σου... 80€ λιγότερα έχει ένας 3600 που στη περίπτωση σου είναι υπερβολή ακόμα και αυτός... 

α) Βλέπω τοποθεσία Μακεδονία, γιατί θέλεις να ψωνίσεις απο Αθήνα ? 

β) Τι οθόνη έχεις ? 

γ) Αν σκοπεύεις να χτίσεις γύρω από κάρτες επιπέδου 1660 super, δεν αξίζει να πετάξεις χρήματα σε κάτι παραπάνω απο: https://www.skroutz.gr/s/23292336/Intel-Core-I5-10400F-Box.html ή https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Μέσα σε 2 προτάσεις αυτοαναιρείται το ζητούμενο σου... 80€ λιγότερα έχει ένας 3600 που στη περίπτωση σου είναι υπερβολή ακόμα και αυτός... 

α) Βλέπω τοποθεσία Μακεδονία, γιατί θέλεις να ψωνίσεις απο Αθήνα ? 

β) Τι οθόνη έχεις ? 

γ) Αν σκοπεύεις να χτίσεις γύρω από κάρτες επιπέδου 1660 super, δεν αξίζει να πετάξεις χρήματα σε κάτι παραπάνω απο: https://www.skroutz.gr/s/23292336/Intel-Core-I5-10400F-Box.html ή https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html

βασικα μια οθονη της πλακας εχω 23 ιντσες 1920χ10980 αναλυση δουλευω

κοιταω αθηνα γιατι ειμαι μακεδονια επαρχια... οποτε ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη παλι με κουριερ θα ερθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

κοιταω αθηνα γιατι ειμαι μακεδονια επαρχια... οποτε ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη παλι με κουριερ θα ερθουν

Ναι αλλά είναι αλλιώς να τους λες '' Αυτό μΕ κάνει'' και να σε καταλαβαίνουν στο τηλέφωνο   :P

Πέραν της πλάκας, και το vision studio είναι μια χαρά μαγαζί με ποιο καλές τιμές και ποιο κοντά σου... 

7 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

βασικα μια οθονη της πλακας εχω 23 ιντσες 1920χ10980 αναλυση δουλευω

Με budget 1000αρικο βάλε μια οθόνη της προκοπής ....
Δεν έχει νόημα να πετάς τα λεφτά σου σε cpu  και μητρικές που απαξιώνονται γρήγορα, και ειδικά για την χρήση που θες να κάνεις...

Σε παίρνει ο χώρος για μεγαλύτερη οθόνη ? 

Αν ναι ξεκίνα να χτίζεις το σύστημα απο την οθόνη, μετά πας στη κάρτα που να μπορεί να υποστηρίζει την οθόνη σου και όλα τα άλλα έπονται.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...