Ίων Δραγούμης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, foler79 είπε Μάλλον για ακυρουμπα οδεύουμε... Κλάιν, ήταν περιττή αγορά για μένα. Λόγω τιμής την επέλεξα στα 7,5€. https://www.public.gr/product/sxolika/sxolikes-tsantes/sakidio-platis-case-logic-camo-mple/prod9720096pp/
foler79 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε Κλάιν, ήταν περιττή αγορά για μένα. Λόγω τιμής την επέλεξα στα 7,5€. https://www.public.gr/product/sxolika/sxolikes-tsantes/sakidio-platis-case-logic-camo-mple/prod9720096pp/ Αυτην φίλε την παρέλαβα την ίδια μέρα! Ήταν ξεχωριστή παραγγελία από τις no fear.... Για 7,5€ είναι πραγματικά χάρισμα, έπρεπε να πάρω 2-3 και σε άλλα χρώματα που παίζει!
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, foler79 είπε Αυτην φίλε την παρέλαβα την ίδια μέρα! Ήταν ξεχωριστή παραγγελία από τις no fear.... Για 7,5€ είναι πραγματικά χάρισμα, έπρεπε να πάρω 2-3 και σε άλλα χρώματα που παίζει!α Αφού την πήρες θέλω να ρωτήσω αν στο σημείο που το Camo blue γινεται πιο ανοιχτό, αν είναι ΠΟΛΥ ανοιχτό... Γιατί σε κάποιες φωτός φαίνεται λίγο "παιδικό" το Camo (με πολύ ανοιχτό το μπλε του σε κάποια σημεία), αλλά σε άλλες φωτός από άλλες πηγές φαίνεται πιο "σοβαρό" (πιο σκούρο). Εσένα το αίσθηση σου βγαζει;
angmar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Σ εσάς που πήρατε την case logic στα 7.5€, σας έδωσαν τ ακουστικά; Γιατί εγώ πήγα να την παραλάβω και η ταμίας δεν είχε ιδέα περι ακουστικών, δεν είχε έρθει κατι μαζί με την τσάντα και δεν ήξερε να μου πει κάτι παραπάνω. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση του public και είπαν θα το δουν και θα με ξανακαλέσουν.
foler79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε Αφού την πήρες θέλω να ρωτήσω αν στο σημείο που το Camo blue γινεται πιο ανοιχτό, αν είναι ΠΟΛΥ ανοιχτό... Γιατί σε κάποιες φωτός φαίνεται λίγο "παιδικό" το Camo (με πολύ ανοιχτό το μπλε του σε κάποια σημεία), αλλά σε άλλες φωτός από άλλες πηγές φαίνεται πιο "σοβαρό" (πιο σκούρο). Εσένα το αίσθηση σου βγαζει; Το ανοιχτό μπλε στην παραλλαγή που κάνει είναι ουσιαστικά γαλάζιο και το άλλο χρώμα σκούρο μπλε. Δεν δείχνει γενικά παιδική η τσάντα αλλά σίγουρα δεν είναι να πας κοστουμαρισμενος στο γραφείο με το λάπτοπ μέσα με αυτή. Για το θέμα με τα ακουστικά εγώ όταν την παραγγειλα δεν έγραφε πουθενα δώρο ακουστικά αλλά όταν την έβαλα στο καλάθι ξεφυτρωνανε και τα ακουστικά εκεί με έξτρα χρέωση βέβαια. Εγώ προσωπικά απλά τα αφαίρεσα... 1
georgatc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα, ήρθε μήνυμα για να πάω να παραλάβω σήμερα
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, foler79 είπε Το ανοιχτό μπλε στην παραλλαγή που κάνει είναι ουσιαστικά γαλάζιο και το άλλο χρώμα σκούρο μπλε. Δεν δείχνει γενικά παιδική η τσάντα αλλά σίγουρα δεν είναι να πας κοστουμαρισμενος στο γραφείο με το λάπτοπ μέσα με αυτή. Για το θέμα με τα ακουστικά εγώ όταν την παραγγειλα δεν έγραφε πουθενα δώρο ακουστικά αλλά όταν την έβαλα στο καλάθι ξεφυτρωνανε και τα ακουστικά εκεί με έξτρα χρέωση βέβαια. Εγώ προσωπικά απλά τα αφαίρεσα... Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου ήρθε τελικά sms κι εμένα να πάω να παραλάβω. Αφού δεν δείχνει παιδική,θα πάω. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
foler79 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ήρθε και σε μένα το μύνημα. Πίστευα ότι θα φάμε άκυρο σαν την ηχομπαρα αλλά οκ τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις