Προς το περιεχόμενο

ZYXEL DSL MODEM: Απορίες ενός αρχάριου χρήστη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Otan 8a kaneis symbolaio me kapoia etairia 8a se ka8odigisoun aytoi gia to ti ry8miseis 8a kaneis sto modem.

Γιατί η δική μου εταιρεία δεν ήξερε χριστό; Αυτό βέβαια αποδείχτηκε καλό γιατί το πάλεψα μόνος μου! :P

Δημοσ.

Παράθεση:

Γιατί η δική μου εταιρεία δεν ήξερε χριστό; Αυτό βέβαια αποδείχτηκε καλό γιατί το πάλεψα μόνος μου!

Καθε βοήθεια σεταρισματος του zyxel θα την εκτιμούσα πολύ.

Moιραστείτε τις γνώσεις σας. Βοηθηστε με.

Δημοσ.

Τελικά την βρήκα μόνος μου τη λύση

Φιλε μου' date=' αν εχεις την καλοσυνη, μπορεις να μου και μένα και να με καθοδηγησεις σχετικα?[/quote']

Να σου πω την αλήθεια ο κολλητός μου έκανε τις ρυθμίσεις απλά εγώ παρακολουθούσα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ. Αν πας στο http://www.adslgr.com/forum/index.html θα βρεις σίγουρα κάποιον να σου πει τις σωστές ρυθμίσεις :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για επιβεβαίωση (μετά απο διαφορα Posts που διάβασα...)

το zyxel 650R-31 που αγορασα είναι συμβατο με τα διαφορα dslams που χρησιμοποιει ο οτε?

Γιατι δεν εχει μονο ενα τυπο dslam αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
Για επιβεβαίωση (μετά απο διαφορα Posts που διάβασα...)

το zyxel 650R-31 που αγορασα είναι συμβατο με τα διαφορα dslams που χρησιμοποιει ο οτε?

Γιατι δεν εχει μονο ενα τυπο dslam αν δεν κανω λαθος.

Eιναι συμβατο με ολα τα dslam's και με vivodi
Δημοσ.

Το 650R-31 είναι router. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια σύνδεση εσύ κάθε φορά που θέλεις να μπείς στο internet. Είναι ένα ανεξάρτητο μηχάνημα (σαν μικρός υπολογιστής) που φροντίζει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος με το internet.

Εσύ απλά βάζεις στις ρυμίσεις της κάρτας δυκτίου σου ώς gateway την ip του zyxel και θα βρίσκει μόνο του την έξοδο για το internet το pc σου.

Όμως πρέπει μία μόνο φορά να δώσεις τα σωστά settings στο zyxel μέσω του web configuration του. Αυτά αφορούν login, password κτλ... Απο εκεί και πέρα το zyxel θα έχει την γραμμή μονίμως ανοιχτή... Και το pc σου με το που ανοίγει θα είναι στο internet χωρίς να κάνεις τίποτα εσύ.... Απλά θα είναι συνδεδεμένο...

Περηληπτικά (μία φορά μόνο στην αρχή)

Στο pc

-Του δίνεις μια ip

-Του βάζεις dns αυτόν που θα σου δώσει ο provider

-Του βάζεις για gateway την ip του zyxel

(εναλλακτικά μπορείς να ενεργοποιήσεις το dhcp...)

Στο zyxel πας μέσω του web configurator καιμέσω του wizard πχ βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία

----------------------------------------------------

Menu 4 - Internet Access Setup

ISP's Name= Forthnet

Encapsulation= PPPoA

Multiplexing= VC-based

VPI #= 8

VCI #= 35

ATM QoS Type= UBR

Peak Cell Rate (PCR)= 0

Sustain Cell Rate (SCR)= 0

Maximum Burst Size (MBS)= 0

My Login= [email protected]

My Password= ********

Idle Timeout (sec)= 0

IP Address Assignment= Dynamic

IP Address= N/A

Network Address Translation= SUA Only

Address Mapping Set= N/A

Δημοσ.

File oti xreiazese gia to sygkekrimeno modem rotise me, kathos exoume to idio.

dantouan σε ευχαριστω! Θα το εχω υποψιν μου!

mapas ήσουν πολυ κατατοπιστικός!

Νομιζω καταλαβα τι παιζει τωρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συνηθιζω να μπαινω στο https://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2 και να κανω τεστ για το κατα ποσο ειμαι 'αορατος' (stealth).

Ωστοσο, με το zyxel, μου βγαζει οτι ολες οι πορτες ειναι closed.

Πως μπορω να κανω αλλαγες μεσω του web configurator και να τις κανω ολες τις πορτες να ειναι stealthed?

Δημοσ.

ρε karib κάτσε να έρθει το ιντερνετ πρωτα και τα φτιαχνεισ αυτα στην πορεια! πολυ βιαστικος εισαι! οπως σου ειπαν και τα παιδια στο adslgr.com θα βρεις τα παντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...