Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το αγόρασα με cashback από topcashback.co.uk, επειδή είχα λαμβάνειν 20+5 λίρες πέραν του cashback (20λίρες για παραπομπή χρήστη - ο ίδιος με άλλο λογαριασμό - και +5 για το νέο λογαριασμό με συμπλήρωση 5λιρών cashback)

Βέβαια τώρα λέει αποστολή τέλη Σεπτεμβρίου, σα να τραβάει λίγο το θέμα...δεν ξέρω, μπορεί να ακυρώσω...

Το topcashback.com δίνει μεγαλύτερο cashback, αλλά πλέον δεν υποστηρίζει claim για το Banggood, όπως και για το Aliexpress...δεν ξέρω τί παίχτηκε...
...επίσης αγορά από τέλη Αυγούστου ακόμη δεν έχει ανιχνευθεί, αλλά μού είχε τύχει και παλιότερα, να εμφανιστεί μετά από 40 μέρες...

Η δική μου εμπειρία με το Banggood είναι γενικά καλή...

Spoiler

επιστροφή χρημάτων για ελαττωματικό (μη κλαίτε για επιστροφή στη Κίνα, σιγά τα 20-30€ που σας τα δίνει το Paypal Returns και ναι η αναμονή δεδομένη, αλλά επιστρέφονται), για DOA μάλιστα μού έχουν πληρώσει και τα έξοδα...
...παλιότερα είχα αγοράσει και μια ακριβή ταμπλέτα (~340€) , ήρθε 3 φορες ελαττωματική, μού άλλαξαν απευθείας τη ταμπλέτα 2 φορές, πληρώνοντάς μου τα έξοδα αποστολής και στη τελική μού έκαναν refund.

...κακή εμπειρία έχω δύο φορές

- μία από εγγύηση Leeco (το γνωστό με το προβληματικό FR), αλλά μάλλον αυτό οφειλόταν στο ότι είχε σταματήσει η παραγωγή και δεν είχαν ούτε μέρη αλλαγής...τότε με ταλαιπώρησαν...
- πριν κανά 9μηνο είχα παραγγείλει 2 προϊόντα μαζί στο καλάθι και στο Paypal ενημέρωσαν για το TN του πρώτου...το δεύτερο δεν ήρθε ποτέ και όταν ζητούσα επιστροφή μού έδιναν το ΤΝ του πρώτου, αλλά και στο Paypal τα ίδια...έδωσαν δίκιο στο μαγαζί αρχικά και χρειάστηκε να τους στείλω 5 ΠΜ ώστε να ξεστραβωθούν να διαβάσουν το κείμενο, να δουν ότι είχαν αγοραστεί δύο προιόντα μαζί κι όχι ένα...οπότε με review της απόφασης, μού επέστρεψαν τα χρήματα.

...τώρα έχω ένα Μι 9Τ - αγορασμένο τέλη Αυγούστου 2019, που παραλήφθηκε ~20 Σεπ 2019 - που αρχίζει και τα φτύνει ο αισθητήρας αφής, τούς έστειλα βίντεο κτλ, το δεχθηκαν και αφού τους ενημέρωσα για το κόστος επισκευής τοπικά (αλλαγή οθόνης), περί τα 140-160€ χωρίς ΦΠΑ, συμφωνήσαμε να μού επιστρέψουν 120€...
(το πρώτο που πρότειναν και για να μην τραβήξει κανά μήνα η διαπραγμάτευση το δέχθηκα)

...έχουν περάσει 2 βδομάδες έκτοτε...πριν μια βδομάδα είπαν ότι επειδή έχουν περάσει πάνω από 180 μέρες (1 γεμάτος χρόνος) απ΄τη συναλλαγή, το Paypal καθυστερεί γιατί χρειάζεται μια διαδικασία έγκρισης κι αυτό διαρκεί καμιά βδομάδα...άντε λέω, κανά 3-4ήμερο μέχρι να ενημερώσουν τα λογιστικά τους, μετά να περάσει στο Paypal, μετά θα έρθει επιστροφή...
...ακόμη δεν έχουν επιστραφεί και λέω να στείλω ένα μήνυμα στο Paypal, με όλα τα σχετικά screenshot μηνυμάτων, μήπως διευκολύνει τα πράγματα...
...αλλιώς θα τους πω στείλτε τα χωριστά, κατευθείαν από χρήστη σε χρήστη....

Είμαι VIP5, δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στη γενική αντιμετώπιση...

Αν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει Xiaomi Mi 9T 128gb με το ανωτέρω θέμα - θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης τελικά (50-65€ κόστος οθόνης, αν το κάνεις μόνος σου), αλ΄λα τώρα λειγουργεί χωρίς περίεργα περί το 70% του χρόνου - στα 130€ συμπεριλαμβανομένων νέας/αχρησιμοποίητης θήκης + τζαμάκι Nillkin, πμ

..κατά τ' άλλα (γρατσουνιές κτλ) σαν καινούριο...

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Αξίζει η αντικατάσταση του F1 με το poco x3?

Θα ελεγα πως εξαρταται την χρηση που κανεις. Εχω το ΜΙ 9Τ pro και πριν το F1, το οποιο εδωσα στην αδερφη μου. Ακομα κραταει αρκετα καλα κατ'εμε.

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Ασχετο με το θεμα, αλλα θα μπορουσε να μου εξηγησει κανεις γτι πληρωνουμε σε δολλαρια και αφηνουμε την τραπεζα να κανει την συναλλαγη;

Γιατί το paypal σε τσακίζει αλλιώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, definitio είπε

Εγώ το αγόρασα με cashback από topcashback.co.uk, επειδή είχα λαμβάνειν 20+5 λίρες πέραν του cashback (20λίρες για παραπομπή χρήστη - ο ίδιος με άλλο λογαριασμό - και +5 για το νέο λογαριασμό με συμπλήρωση 5λιρών cashback)

Βέβαια τώρα λέει αποστολή τέλη Σεπτεμβρίου, σα να τραβάει λίγο το θέμα...δεν ξέρω, μπορεί να ακυρώσω...

Το topcashback.com δίνει μεγαλύτερο cashback, αλλά πλέον δεν υποστηρίζει claim για το Banggood, όπως και για το Aliexpress...δεν ξέρω τί παίχτηκε...
...επίσης αγορά από τέλη Αυγούστου ακόμη δεν έχει ανιχνευθεί, αλλά μού είχε τύχει και παλιότερα, να εμφανιστεί μετά από 40 μέρες...

Η δική μου εμπειρία με το Banggood είναι γενικά καλή...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

επιστροφή χρημάτων για ελαττωματικό (μη κλαίτε για επιστροφή στη Κίνα, σιγά τα 20-30€ που σας τα δίνει το Paypal Returns και ναι η αναμονή δεδομένη, αλλά επιστρέφονται), για DOA μάλιστα μού έχουν πληρώσει και τα έξοδα...
...παλιότερα είχα αγοράσει και μια ακριβή ταμπλέτα (~340€) , ήρθε 3 φορες ελαττωματική, μού άλλαξαν απευθείας τη ταμπλέτα 2 φορές, πληρώνοντάς μου τα έξοδα αποστολής και στη τελική μού έκαναν refund.

...κακή εμπειρία έχω δύο φορές

- μία από εγγύηση Leeco (το γνωστό με το προβληματικό FR), αλλά μάλλον αυτό οφειλόταν στο ότι είχε σταματήσει η παραγωγή και δεν είχαν ούτε μέρη αλλαγής...τότε με ταλαιπώρησαν...
- πριν κανά 9μηνο είχα παραγγείλει 2 προϊόντα μαζί στο καλάθι και στο Paypal ενημέρωσαν για το TN του πρώτου...το δεύτερο δεν ήρθε ποτέ και όταν ζητούσα επιστροφή μού έδιναν το ΤΝ του πρώτου, αλλά και στο Paypal τα ίδια...έδωσαν δίκιο στο μαγαζί αρχικά και χρειάστηκε να τους στείλω 5 ΠΜ ώστε να ξεστραβωθούν να διαβάσουν το κείμενο, να δουν ότι είχαν αγοραστεί δύο προιόντα μαζί κι όχι ένα...οπότε με review της απόφασης, μού επέστρεψαν τα χρήματα.

...τώρα έχω ένα Μι 9Τ - αγορασμένο τέλη Αυγούστου 2019, που παραλήφθηκε ~20 Σεπ 2019 - που αρχίζει και τα φτύνει ο αισθητήρας αφής, τούς έστειλα βίντεο κτλ, το δεχθηκαν και αφού τους ενημέρωσα για το κόστος επισκευής τοπικά (αλλαγή οθόνης), περί τα 140-160€ χωρίς ΦΠΑ, συμφωνήσαμε να μού επιστρέψουν 120€...
(το πρώτο που πρότειναν και για να μην τραβήξει κανά μήνα η διαπραγμάτευση το δέχθηκα)

...έχουν περάσει 2 βδομάδες έκτοτε...πριν μια βδομάδα είπαν ότι επειδή έχουν περάσει πάνω από 180 μέρες (1 γεμάτος χρόνος) απ΄τη συναλλαγή, το Paypal καθυστερεί γιατί χρειάζεται μια διαδικασία έγκρισης κι αυτό διαρκεί καμιά βδομάδα...άντε λέω, κανά 3-4ήμερο μέχρι να ενημερώσουν τα λογιστικά τους, μετά να περάσει στο Paypal, μετά θα έρθει επιστροφή...
...ακόμη δεν έχουν επιστραφεί και λέω να στείλω ένα μήνυμα στο Paypal, με όλα τα σχετικά screenshot μηνυμάτων, μήπως διευκολύνει τα πράγματα...
...αλλιώς θα τους πω στείλτε τα χωριστά, κατευθείαν από χρήστη σε χρήστη....

Είμαι VIP5, δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στη γενική αντιμετώπιση...

Αν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει Xiaomi Mi 9T 128gb με το ανωτέρω θέμα - θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης τελικά (50-65€ κόστος οθόνης, αν το κάνεις μόνος σου), αλ΄λα τώρα λειγουργεί χωρίς περίεργα περί το 70% του χρόνου - στα 130€ συμπεριλαμβανομένων νέας/αχρησιμοποίητης θήκης + τζαμάκι Nillkin, πμ

..κατά τ' άλλα (γρατσουνιές κτλ) σαν καινούριο...

Πόσο cashback πήρες από την αγορά του κινητού για παράδειγμα? Εγώ με Quidco είχα 6%->  11,60£ (12.54€ στα 257$.   

Γνωρίζω ότι σίγουρα υπάρχουν κάποια που πληρώνουν πιο πολύ, αλλά το Quidco είναι λίγο πιο αξιόπιστο μάλλον.

Επεξ/σία από Greg9
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Γιατί το paypal σε τσακίζει αλλιώς

Δεν είναι κακή η ισοτιμία του banggood πάντως...κι ούτε επιπλέον κόστη μετατροπής...

Κάποτε χρησιμοποιούσα κι εγώ Revolut για να ξεζουμίσω ό,τι μπορώ, αλλά πριν 1.5 χρόνο μού πάγωσε το λογαριασμό χωρίς λόγο, καμία εξήγηση, κανένα αίτημα εγγράφου (πχ φορολογική) και τώρα και να με πληρώνανε δεν ξανανοίγω λογαριασμό...για μια μέρα έτυχε και δεν έστειλα 2000€ για να τα έχω για συναλλαγή στο εξωτερικό..ακομη θα τα έψαχνα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Πόσο cashback πήρες από την αγορά του κινητού για παράδειγμα? Εγώ με Quidco είχα 6%->  11,60£ (12.54€ στα 257$.   

Γνωρίζω ότι σίγουρα υπάρχουν κάποια που πληρώνουν πιο πολύ, αλλά το Quidco είναι λίγο πιο αξιόπιστο μάλλον.

Εγώ πάντως όπως φαίνεται και πιο πίσω θα πάρω επιστροφή 7,74£ στις 161,22£ δηλαδή 8,42€ στα 175,38€ με την σημερινή ισοτιμία. 

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα cashback sites καθώς βολεύτηκα με το quidco. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Το Quidco έδινε 4.8% για το Banggood, όσο θυμάμαι...5% το Topcashback.co.uk

Quidco, Topcashback, GivingAssistant είναι όλα αξιόπιστα...ειδικά στην βρετανική εκδοχή τους (η αμερικανική έκδοση του δεύτερου δεν δέχεται πλέον claim για μεγάλα κινέζικα μαγαζιά)...

...αν δεν μου ανιχνευθουν οι αγορες που έκανα από το topcashback.com θα έχω χάσει και 20$, γιατί μού έδινε 10$ cashback για 10$ αγορών, ως προσφορά (άλλες φορές 5$, άλλες 2.5$)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, definitio είπε

Το Quidco έδινε 4.8% για το Banggood, όσο θυμάμαι...5% το Topcashback.co.uk

Quidco, Topcashback, GivingAssistant είναι όλα αξιόπιστα...ειδικά στην βρετανική εκδοχή τους (η αμερικανική έκδοση του δεύτερου δεν δέχεται πλέον claim για μεγάλα κινέζικα μαγαζιά)...

...αν δεν μου ανιχνευθουν οι αγορες που έκανα από το topcashback.com θα έχω χάσει και 20$, γιατί μού έδινε 10$ cashback για 10$ αγορών, ως προσφορά (άλλες φορές 5$, άλλες 2.5$)

Το quidco πάντως τις προάλλες που πήρα το poco x3 έδινε 5,5% αν δεν με απατά η μνήμη μου. 

edit: έχεις δίκιο αν κάνεις τη μέθοδο των 3 πράγματι βγαίνει 4,8% :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Σε εμένα πάντως, με επιλογή ευρώ ως νόμισμα απευθείας στο site, με χρέωσε 175,50€

Δεν το λες και κακό...

Δημοσ.

Αν και ήταν promo περνούσαν και κουπόνια, εγώ είχα ένα 5$ από αυτά που σου δίνουν όταν κάνεις συχνά check-in θαρρώ...τελική τιμή 171,46€...

Το 64άρι φαίνεται πολύ καλό σε αυτά τα λεφτά...βέβαια το Mi 9t είχε πέσει μέχρι και 228-235€, αν θυμάμαι καλά, με γυάλινη κατασκευή και amoled οθόνη.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, FiKiFiKi είπε

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Θα περιμένω να πέσει το mi note 10 lite. Επεξεργαστές πάνω κάτω τα ίδια μικρές διαφορές, η κάμερα του note καλύτερη. Κοίτα review έχει συγκριτικά κάμερας 

Υπάρχει και το Mi 10 lite με τον 765 με μικρή διαφορά τιμής:

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10183&idPhone2=10159

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Υπάρχει και το Mi 10 lite με τον 765 με μικρή διαφορά τιμής:

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10183&idPhone2=10159

Αν και δεν είναι του θέματος, μιας και αναφέρθηκε να πω ότι αυτή τη στιγμή το βρίσκεις στη τιμή του skroutz (280€) από Amazon UK με 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nk9 είπε

Σε εμένα πάντως, με επιλογή ευρώ ως νόμισμα απευθείας στο site, με χρέωσε 175,50€

Δεν το λες και κακό...

Τελικά τι συμφέρει καλύτερα; η μετατροπή να γίνει από το banggood ή (στη δική μου περίπτωση) την Πειραιώς (+έξοδα μετατροπής)??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...