Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτες τις πληροφοριες ηθελα να μαθω.σε ευχαριστω θερμα.

υπάρχει η περίπτωση να δουλεύει ένα iPhone χωρις να εχει Apple ID?! ή ειναι αναγκαστικο;

Επεξ/σία από nickvas19
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως απλά για να σας λυθεί η απορία όντως αν πας κάποιο ανευρεθέν αντικείμενο σε Αστυνομικό τμήμα αναγράφεται σε ειδικό μπλοκάκι/αρχείο και αν δεν το αναζητήσει/παραλάβει ο νόμιμος κάτοχος, μετά από ένα χρονικό διάστημα σε παίρνουν τηλέφωνο (όταν το παραδίδεις αφήνεις στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας), και στο παραδίδουν νομιμότατα. Η Αστυνομία δεν θα αναζητήσει αυτόν που το έχασε, αυτός πρέπει να πάει στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να το αναζητήσει. Μου έτυχε με φωτογραφική μηχανή και ξέρω.

Προς τον TS, δοκίμασε σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο Apple στην Ελλάδα να πας, μαζί με το αντίγραφο αυτού που υπέγραψες κατά την παράδοση, και ζήτα τους να επικοινωνήσουν αυτοί με την Apple. Ίσως έτσι βγάλεις άκρη. Αυτός που παραλαμβάνει από το τμήμα υπογράφει ένα χαρτί. Έτσι έκανα κι εγώ. 

Επεξ/σία από Johnkeppas
  • Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε

Πάντως απλά για να σας λυθεί η απορία όντως αν πας κάποιο ανευρεθέν αντικείμενο σε Αστυνομικό τμήμα αναγράφεται σε ειδικό μπλοκάκι/αρχείο και αν δεν το αναζητήσει/παραλάβει ο νόμιμος κάτοχος, μετά από ένα χρονικό διάστημα σε παίρνουν τηλέφωνο (όταν το παραδίδεις αφήνεις στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας), και στο παραδίδουν νομιμότατα. Η Αστυνομία δεν θα αναζητήσει αυτόν που το έχασε, αυτός πρέπει να πάει στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να το αναζητήσει. Μου έτυχε με φωτογραφική μηχανή και ξέρω.

Προς τον TS, δοκίμασε σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο Apple στην Ελλάδα να πας, μαζί με το αντίγραφο αυτού που υπέγραψες κατά την παράδοση, και ζήτα τους να επικοινωνήσουν αυτοί με την Apple. Ίσως έτσι βγάλεις άκρη. Αυτός που παραλαμβάνει από το τμήμα υπογράφει ένα χαρτί. Έτσι έκανα κι εγώ. 

Τι λες πραγματικά !!!!!! Εδώ η apple δεν ξεκλείδωνε τα iPhone υπόπτων για τρομοκρατία και την έτρεχαν στα δικαστήρια, και εσυ λες ότι θα πας με ένα χαρτί από την αστυνομία για να στο ξεκλειδώσουν......ήμαρτον ποια με τα λαμόγια !!!!!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Τι λες πραγματικά !!!!!! Εδώ η apple δεν ξεκλείδωνε τα iPhone υπόπτων για τρομοκρατία και την έτρεχαν στα δικαστήρια, και εσυ λες ότι θα πας με ένα χαρτί από την αστυνομία για να στο ξεκλειδώσουν......ήμαρτον ποια με τα λαμόγια !!!!!

1ον έδωσα κάποια ιδέα, μπας και βγάλει άκρη το παιδί που ρώτησε, η οποία ιδέα είναι εντος των νόμιμων ορίων, και μπορεί να την ακολουθήσει μόνο αν έχει όλα τα χαρτιά π που θα είχε κάποιος που νόμιμα είχε βρει/παραδώσει το κινητό στην αστυνομία και του είχε αποδοθεί επίσης μετά από εύλογο χρονικό διάστημα. 

2ον, διευκρινησε σε παρακαλώ ποιον αποκαλείς λαμογιο... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλαστή απόδειξη, σωστή συμβουλή, ναι ας φτιάξει μια στο Word. Και η Apple θα το χάψει...

Ήμαρτον...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε

1ον έδωσα κάποια ιδέα, μπας και βγάλει άκρη το παιδί που ρώτησε, η οποία ιδέα είναι εντος των νόμιμων ορίων, και μπορεί να την ακολουθήσει μόνο αν έχει όλα τα χαρτιά π που θα είχε κάποιος που νόμιμα είχε βρει/παραδώσει το κινητό στην αστυνομία και του είχε αποδοθεί επίσης μετά από εύλογο χρονικό διάστημα. 

2ον, διευκρινησε σε παρακαλώ ποιον αποκαλείς λαμογιο... 

Δεν υπάρχουν χαμένα iPhone μόνο κλεμμένα !!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις !!!!!

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πλαστή απόδειξη, σωστή συμβουλή, ναι ας φτιάξει μια στο Word. Και η Apple θα το χάψει...

Ήμαρτον...

Βρίσκεις μια έτοιμη από άλλη συσκεύη η ακόμα καλύτερα απο iphone και χτυπας νέο ΙΜΕΙ, γιατί όχι;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

αυτες τις πληροφοριες ηθελα να μαθω.σε ευχαριστω θερμα.

υπάρχει η περίπτωση να δουλεύει ένα iPhone χωρις να εχει Apple ID?! ή ειναι αναγκαστικο;

Μπορεί αλλά είναι σαν 3310 μόνο κλήσεις και sms 99.99 κατοχον θα το έχουν βάλει

1 λεπτό πριν, Kostas_ms είπε

Βρίσκεις μια έτοιμη από άλλη συσκεύη η ακόμα καλύτερα απο iphone και χτυπας νέο ΙΜΕΙ, γιατί όχι;

Πλέον γίνεται διασταύρωση στο μαγαζί που έγινε η αγορά. Για αυτό ζητάνε και κουτιά κλπ σοτέ να έχουν πλήρες στοιχεία

Έχουμε και λέμε τι ζητάνε

1. Απόδειξη αγοράς

2. Σε ρωτάνε κάνα δυο βασικά από το Apple ID που είχες μέσα όπως όνομα επίθετο διεύθυνση και καμία ημερομηνία γέννησης καμία φορά ρωτάνε και ποια app είχες μέσα (σε περιπτοση που κάπου έχουν αμφιβολία)

3. Κάνουν διασταύρωση την απόδειξη με το μαγαζί που έγινε αγορά αν είναι δινατον

4. Ρωτάνε ποιο κινιτο είχες στο Apple ID μέσα καταχωρημένο και αν δεν ειναι δικό σου μπορεί να πάρουν και καμία κλήση εκεί να κάνουν διασταύρωση στοιχείων.

Και εσύ μας λες πλάστη απόδειξη.. Πριν κάνα χρόνο και κάτι αυτά ακόμη περνούσαν πλέον.......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Δεν υπάρχουν χαμένα iPhone μόνο κλεμμένα !!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις !!!!!

Ρε φίλε πραγματικά διαβάζεις τι γράφω ή απλά μιλάς για να μιλάς; Η διαδικασία που περιέγραψε είναι σωστή, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Εσύ δεν καταλαβαίνεις, ή μάλλον δεν θες να καταλάβεις. Τι θα πει δεν υπάρχουν χαμένα. Και στο κάτω κάτω περιέγραψα μια διαδικασία που μόνο αν το έχει νόμιμα όπως περιγράφει μπορεί να την κάνει. Στο γράφω δεύτερη φορά γιατί μάλλον έχεις πρόβλημα κατανοησης

Επεξ/σία από Johnkeppas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Δόθηκε σε γνωστό ένα κινητό iPhone

18 ώρες πριν, nickvas19 είπε

όμως το κινητό αυτό είναι κλειδωμένο. Το πετάω

10 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία.

Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει.

υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι;

εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306

4 ώρες πριν, nickvas19 είπε

δεν ξέρω από apple γι αυτο ρωτω. Τωρα για τον μικρο μας φιλο που λεει κακιες και με προσβαλει εννοωντας οτι το εκλεψε ειναι νοοτροπια ελληνα 1950.

Θα δοκιμάσω για hard reset.

9 ώρες πριν, nickvas19 είπε

αυτη μέθοδος είναι μόνο για iCloud δλδ ε;

με την απόδειξη πως γίνεται αγαπητέ;θελεις να μου πεις τον τροπο;

αποκλείεται να μην υπάρχει τρόπος έστω από την apple. Δλδ αμα κολλησει ενα iPhone οπως ειχα παθει παλιοτερα.....πως μου το εφτιαξαν;

Ακόμα υπάρχει ερώτημα ???

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostas_ms είπε

Εφόσον το IMEI μπορεί να φανεί, το παλικάρι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά στην Apple με μια πλαστή απόδειξη;

6 ώρες πριν, Kostas_ms είπε

άνετα, και σε επιταγές το κάνεις αυτο αν θες, λογίκο μου ακουγετε.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...