nickvas19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει σχετικά τηλέφωνα στην apple δεν ξεκλειδώνει τιποτα. τωρα παιδιά για την ιδιοποίηση ανεύρεθεντος υπάρχει σχετική νομοθεσία. Το θέμα δεν είναι αυτό. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Πραγματικα εσυ το πιστεψες ότι η αστυνομια του ειπε ελα παρτο διότι δεν βρισκουμε ποιος το εχασε........ πραγματικα εαν το πιστευεις σηκώνω τα χερια ψηλα!!!! Τι να λέμε τώρα, πάει για κλείδωμα 1
nickvas19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει. υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι; εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306.
Dreammpompo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, nickvas19 είπε Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει. υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι; εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306. Με απόδειξη αγοράς μέσα σε 5 λεπτάκια ειναι έτοιμο .. Αν δεν υπάρχει όπως στην περίπτωση σου είναι άχτιστο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, nickvas19 είπε Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει. υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι; εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306. ναι, αν εχεις τα στοιχεια του icloud ...(apple id) αν οχι, δεν ξερω ...αλλα οπως ειπα και πριν εχω την εντυπωση οτι δεν ....
nickvas19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτη μέθοδος είναι μόνο για iCloud δλδ ε; με την απόδειξη πως γίνεται αγαπητέ;θελεις να μου πεις τον τροπο; αποκλείεται να μην υπάρχει τρόπος έστω από την apple. Δλδ αμα κολλησει ενα iPhone οπως ειχα παθει παλιοτερα.....πως μου το εφτιαξαν; Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί να του κάνει κατευθείαν hard reset? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
costis ni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, nickvas19 είπε Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει. υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι; εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306. Δηλαδή με τον ένα η με τον άλλο τρόπο το ίδιο ρωτάς. Πώς ξεκλειδώνει το iPhone ρε παιδιά... asking for a friend... Αλήθεια τώρα; Στην καλύτερη ο φίλος σου είναι ταξιτζής και το ξέχασε κάποιος μέσα στο ταξί. Να μην πω τη χειρότερη τώρα ε; (στη χειρότερη κατέβηκαν οι Αρειανoί (από Σαλονίκη) και τρόμαξε ο σκύλος και κατάπιε το χαρτάκι με το password του icloud) 1
nickvas19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω από apple γι αυτο ρωτω. Τωρα για τον μικρο μας φιλο που λεει κακιες και με προσβαλει εννοωντας οτι το εκλεψε ειναι νοοτροπια ελληνα 1950. Θα δοκιμάσω για hard reset. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
atheatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 To πας στην info quest. Τους λες οτι το βρηκες. Αυτοί λογικα θα βρουν ποιος ειναι ιδιοκτήτης, αν εχει καταχωρηθεί στο συστημα με το serial number. 4
SaFiS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Το κλείδωμα έχει να κάνει με το "Activation Token" που ζητάει η συσκευή μετά το Restore ώστε να ενεργοποιηθεί. Εφόσον η συσκευή είναι "παντρεμένη" με κάποιο Apple ID, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το ΟΚ αν δεν μπει ο σωστός συνδυασμός email / κωδικού. Οπότε ότι και να δοκιμάσεις, πάντα θα κολλάς σε αυτό το βήμα. Η Apple μπορεί να σου κάνει Reset στο Apple ID μόνο όταν κάνεις αίτημα και προσκομμίζοντας αντίτυπο της απόδειξης αγοράς. Κάποιοι λένε ότι μπορούν και παρακάμπτουν το σύστημα, αλλά αμφιβάλλω το κάτα πόσο είναι εφικτό... 2
nickvas19 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δλδ για να καταλάβω ....εάν τύχει ποτέ και πάρω μτχ iPhone θα πρεπει να ζητησω και την αποδειξη για τετοιο ενδεχομενο; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από nickvas19
SaFiS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Όχι, θα πρέπει απλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να διαγράψει την συσκευή από τον λογαριασμό του και να απενεργοποιήσει το Find My iPhone...
koutsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nickvas19 είπε δλδ για να καταλάβω ....εάν τύχει ποτέ και πάρω μτχ iPhone θα πρεπει να ζητησω και την αποδειξη για τετοιο ενδεχομενο; Στο μεταχειρισμένο θα έχει κάνει restore to factory settings ο προηγούμενος Ιδιοκτήτης με τον κωδικό του πριν στο πουλήσει . Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
Black Demis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, nickvas19 είπε Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία. Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει. υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι; εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306. λοιπονο 1, αν ξέχασες κωδικό κάνεις επαναφορά από Itunes την συσκευή αφου κάνεις επαναφορά σου ζητάει το apple id και κωδικό που είχες μέσα περάσει από ΠΡΙΝ (ειναι ουσιαστικά αντικλεπτικό κλείδωμα) 2, αν ξεχάσεις το apple id και κωδικό ο μόνος τρόπος να γίνει αποδέσμευση συσκευής απο το apple id ειναι να το αποδεσμευση η apple για να γίνει αυτό θα πρέπει μέσο επικοινωνίας μαζί τους να στείλεις απόδειξη αγοράς όπου αναγράφετε το imei της συσκευής και το κατάστημα αγοράς και σε καποιες περιπτώσεις σου ζητάνε και το κουτί της συσκευής όπου επίσης υπάρχει το imei κολλημένο κλπ αν δεν εχεις όλα αυτά δεν μπορείς να αποδείξεις οι η συσκευη ειναι ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ ετσι δεν την ξεκλειδώνεις ποτέ 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Στο μεταχειρισμένο θα έχει κάνει restore to factory settings ο προηγούμενος Ιδιοκτήτης με τον κωδικό του πριν στο πουλήσει . ακριβός και αφου βάλει τον κωδικό του ζητάει και τον κωδικό του apple id τον οποίο το βάζει και ετσι η συσκευη αποδεσμεύεται και επαναφέρετε στα αρχικα 25 λεπτά πριν, SaFiS είπε Το κλείδωμα έχει να κάνει με το "Activation Token" που ζητάει η συσκευή μετά το Restore ώστε να ενεργοποιηθεί. Εφόσον η συσκευή είναι "παντρεμένη" με κάποιο Apple ID, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το ΟΚ αν δεν μπει ο σωστός συνδυασμός email / κωδικού. Οπότε ότι και να δοκιμάσεις, πάντα θα κολλάς σε αυτό το βήμα. Η Apple μπορεί να σου κάνει Reset στο Apple ID μόνο όταν κάνεις αίτημα και προσκομμίζοντας αντίτυπο της απόδειξης αγοράς. Κάποιοι λένε ότι μπορούν και παρακάμπτουν το σύστημα, αλλά αμφιβάλλω το κάτα πόσο είναι εφικτό... γινεται μεν αλλά αυτό που κάνεις σε επίπεδο hardware δεν αξίζει για κανέναν λόγο άλλοι το κανουν με phishig...................... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις