Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει σχετικά τηλέφωνα στην apple δεν ξεκλειδώνει τιποτα.

τωρα παιδιά για την ιδιοποίηση ανεύρεθεντος υπάρχει σχετική νομοθεσία. Το θέμα δεν είναι αυτό. 

Επεξ/σία από nickvas19
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Πραγματικα εσυ το πιστεψες ότι η αστυνομια του ειπε ελα παρτο διότι δεν βρισκουμε ποιος το εχασε........ πραγματικα εαν το πιστευεις σηκώνω τα χερια ψηλα!!!!

Τι να λέμε τώρα, πάει για κλείδωμα

• Confused 1
Δημοσ.

Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία.

Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει.

υπαρχει τρόπος να το επαναφέρεις;ναι ή οχι;

εγω στο Ίντερνετ βρηκα αυτο https://support.apple.com/en-gb/HT204306

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Επειδή αλλάζει θέμα η ερώτηση που εκανα από άσχετους που δεν γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία.

Πες ξεχνάς κωδικο ή το παιδάκι σου έχει iPhone αλλάζει κωδικό καταλαθος και μετά τονξεχνάει.

Με απόδειξη αγοράς μέσα σε 5 λεπτάκια ειναι έτοιμο .. Αν δεν υπάρχει όπως στην περίπτωση σου είναι άχτιστο 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

ναι, αν εχεις τα στοιχεια του icloud ...(apple id) αν οχι, δεν ξερω ...αλλα οπως ειπα και πριν εχω την εντυπωση οτι δεν ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτη μέθοδος είναι μόνο για iCloud δλδ ε;

με την απόδειξη πως γίνεται αγαπητέ;θελεις να μου πεις τον τροπο;

αποκλείεται να μην υπάρχει τρόπος έστω από την apple. Δλδ αμα κολλησει ενα iPhone οπως ειχα παθει παλιοτερα.....πως μου το εφτιαξαν;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Δηλαδή με τον ένα η με τον άλλο τρόπο το ίδιο ρωτάς.

Πώς ξεκλειδώνει το iPhone ρε παιδιά... asking for a friend...

Αλήθεια τώρα; Στην καλύτερη ο φίλος σου είναι ταξιτζής και το ξέχασε κάποιος μέσα στο ταξί. Να μην πω τη χειρότερη τώρα ε;

(στη χειρότερη κατέβηκαν οι Αρειανoί (από Σαλονίκη) και τρόμαξε ο σκύλος και κατάπιε το χαρτάκι με το password του icloud)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω από apple γι αυτο ρωτω. Τωρα για τον μικρο μας φιλο που λεει κακιες και με προσβαλει εννοωντας οτι το εκλεψε ειναι νοοτροπια ελληνα 1950.

Θα δοκιμάσω για hard reset.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

To πας στην info quest. Τους λες οτι το βρηκες. Αυτοί λογικα θα βρουν ποιος ειναι ιδιοκτήτης, αν εχει καταχωρηθεί στο συστημα με το serial number.

• Like 4
Δημοσ.

Το κλείδωμα έχει να κάνει με το "Activation Token" που ζητάει η συσκευή μετά το Restore ώστε να ενεργοποιηθεί. Εφόσον η συσκευή είναι "παντρεμένη" με κάποιο Apple ID, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το ΟΚ αν δεν μπει ο σωστός συνδυασμός email / κωδικού. Οπότε ότι και να δοκιμάσεις, πάντα θα κολλάς σε αυτό το βήμα. Η Apple μπορεί να σου κάνει Reset στο Apple ID μόνο όταν κάνεις αίτημα και προσκομμίζοντας αντίτυπο της απόδειξης αγοράς. Κάποιοι λένε ότι μπορούν και παρακάμπτουν το σύστημα, αλλά αμφιβάλλω το κάτα πόσο είναι εφικτό...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ για να καταλάβω ....εάν τύχει ποτέ και πάρω μτχ iPhone θα πρεπει να ζητησω και την αποδειξη για τετοιο ενδεχομενο;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Όχι, θα πρέπει απλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να διαγράψει την συσκευή από τον λογαριασμό του και να απενεργοποιήσει το Find My iPhone...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

δλδ για να καταλάβω ....εάν τύχει ποτέ και πάρω μτχ iPhone θα πρεπει να ζητησω και την αποδειξη για τετοιο ενδεχομενο;

Στο μεταχειρισμένο θα έχει κάνει restore to factory settings ο προηγούμενος Ιδιοκτήτης με τον κωδικό του πριν στο πουλήσει .

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nickvas19 είπε

λοιπονο
1, αν ξέχασες κωδικό κάνεις επαναφορά από Itunes την συσκευή αφου κάνεις επαναφορά σου ζητάει το apple id και κωδικό που είχες μέσα περάσει από ΠΡΙΝ (ειναι ουσιαστικά αντικλεπτικό κλείδωμα)
2,  αν ξεχάσεις το apple id και κωδικό ο μόνος τρόπος να γίνει αποδέσμευση συσκευής απο το apple id ειναι να το αποδεσμευση η apple  για να γίνει αυτό θα πρέπει μέσο επικοινωνίας μαζί τους να στείλεις απόδειξη αγοράς όπου αναγράφετε το imei της συσκευής και το κατάστημα αγοράς και σε καποιες περιπτώσεις σου ζητάνε και το κουτί της συσκευής όπου επίσης υπάρχει το imei κολλημένο κλπ

αν δεν εχεις όλα αυτά δεν μπορείς να αποδείξεις οι η συσκευη ειναι ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ ετσι δεν την ξεκλειδώνεις ποτέ

1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Στο μεταχειρισμένο θα έχει κάνει restore to factory settings ο προηγούμενος Ιδιοκτήτης με τον κωδικό του πριν στο πουλήσει .

ακριβός και αφου βάλει τον κωδικό του ζητάει και τον κωδικό του apple id τον οποίο το βάζει και ετσι η συσκευη αποδεσμεύεται και επαναφέρετε στα αρχικα

25 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Το κλείδωμα έχει να κάνει με το "Activation Token" που ζητάει η συσκευή μετά το Restore ώστε να ενεργοποιηθεί. Εφόσον η συσκευή είναι "παντρεμένη" με κάποιο Apple ID, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το ΟΚ αν δεν μπει ο σωστός συνδυασμός email / κωδικού. Οπότε ότι και να δοκιμάσεις, πάντα θα κολλάς σε αυτό το βήμα. Η Apple μπορεί να σου κάνει Reset στο Apple ID μόνο όταν κάνεις αίτημα και προσκομμίζοντας αντίτυπο της απόδειξης αγοράς. Κάποιοι λένε ότι μπορούν και παρακάμπτουν το σύστημα, αλλά αμφιβάλλω το κάτα πόσο είναι εφικτό...

γινεται μεν αλλά αυτό που κάνεις σε επίπεδο hardware δεν αξίζει για κανέναν λόγο άλλοι το κανουν με phishig......................

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...