Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Δόθηκε σε γνωστό ένα κινητό iPhone από την αστυνομία επειδή δεν βρέθηκε ιδιοκτήτης μετά από έναν χρονο όπως ορίζεται από την νομοθεσία. Δυστυχώς όμως το κινητό αυτό είναι κλειδωμένο. Το πετάω ή υπάρχει τρόπος να το κάνω να λειτουργήσει;

σας ευχαριστω

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω εχω iPad πελατη που ξεχασε το pass και παλευω μια εβδομαδα με την apple ανοιγοντας case και στελνοντας το τιμολογιο αγορας και ακομα τιποτα

Δημοσ.

Καταλαβα. Όποτε το ξεχνάω;

Βρηκα έναν οδηγό που λέει το βάζεις στο iTunes και πατάς το homebutton ενώ είναι κλειστό....δεν θα δουλέψει Ε;

Δημοσ.

και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν ξεκλειδωνει.

Δημοσ.

ανακυλωση συσκευών, βεβαια μου ειναι λιγο δύσκολο να καταλαβω.....σας τηλεφώνησε η αστυνομια και σας ειπε ελατε να παρετε πισω το κινητο διότι δεν βρηκαμε τον ιδιοκτήτη;;;;;; to good to be true!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην δεν ειμαι iphoneακιας. Αλλα απο οτι καταλαβα το κινητο δοθηκε απο την αστυνομια νομιμαΘα πρεπει να του εδωσαν και εγγραφο. 

Η apple ελλαδας σεβομενη την νομοθεσια οφειλει να το ξεκλειδωσει. Εχω αδικο? 

Επεξ/σία από tz_aristotelis
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Καταρχην δεν ειμαι iphoneακιας. Αλλα απο οτι καταλαβα το κινητο δοθηκε απο την αστυνομια νομιμαΘα πρεπει να τοθ δωσαν και εγγραφο. 

H apple Ελλαδος δεν ξεκλειδώνει τηλεφωνα. Η αστυνομια δεν μεταφερει ιδιοκτησια με ενα εγγραφο στον οποιοδηποτε! τα κινητα περιεχουν προσωπικα δεδομενα! εσυ θα ήθελες εαν εχανες το κινητο σου αυτος που το εβρισκε να μπορουσε με ενα εγγραφο τις αστυνομιας να το ανοιξει και να κανει χρήση των δεδομένων / αρχειων κλπ που εχεις εκεί;;

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Καταρχην δεν ειμαι iphoneακιας. Αλλα απο οτι καταλαβα το κινητο δοθηκε απο την αστυνομια νομιμαΘα πρεπει να τοθ δωσαν και εγγραφο. 

Λογικό μου ακούγεται. Εφ' όσον υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα φαντάζομαι πως αποδεικνύεται η νόμιμη κατοχή κλπ. Ο χρόνος που θα χρειαστεί... Οκ... Ξ κάθε εταιρεία έχει τις διαδικασίες της. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xx1100 είπε

Λογικό μου ακούγεται. Εφ' όσον υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα φαντάζομαι πως αποδεικνύεται η νόμιμη κατοχή κλπ. Ο χρόνος που θα χρειαστεί... Οκ... Ξ κάθε εταιρεία έχει τις διαδικασίες της. 

Δεν υπαρχει περιπτωση!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιθανότερο στο ΑΤ αυτό να είναι διοικητής ο επιθεωρητής Κλουζό.

Αλλα εχω και μια απορία αφου του τι έδωσε η αστυνομία γιατί δεν του το ξεκλείδωσε κιόλας

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση!!!!!

Η αστυνομια παρανομα το εδωσε? Προφανως καπου βασιζεται.... Οσο για τα προσωπικα δεδομενα , να τα διαγραψει η apple πριν το δωσει. Απλα ....

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Η αστυνομια παρανομα το εδωσε? Προφανως καπου βασιζεται.... Οσο για τα προσωπικα δεδομενα , να τα διαγραψει η apple πριν το δωσει. Απλα ....

Πραγματικα εσυ το πιστεψες ότι η αστυνομια του ειπε ελα παρτο διότι δεν βρισκουμε ποιος το εχασε........ πραγματικα εαν το πιστευεις σηκώνω τα χερια ψηλα!!!!

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...