Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!!Μάλλον ήρθε η ώρα για αναβάθμιση μιας και ο αγαπημένος μου σταθερός υπολογιστής αρχίζει να δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στο αγαπημένο τώρα πια Call of Duty αλλά και κάποιους μελλοντικούς τίτλους!!Θα χρειαστώ την βοήθεια σας μιας και τα τελευταία χρόνια απέχω από τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της αναβάθμισης.

Το σύστημα που υπάρχει τώρα είναι το παρακάτω:

CPU: AMD Ryzen™ 5 1600-3,2Ghz MOBO: Asus Rog Strix B350-F Gaming  RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2400MHz  PSU: Corsair CX Modular 500watt  GPU: Asus GeForce GTX1060 6GB Turbo SSD: Samsung 960 EVO NVMe M.2 250GB HDD: WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 

Το χρηματικό ποσό που υπάρχει στην άκρη είναι αρκετά μεγάλο ακόμα και για καινούργια σύνθεση υπολογιστή αλλά θα ήθελα να αποφύγω τέτοιο σενάριο.Πρόθεση μου είναι να γίνουν κάποιες κύριες αναβαθμίσεις στο σύστημα ώστε να παίζει το Call of Duty όσο ποιο smoothy γίνεται και να μην έχει random in game lags όπως έχω τώρα.

Μιας και είμαι ακόμα σεζόν θα παρακολουθώ το θέμα όσο ποιο συχνά γίνετε και να συμμετέχω στην βοήθεια που θα μου προσφέρετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανεις update το bios της μητρικης για να υποστηριζει Ryzen 3000 και αγοραζεις εναν Ryzen 5 3600

βγαζεις αυτες τις ram και βαζεις 16gb me 3200mhz ( 2x8gb)

και για καρτα γραφικων περιμενεις RTX 3000 η Big navi και διαλεγεις αναλογα την τσεπη/αναλυση/hz σου

πουλάς τις ram/cpu/gpu  ενα 200€  σετ

διαφορετικα πουλας αυτο που εχεις κανα 400αρι και φτιαχνεις νεο PC

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

κανεις update το bios της μητρικης για να υποστηριζει Ryzen 3000 και αγοραζεις εναν Ryzen 5 3600

βγαζεις αυτες τις ram και βαζεις 16gb me 3200mhz ( 2x8gb)

και για καρτα γραφικων περιμενεις RTX 3000 η Big navi και διαλεγεις αναλογα την τσεπη/αναλυση/hz σου

πουλάς τις ram/cpu/gpu  ενα 200€  σετ

διαφορετικα πουλας αυτο που εχεις κανα 400αρι και φτιαχνεις νεο PC

Γνωριζουμε ποτε θα βγουν οι καινουργιες RTX και η Big Navi; Αν βγουν πριν απο black friday,υπαρχει περιπτωση να βγουν rtx 2070 σε καλες τιμες τοτε;Δεν ξερω καθολου πως "παιζουν" οι τιμες τους γιατι δεν παρακολουθω.Λογικα θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο μιας και το εχω αρκετα χρονια αλλα εχει αποδειχθει σκυλι;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ssns είπε

Γνωριζουμε ποτε θα βγουν οι καινουργιες RTX και η Big Navi; Αν βγουν πριν απο black friday,υπαρχει περιπτωση να βγουν rtx 2070 σε καλες τιμες τοτε;Δεν ξερω καθολου πως "παιζουν" οι τιμες τους γιατι δεν παρακολουθω.Λογικα θα χρειαστει να αλλαξω και τροφοδοτικο μιας και το εχω αρκετα χρονια αλλα εχει αποδειχθει σκυλι;

μεσα στον μηνα RTX 3070/3080 ΑΝ βρεις
και υποθετικα big navi απο Οκτώβρη Νοέμβρη
τωρα για black friday δεν περιμενω στις νεες καρτες και cpu καμια τρελη εκπτωση
αλλα ποτε δεν ξερεις

Δημοσ.

Έχεις μήπως μετρήσει αυτά τα "random in game lags" γιατί το σύστημα σου δεν είναι και τόσο παλιό. Μια καλή αρχή θα ήταν να βάλεις το MSI Afterburner και να το σετάρεις να δείχνει στην οθόνη σου CPU και GPU usage (καθώς και VRAM usage) για να δεις αν έχεις κάποιο bottleneck. Διότι όπως το διαβάζω μπορεί να είναι και θέμα σύνδεσης internet και όχι απαραίτητα υπολογιστή. 🙂

Δημοσ.

καταρχήν τι ping εχεις απο τον server οταν παιζεις και εχεις lags  ?

έβαλες τα settings στο low και δεν στο κανει αρα θες δυνατότερο μηχανιμα ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TR-909 είπε

Έχεις μήπως μετρήσει αυτά τα "random in game lags" γιατί το σύστημα σου δεν είναι και τόσο παλιό. Μια καλή αρχή θα ήταν να βάλεις το MSI Afterburner και να το σετάρεις να δείχνει στην οθόνη σου CPU και GPU usage (καθώς και VRAM usage) για να δεις αν έχεις κάποιο bottleneck. Διότι όπως το διαβάζω μπορεί να είναι και θέμα σύνδεσης internet και όχι απαραίτητα υπολογιστή. 🙂

1 ώρα πριν, Aris_ είπε

καταρχήν τι ping εχεις απο τον server οταν παιζεις και εχεις lags  ?

έβαλες τα settings στο low και δεν στο κανει αρα θες δυνατότερο μηχανιμα ?

Δυστυχως παιδια μιας και ειμαι σεζον και δεν εχω τον σταθερο δεν μπορω να σας απαντησω στα ερωτηματα σας!!Η συνδεση μου ειναι 50αρα και δεν εχω κανενα προβλημα,τωρα αν ειναι θεμα των σερβερ κτλ δεν εχω ιδεα.Αν θυμαμαι καλα το vram usage οπως και των cpu και gpu στα low-medium ειναι κοντα στα 70-80%.

7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

μεσα στον μηνα RTX 3070/3080 ΑΝ βρεις
και υποθετικα big navi απο Οκτώβρη Νοέμβρη
τωρα για black friday δεν περιμενω στις νεες καρτες και cpu καμια τρελη εκπτωση
αλλα ποτε δεν ξερεις

Αναφερομουν μην τυχον και βγουν σε προσφορα καποιες 1660 ή rtx 2060 που προφανως θα κανουν διαφορα σε σχεση με την 1060 που εχω τωρα και καποιες αλλες αναβαθμισεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ssns είπε

Δυστυχως παιδια μιας και ειμαι σεζον και δεν εχω τον σταθερο δεν μπορω να σας απαντησω στα ερωτηματα σας!!Η συνδεση μου ειναι 50αρα και δεν εχω κανενα προβλημα,τωρα αν ειναι θεμα των σερβερ κτλ δεν εχω ιδεα.Αν θυμαμαι καλα το vram usage οπως και των cpu και gpu στα low-medium ειναι κοντα στα 70-80%.

αρχικά πρέπει να βάλεις άλλα 8gb ram και μετά αν δεις ότι θες και άλλα παραπάνω πας και σε μια αλλαγή κάρτας γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

αρχικά πρέπει να βάλεις άλλα 8gb ram και μετά αν δεις ότι θες και άλλα παραπάνω πας και σε μια αλλαγή κάρτας γραφικών.

To gameplay των 8gb μοιαζει αρκετα με το ειδος τους προβληματος που εχω!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλημερα στα παιδια!!

Βρίσκομαι πίσω στη βάση μου, ήθελα να ρωτήσω για το αν θα πρέπει να γίνει bios update ώστε για να συγχρονίσει η μητρική μου τις μνήμες στα 3200 που θα παρω! Παίζουν θέματα συμβατότητας μήπως? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ssns είπε

Kαλημερα στα παιδια!!

Βρίσκομαι πίσω στη βάση μου, ήθελα να ρωτήσω για το αν θα πρέπει να γίνει bios update ώστε για να συγχρονίσει η μητρική μου τις μνήμες στα 3200 που θα παρω! Παίζουν θέματα συμβατότητας μήπως? 

ποιες θα πάρεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

ποιες θα πάρεις?

Δεν έχω κάποιες συγκεκριμένες στο μυαλο μου, έχεις να προτείνεις κάποιες? 

Δημοσ.

θεωρητικά αυτές θα παίξουν https://www.skroutz.gr/s/22162116/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-3200MHz-BL2K8G32C16U4B.html , αν όχι 3200 στα 2933 σίγουρα. Ο rz 5 1600 δεν είναι και ότι καλύτερο για μεγάλη ταχύτητα στις ram αλλά πιστεύω θα παίξουν σωστά. Αν κάποιος έχει 1600 και μπορεί να απαντήσει εδώ ας το κάνει :)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

θεωρητικά αυτές θα παίξουν https://www.skroutz.gr/s/22162116/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-3200MHz-BL2K8G32C16U4B.html , αν όχι 3200 στα 2933 σίγουρα. Ο rz 5 1600 δεν είναι και ότι καλύτερο για μεγάλη ταχύτητα στις ram αλλά πιστεύω θα παίξουν σωστά. Αν κάποιος έχει 1600 και μπορεί να απαντήσει εδώ ας το κάνει :)

Στο site της Asus δειχνει δυστυχως μονο τους συμβατους επεξεργαστες που υποστηριζει η μητρικη ,για μνημες δεν λεει κατι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ssns είπε

Στο site της Asus δειχνει δυστυχως μονο τους συμβατους επεξεργαστες που υποστηριζει η μητρικη ,για μνημες δεν λεει κατι

είναι παλιά η μητρική, δύσκολα θα λέει για καινούργιες μνήμες. Οι crucial πάντως παίζουν σχεδόν παντού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...