nikolakis2345 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα παιδια παιζω fps games και εχω την εξης απορια δεν εχω gaming mouse και θελω να ρυθμισω το dpi και το sensitivity αλλα δεν ξερω πως βλεπω ας πουμε τον ταδε να εχει 800 dpi και 1.2 sensitivity παραδειγμα εγω μπορω να το ρυθμισω καπως σε απλο ποντικι η θελει καποιο gaming με συγκεκριμενες προδιαγραφες? σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 χωρίς ποντίκι με πρόγραμμα δεν μπορείς να τα πειράξεις, μόνο από τις ρυθμίσεις των windows τελείως τυπικά-λειτουργικά για τον περισσότερο κόσμο που δεν τον νιάζουν τα παιχνίδια δε
nikolakis2345 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε χωρίς ποντίκι με πρόγραμμα δεν μπορείς να τα πειράξεις, μόνο από τις ρυθμίσεις των windows τελείως τυπικά-λειτουργικά για τον περισσότερο κόσμο που δεν τον νιάζουν τα παιχνίδια δε μαλιστα δηλαδη χρειαζεται ενα gaming ποντικι τυπου razer πχ με το αντιστοιχο προγραμμα που σου δινει η εταιρια για να το ρυθμισεις
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν υπάρχει το "τύπου" razer. Η razer είναι μια εταιρία απλώς, υπάρχουν ένα σορό άλλες, logitech, corsair,coolermaster κα. Δεν το είπα πολύ σωστά πριν.Όχι αποκλειστικά πρόγραμμα, αν σίγουρα έχει κουμπιά πάνω του μόνο για τα dpi-μπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να μην έχει κουμπιά για το dpi αλλά από το πρόγραμμα του να αλλάζουν. Όμως ναι τα περισσότερα συνοδεύονται από λογισμικό που σε αφήνει να πειράξεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα dpi του μόνο. Μιας και θες gaming mouse Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από xtrmsnpr
nikolakis2345 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε δεν υπάρχει το "τύπου" razer. Η razer είναι μια εταιρία απλώς, υπάρχουν ένα σορό άλλες, logitech, corsair,coolermaster κα. Δεν το είπα πολύ σωστά πριν.Όχι αποκλειστικά πρόγραμμα, αν σίγουρα έχει κουμπιά πάνω του μόνο για τα dpi-μπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να μην έχει κουμπιά για το dpi αλλά από το πρόγραμμα του να αλλάζουν. Όμως ναι τα περισσότερα συνοδεύονται από λογισμικό που σε αφήνει να πειράξεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα dpi του μόνο. Μιας και θες gaming mouse ναι την razer την εδωσα ως παραδειγμα....τεσπα θα αγορασω καποιο ευχαριστω για την βοηθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα