Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια 

παιζω fps games και εχω την εξης απορια

δεν εχω gaming mouse και θελω να ρυθμισω το dpi και το sensitivity αλλα δεν ξερω πως 

βλεπω ας πουμε τον ταδε να εχει 800 dpi και 1.2 sensitivity παραδειγμα

εγω μπορω να το ρυθμισω καπως σε απλο ποντικι η θελει καποιο gaming με συγκεκριμενες προδιαγραφες?

σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος 

Δημοσ.

χωρίς ποντίκι με πρόγραμμα δεν μπορείς να τα πειράξεις, μόνο από τις ρυθμίσεις των windows τελείως τυπικά-λειτουργικά για τον περισσότερο κόσμο που δεν τον νιάζουν τα παιχνίδια δε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

χωρίς ποντίκι με πρόγραμμα δεν μπορείς να τα πειράξεις, μόνο από τις ρυθμίσεις των windows τελείως τυπικά-λειτουργικά για τον περισσότερο κόσμο που δεν τον νιάζουν τα παιχνίδια δε

μαλιστα δηλαδη χρειαζεται ενα gaming ποντικι τυπου razer πχ με το αντιστοιχο προγραμμα που σου δινει η εταιρια για να το ρυθμισεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει το "τύπου" razer. Η razer είναι μια εταιρία απλώς, υπάρχουν ένα σορό άλλες, logitech, corsair,coolermaster κα.
Δεν το είπα πολύ σωστά πριν.Όχι αποκλειστικά πρόγραμμα, αν σίγουρα έχει κουμπιά πάνω του μόνο για τα dpi-μπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να μην έχει κουμπιά για το dpi αλλά από το πρόγραμμα του να αλλάζουν.
Όμως ναι τα περισσότερα συνοδεύονται από λογισμικό που σε αφήνει να πειράξεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα dpi του μόνο.
Μιας και θες gaming mouse

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

δεν υπάρχει το "τύπου" razer. Η razer είναι μια εταιρία απλώς, υπάρχουν ένα σορό άλλες, logitech, corsair,coolermaster κα.
Δεν το είπα πολύ σωστά πριν.Όχι αποκλειστικά πρόγραμμα, αν σίγουρα έχει κουμπιά πάνω του μόνο για τα dpi-μπορεί να συμβεί και το ανάποδο, να μην έχει κουμπιά για το dpi αλλά από το πρόγραμμα του να αλλάζουν.
Όμως ναι τα περισσότερα συνοδεύονται από λογισμικό που σε αφήνει να πειράξεις πολλά παραπάνω πράγματα από τα dpi του μόνο.
Μιας και θες gaming mouse

ναι την razer την εδωσα ως παραδειγμα....τεσπα θα αγορασω καποιο ευχαριστω για την βοηθεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...