Προς το περιεχόμενο

LG OLED 55''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ειμαι αναμεσα σε 2 τηλεορασεις LG για αγορα.

LG OLED55B9SLA και LG OLED55C9 η LG OLED55CX6LA που αν εχω καταλαβει σωστα ειναι ουσιαστικα ιδιες.

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στις 2 τηλεορασεις (Β9 κ C9) και αν αξιζει τον κοπο να δωσω καποια χρηματα παραπανω για την C9 παρολο που ειναι παλαιοτερο μοντελο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τότε κοιτάς για την πιο οικονομική...κ δίνεις την διαφορά συν ελάχιστα παραπάνω χρήματα για μια ποιοτική ηχόμπαρα.

Έχω oled αρκετό καιρό πια, δεν υπάρχει επιστροφή...ο ποιοτικός ήχος όμως, είναι κάτι που τους λείπει.

Δημοσ.

Ειναι ανεξήγητη πάντως η διαφορά απο τη στιγμη που μιλάμε για δυο ουσιαστικά ίδιες τηλεοράσεις κ ακομα πιο ανεξήγητο οτι η παλαιότερη ειναι πιο ακριβή .

Δημοσ.

Συνήθως όταν τα καταστήματα που διαθέτουν ένα προϊόν προς πώληση είναι λίγα τότε η τιμή πάει στα ύψη.Η LG OLED55C9 στο skroutz την έχουν 3 καταστήματα ενώ την LG OLED55B9SLA και την LG OLED55CX6LA 26 καταστήματα. Γι αυτό έχει τόσο μεγάλες διάφορες στην τιμή. Η LG OLED55C9 τον Μάιο είχε πέσει στα 1200 ευρώ.

Δημοσ.

Και ποιος θα πάει να αγοράσει το παλιότερο μοντέλο κ μάλιστα ακριβότερα απο το καινούριο χωρίς να προσφέρει κατι παραπανω ; Δε θα τους μείνει στο ράφι ετσι;

Δημοσ.

Απο αυτα που διαβαζω και χωρις να εχω παραπανω γνωσεις μαλλον θα καταληξω στην αρχικη μου επιλογη την Β9 δηλαδη εκτος αν υπαρξει σημαντικη πτωση στην τιμη της C9.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι ίδιες.
Η Β9 έχει αρκετή διαφορά λόγω hardware. 
Η CX είναι απλά η φετινή C9.
Αυτός ο τύπος τα λέει ωραία πέρα από το χιούμορ του το οποίο και λατρεύω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/9/2020 στις 6:35 ΜΜ, totalius είπε

Και ποιος θα πάει να αγοράσει το παλιότερο μοντέλο κ μάλιστα ακριβότερα απο το καινούριο χωρίς να προσφέρει κατι παραπανω ; Δε θα τους μείνει στο ράφι ετσι;

Έλα όμως που το περσινό μοντέλο C9 έχει καλύτερα στοιχεία από το φετινό CX !!!

υποστηρίζει full bandwidth HDMI 2.1 και αποκωδικοποιεί ήχο DTS. Αν η C9 έχει 400€ λίγοτερα στο BFriday, να την προτιμήσει ο συμφουρίτης !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...