Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ το power button δούλευε ξαφνικά το πατούσα και δεν κλείδωνε η οθόνη. Πατούσα τίποτα. Δοκίμασα να δω αν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και δεν έτρεχε τίποτα. Μετά το άφησα και έπειτα από 10-15 δευτερόλεπτα ξεκίνησε να ανταποκρίνεται. Μέχρι τώρα που μιλάμε ανταποκρίνεται κανονικότατα. Bug της 13.7 ή hardware issue να το πάω στους επισήμους;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Κάποιος; Τώρα που το πατάω ανταποκρίνεται εξαιρετικά.

Ε μπορεί να έφαγε κάποιο software  κόλλημα. 

Αν δεν το ξανακάνει μην ασχολείσαι...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν το ξανάκανε. Παίζει μια χαρά και Σιρι ξυπνάει κανονικά. Τι καλό το iOS 13. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς που από μπαταρία πάει πολύ καλά.

Δημοσ.
11 minutes ago, koutsis said:

Όπως λέει και το κινέζικο γνωμικό: "Αν κάτι συμβεί μία φορά, μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτέ. Αν συμβεί δύο φορές, θα συμβεί και τρίτη." 😋

• Like 7
Δημοσ.

Εάν το κάνει ξανά θα πάω στους επισήμους μια που το κινητό είναι 2 μηνών. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν ανταποκρινόταν η συσκευή στο να ανοίγει τις εφαρμογές εκείνα τα 10 δευτερόλεπτα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Εάν το κάνει ξανά θα πάω στους επισήμους μια που το κινητό είναι 2 μηνών. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν ανταποκρινόταν η συσκευή στο να ανοίγει τις εφαρμογές εκείνα τα 10 δευτερόλεπτα 

Ε τότε ήταν σίγουρα θέμα κολληματος του ios. Πιθανοτατα κάποια εφαρμογή το προκάλεσε.

Κάνε και ένα restart αν δεν έχεις κάνει.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ε τότε ήταν σίγουρα θέμα κολληματος του ios. Πιθανοτατα κάποια εφαρμογή το προκάλεσε.

Κάνε και ένα restart αν δεν έχεις κάνει.

Έκανα αλλά δεν το ξανακάνει το πρόβλημα. Τέλος πάντων το παρατηρώ και βλέπουμε! Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Ενώ το power button δούλευε ξαφνικά το πατούσα και δεν κλείδωνε η οθόνη. Πατούσα τίποτα. Δοκίμασα να δω αν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο και δεν έτρεχε τίποτα. Μετά το άφησα και έπειτα από 10-15 δευτερόλεπτα ξεκίνησε να ανταποκρίνεται. Μέχρι τώρα που μιλάμε ανταποκρίνεται κανονικότατα. Bug της 13.7 ή hardware issue να το πάω στους επισήμους;

οφτοπικ* (χιουμορ)

μου θυμισες εναν γνωστο μου παλιοτερα.

ειχε παρει ενα opel omega και ειχε παθει ζημια στον εγκεφαλο...οχι το αμαξι , αυτος!

την τριτη μερα που το πηρε εβρεχε και την περασε ολη μερα στο αμαξι να δει αν βαζει νερο μεσα.

μιλαμε τωρα για μουσκεμα..στο τελος αρρωστησε και ησυχασε.

την πρωτη μερα βεβαια νομισε οτι ειδε λαδια εκει που το παρκαρε και το ετρεξε στην αντιπροσωπεια...

το πηραμε μετα στο χαβαλε και του λεγαμε ο αριστερος γυαλοκαθαριστηρας δεν παει με την ιδια ταχυτητα ..τρεξτο στην αντιπροσωπεια...

...

μετα απο κανα χρονο εσμπρωχνε τα τσιγαρα δεξια και αριστερα στην σταχτοθηκη για να σβησει το τσιγαρο.

...ε, καποια στιγμη στρωνεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε

οφτοπικ* (χιουμορ)

μου θυμισες εναν γνωστο μου παλιοτερα.

ειχε παρει ενα opel omega και ειχε παθει ζημια στον εγκεφαλο...οχι το αμαξι , αυτος!

την τριτη μερα που το πηρε εβρεχε και την περασε ολη μερα στο αμαξι να δει αν βαζει νερο μεσα.

μιλαμε τωρα για μουσκεμα..στο τελος αρρωστησε και ησυχασε.

την πρωτη μερα βεβαια νομισε οτι ειδε λαδια εκει που το παρκαρε και το ετρεξε στην αντιπροσωπεια...

το πηραμε μετα στο χαβαλε και του λεγαμε ο αριστερος γυαλοκαθαριστηρας δεν παει με την ιδια ταχυτητα ..τρεξτο στην αντιπροσωπεια...

...

μετα απο κανα χρονο εσμπρωχνε τα τσιγαρα δεξια και αριστερα στην σταχτοθηκη για να σβησει το τσιγαρο.

...ε, καποια στιγμη στρωνεις...

Ευτυχώς που το έκοψα δηλαδή 😂

εχω καεί με το 8αρη το πρόβλημα με τον επεξεργαστή που το άλλαζαν οι επίσημοι . Όποτε όταν καείς από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

κάνε και κανένα reset που και που, με τον εξης τροπο

1 volume up πατας μια φορα

2 volume down πατας μια φορα

3 power button πατας παρατεταμενα μεχρι να σβησει και μετα να δεις το μηλαρακι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Runner25 είπε

κάνε και κανένα reset που και που, με τον εξης τροπο

1 volume up πατας μια φορα

2 volume down πατας μια φορα

3 power button πατας παρατεταμενα μεχρι να σβησει και μετα να δεις το μηλαρακι

Το έκανα. Μια χαρά δουλεύει από χθες μέχρι σήμερα. Θα περιμένω λίγο ακόμα και ίσως αναβαθμίσω στο 14. Αυτό με τον ήχο το έλυσαν; Πατάς να κλειδώσει και ακούς τον ήχο κλειδώματος. Άλλες λίγες φορές πατάς να κλειδώσει, κλειδώνει αλλά ο ήχος δεν ακούγεται. Μετά ξεκλειδώνεις, ξανά κλειδώνεις και ακούγεται. Μόνο καλή μπαταρία η 13.7

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Το έκανα. Μια χαρά δουλεύει από χθες μέχρι σήμερα. Θα περιμένω λίγο ακόμα και ίσως αναβαθμίσω στο 14. Αυτό με τον ήχο το έλυσαν; Πατάς να κλειδώσει και ακούς τον ήχο κλειδώματος. Άλλες λίγες φορές πατάς να κλειδώσει, κλειδώνει αλλά ο ήχος δεν ακούγεται. Μετά ξεκλειδώνεις, ξανά κλειδώνεις και ακούγεται. Μόνο καλή μπαταρία η 13.7

Γιατί να περιμένεις ; Αναβάθμισε , μια χαρά είναι η 14.

αυτο που λες με τον ήχο κλειδώματος εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές αργεί λίγο να ακουστεί αλλά όχι να μην ακούγεται καθόλου 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδάκια κλειδώστε το. Είχα θέματα σαν να είχε lag στο να πιάσει το power button για να ξυπνήσει ενώ στο κλείδωμα δεν είχα πότε θέμα. Μου το ξανάκανε στο iOS 13.7 ενώ στο 13.3.1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Εν τέλη αναβάθμισα με καθαρή εγκατάσταση το 14 και λύθηκε το πρόβλημα. Όπως και με το σήμα λύθηκε το πρόβλημα με τον πάροχο. Πλέον πιάνει φουλ με τους πράσινους και δεν κατεβαίνει από μόνο του αυτόματα 2-3 μπάρες όπως παλιά. Εντυπωσιασμένος από την 14. 
widget κλειστά και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Παιδάκια κλειδώστε το. Είχα θέματα σαν να είχε lag στο να πιάσει το power button για να ξυπνήσει ενώ στο κλείδωμα δεν είχα πότε θέμα. Μου το ξανάκανε στο iOS 13.7 ενώ στο 13.3.1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Εν τέλη αναβάθμισα με καθαρή εγκατάσταση το 14 και λύθηκε το πρόβλημα. Όπως και με το σήμα λύθηκε το πρόβλημα με τον πάροχο. Πλέον πιάνει φουλ με τους πράσινους και δεν κατεβαίνει από μόνο του αυτόματα 2-3 μπάρες όπως παλιά. Εντυπωσιασμένος από την 14. 
widget κλειστά και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει παραπάνω.

Εγίνε μεγάλε το κλειδώνουμε! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...