mixalis2002 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν θέλω να στείλω ένα γράμμα σε μια φίλη μου για να το κάνω λίγο πιο παραδοσιακά και επειδή είμαι της εποχής του email δεν έχω ιδέα πως γίνεται και ποια διαδικασία (Ξέρω ότι γράφεις πάνω στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη και ότι το βάζεις σε post κουτι).Απλά διαβάζω εδώ πέρα τώρα κάτι για σφραγίδες και γραμματόσημα και δεν ξέρω τι φάση και την διαδικασία Η αν πληρώνεις και που μπορώ να βρω ότι χρειάζομαι. 2 1
Salvation81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πανω στον φακελο γραφεις τα στοιχεια σου πανω αριστερα και τα στοιχεια του παραληπτη κατω δεξια. Μετα πας σε ενα καταστημα ΕΛΤΑ τους λες που θελεις να το στειλεις (και αν θελεις να ειναι απλο, συστημενο η εξπρες), βαζουν τα γραμματοσημα και την σφραγιδα επανω και πας και το βαζεις εξω που εχουν τους διαφορους καδους (εσωτερικου - εξωτερικου). Πανευκολο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 . Περιμένω ερώτηση πώς γράφουμε με τον στυλό,ελληνικά αγγλικά ή greeklish?
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε . Περιμένω ερώτηση πώς γράφουμε με τον στυλό,ελληνικά αγγλικά ή greeklish? Εαν αναποδογυρισεις το στυλό θα γράφει η θα θέλει μολύβι; Οι Ρώσοι έχουν απαντήσει εδώ και χρόνια.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 14/9/2020 στις 11:57 ΜΜ, Ukforthemoment είπε . Περιμένω ερώτηση πώς γράφουμε με τον στυλό,ελληνικά αγγλικά ή greeklish? χαχαχα ρε φίλε, όπου δεις εσύ τέτοια παρόμοια πσοτ να πετάξεις της κακίες σου
Fotis_Greece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ενταξει, trollια ειναι αλλα φαντασου που φτασαμε
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε χαχαχα ρε φίλε, όπου δεις εσύ τέτοια παρόμοια πσοτ να πετάξεις της κακίες σου Κάκια είναι; Να μην ξέρεις πως στέλνεις ένα γράμμα; Να σοβαρευτούμε λίγο; 1
emperor4her Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε Ενταξει, trollια ειναι αλλα φαντασου που φτασαμε εγω παντως ποτε δε θυμαμαι αν γραφεις πανω τον αποστολεα η κατω.. και παντα ρωταω...
Fotis_Greece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αποστολεας, πανω αριστερα Παραληπτης, δεξια προ τα κατω. Παλια στο χωριο που δεν ειχαμε ουτε internet ουτε τιποτα, βρισκαμε pen pals στο εξωτερικο απο τα περιοδικα και αλληλογραφουσαμε. Εγω 3 χρονια τα ελεγα με μια Τσεχοσλοβακα 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 10:06 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Κάκια είναι; Να μην ξέρεις πως στέλνεις ένα γράμμα; Να σοβαρευτούμε λίγο; Πιστεύω να κατάλαβες ότι σπάω πλάκα έτσι? χαχαχα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Πιστεύω να κατάλαβες ότι σπάω πλάκα έτσι? χαχαχα Όχι δεν το κατάλαβα,με ψαρωσες.
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως εαν θες να την εντυπωσιάσεις μπορείς να της στείλεις το γράμμα δεμένο στο πόδι ενός ταχυδρομικού περιστεριού....
panosno1com Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tarantules είπε Πάντως εαν θες να την εντυπωσιάσεις μπορείς να της στείλεις το γράμμα δεμένο στο πόδι ενός ταχυδρομικού περιστεριού.... τι μοντερνισμοι ειναι τουτοι, να το γραψει σε παπυρο και να το δωσει σε εναν δρομέα να το παει
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 9:06 ΠΜ, Fotis_Greece είπε Ενταξει, trollια ειναι αλλα φαντασου που φτασαμε Γιατί το λες; Αν και σε γενικές γραμμές είμαι της άποψης ότι πάμε απ' το κακό στο χειρότερο, ότι όσο περνούν τα χρόνια πέφτει η ποιότητα σε πολλούς τομείς (π.χ. μουσική, κινηματογράφος, χόμπυ, συνήθειες κ.λπ.), δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο ή κατάντια κάποιος που έχει γεννηθεί τη δεκαετία του 1990 και έπειτα να μη γνωρίζει πώς να στείλει ένα γράμμα. Ή, για να το πω αλλιώς, μου φαίνεται τόσο τραγικό όσο το να μην ξέρει ένας άνθρωπος τρίτης ηλικίας να στείλει email. Τέλος, έχω την εντύπωση ότι το anticipation που υπήρχε όταν ο μόνος τρόπος που μπορούσες να επικοινωνήσεις με κάποιον (μπορεί για κάποιο λόγο να μην υπήρχε πρόσβαση σε τηλέφωνο) ήταν το γράμμα, ήταν περισσότερο σπαστικό, παρά ενδιαφέρον. Ενώ τώρα που κοιτάμε πίσω με νοσταλγία μπορεί να μας φαίνονται όλα ωραία. Δηλαδή πόσο άκρη έβγαζες με την Τσεχοσλοβάκα όταν η απάντηση μπορεί να χρειαζόταν βδομάδες για να σου έρθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα