coyote2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Όχι, δε βρίσκομαι με κανέναν, πολύ σπάνια. Δεν έχω καμία διάθεση. γι αυτό χρειάζεσαι περισσότερο τα bluetooth 1
bahamut_zero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Οντως ακουγονται σαν τα xiaomi air dots? Τα εχω κι τα θεωρω σκουπιδια απο αποψη ηχου (ασχετως τιμης), και ημουν στο τσακ να τα παρω τα honor...
alexxkidd31 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, coyote2 είπε γι αυτό χρειάζεσαι περισσότερο τα bluetooth Ναι, κυρίως για podcast όταν κυκλοφορώ τα βράδια μόνος μου μακριά απ'όλους και για ταινίες γτ δε μένω μόνος
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Οντως ακουγονται σαν τα xiaomi air dots? Τα εχω κι τα θεωρω σκουπιδια απο αποψη ηχου (ασχετως τιμης), και ημουν στο τσακ να τα παρω τα honor... Ναι έχουν παρόμοιο ήχο με μικρότερη ένταση και ελάχιστα λιγότερο μπάσο από τα xiaomi... Από την μία είναι που μοιράζονται τον ίδιο 7mm οδηγό... Από την άλλη σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα...
bahamut_zero Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nosmtx είπε Ναι έχουν παρόμοιο ήχο με μικρότερη ένταση και ελάχιστα λιγότερο μπάσο από τα xiaomi... Από την μία είναι που μοιράζονται τον ίδιο 7mm οδηγό... Από την άλλη σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να περιμένεις και θαύματα... Μαζι σου, απλα δεν υπαρχει κ λογος να ασχοληθω αν δεν ειμαι ηδη ικανοποιημενος απο τα xiaomi. Thanks Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από bahamut_zero 1
tsourisg1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Τα πράγματα είναι απλά: αν τα θέλετε για ομιλία σε σπίτι ή γραφείο ή για χρήση Skype κλπ. είναι μια χαρά ακουστικά. Δεν αποσυνδέονται, δεν φεύγουν από τα αυτιά με τίποτα και έχουν εξαιρετική μπαταρία. Αν όμως θέλετε να μιλάτε στο δρόμο με φασαρία ούτε καν! Όλη μέρα χθες άκουγα παράπονα ότι δεν ακούγανε τι έλεγα. Η διαφορά από το plantronics voyager edge που χρησιμοποιούσα εναλλάξ χαοτική! Τελικά κατέληξα ότι κανένα tws δεν κάνει για ομιλία στο δρόμο (και έχω δοκιμάσει πολλά). 2
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @ tsourisg1 Έχεις δοκιμάσει τα freebuds 3; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
coyote2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Όλοι λένε ότι αυτά είναι τα καλύτερα και έχουν πέσει στα 80 ευρώ 1
MIKermit Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά αν θέλετε tws για ομιλία οι επιλογές είναι λίγες και όχι κάτω από 80€ δυστυχώς. freebuds 3, freebuds pro, airpods 2, airpods pro... Όλα τα άλλα είναι για ευκολότερες συνθήκες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Μαζι σου, απλα δεν υπαρχει κ λογος να ασχοληθω αν δεν ειμαι ηδη ικανοποιημενος απο τα xiaomi. Thanks Και εγώ μαζί σου φίλε απλά αν βρεις κάποια άλλα σε αυτήν την τιμή με καλύτερο ήχο πες μου... Γιατί όπως σου είπα πιστεύω όλα φοράνε τον ίδιο 7mm οδηγό που έχει ίδιο ήχο 😕
coyote2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Θα τους αναγνωρίσω ένα πράγμα χτυπάει το τηλέφωνο τα πιάνεις τα βάζεις στο αυτί και το touch δεν πιάνει εύκολα οπότε δεν χάνεις την κλήση με κάτι άλλα που έχω δοκιμάσει συνέχεια πατιέται το touch
bahamut_zero Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nosmtx είπε Και εγώ μαζί σου φίλε απλά αν βρεις κάποια άλλα σε αυτήν την τιμή με καλύτερο ήχο πες μου... Γιατί όπως σου είπα πιστεύω όλα φοράνε τον ίδιο 7mm οδηγό που έχει ίδιο ήχο 😕 👍🏻 δεν εχω υποψιν και γι αυτο ρωτησα. Βρηκα κατι τυπακια που κανουν review και προτεινουν τα: Haylou gt1 xr βεβαια δεν εχω ιδεα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από bahamut_zero
tsourisg1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε @ tsourisg1 Έχεις δοκιμάσει τα freebuds 3; Τα 3 όχι αλλά έχω τα 3i. Καλύτερα από τα choice αλλά όχι σαν τα plantronics που θεωρώ κορυφαία. Επίσης έχω τα tronsmart onyx ace και τα Xiaomi mi airdots. Ισχύει αυτο που έγραψα. Κανένα tws σε ομιλία δεν ανταποκρίνεται σε πολύ θόρυβο.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @ tsourisg1 με όλα αυτά τα λευτα στα διάφορα ακουστικά που έχεις δώσει θα είχες πάρει τα freebuds 3 (εγώ 85 τα πήρα με τα μεταφορικά μέσα) και δεν θα νόμιζες αυτό που νομίζεις τώρα. Εγώ γράψει και παραπάνω για τα εν λόγω ακουστικά, μιας και εχω πάθει την πλάκα μου σε θέμα συνομιλίας. Εγώ την καλοπροαίρετη γνώμη μου στην είπα μιας και ο ρόλος του φόρουμ αυτού είναι να αλληλοπληροφορούμαστε. Μιας και έχεις τα 3i και τα honor του θέματος, μπορείς κι εσύ να μου πεις την γνώμη σου ΜΟΝΟ για το κομμάτι της μουσικής που με ενδιαφέρει; Πως τα συγκρίνεις μεταξύ τους και αν κάνει διάφορα στην απομόνωση θορύβου (anc) σε πολυβουα μέρη (πάλι στη μουσική) το 3i σε σχέση με τα honor,γιατι τα 3 που έχω ως open ear δεν κάνουν καλή δουλειά στο θέμα anc. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
tsourisg1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε @ tsourisg1 με όλα αυτά τα λευτα στα διάφορα ακουστικά που έχεις δώσει θα είχες πάρει τα freebuds 3 (εγώ 85 τα πήρα με τα μεταφορικά μέσα) και δεν θα νόμιζες αυτό που νομίζεις τώρα. Εγώ γράψει και παραπάνω για τα εν λόγω ακουστικά, μιας και εχω πάθει την πλάκα μου σε θέμα συνομιλίας. Εγώ την καλοπροαίρετη γνώμη μου στην είπα μιας και ο ρόλος του φόρουμ αυτού είναι να αλληλοπληροφορούμαστε. Μιας και έχεις τα 3i και τα honor του θέματος, μπορείς κι εσύ να μου πεις την γνώμη σου ΜΟΝΟ για το κομμάτι της μουσικής που με ενδιαφέρει; Πως τα συγκρίνεις μεταξύ τους και αν κάνει διάφορα στην απομόνωση θορύβου (anc) σε πολυβουα μέρη (πάλι στη μουσική) το 3i σε σχέση με τα honor,γιατι τα 3 που έχω ως open ear δεν κάνουν καλή δουλειά στο θέμα anc. Μα έχω δώσει λεφτά και έχω πάρει τα 3i. Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου τα 3 αλλά δεν νομίζω να έχουν και τεράστια διαφορά μεταξύ τους εκτός αν κάνω τόσο λάθος. Στο κομμάτι μουσική που ρωτάς η μόνη εμπειρία μου είναι σε κλειστό χώρο γιατί έξω δεν ακούω μουσική. Τα 3i λοιπόν μου δίνουν πιο λεπτομερή ήχο ενώ τα choice έχω την εντύπωση ότι ακούγονται πιο δυνατά. Και εδώ δεν μπορώ να πω ότι η διαφορά ανταποκρίνεται στα 50€ χρηματικής διαφοράς μεταξύ τους. Εν κατακλείδι χρησιμοποιώ τα choice στο σπίτι (τα έχω συνδέσει με lg tv και παίζουν μια χαρά όπως και με λαπτοπ για χρήση Teams), τα 3i για να ακούω που και που μουσική, τα onyx ace τα έχω σε αχρηστία (δεν βολεύει καθόλου το μονό πάτημα που αυξομειώνει τον ήχο), τα Xiaomi τα χάρισα στην κόρη μου και για έξω από το σπίτι παίρνω μόνο το voyager edge. Αυτά που κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω είναι τα FreeBuds pro μιας και βλέπω καλές κριτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις