Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, στο γραφείο μου υπάρχει πολλή ηχώ και δυσκολεύεται καμιά φορά ο συνομιλητής μου.

Εκτός από soundproofing για το δωμάτιο, υπάρχει τρόπος να βελτιώσω τον ήχο στα meetings με κάποιο συνδυασμό hardware/software?

Μπορεί ένα καλό μικρόφωνο να "φιλτράρει" την ηχώ και να ακούγομαι καθαρά?

Εργάζομαι σε macOS, οπότε οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να είναι συμβατή.

Έχει κανείς σας παρόμοιες εμπειρίες? Μικρόφωνα τύπου Blue Yeti κάνουν για αυτή την δουλειά?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ktf είπε

υπάρχει τρόπος να βελτιώσω τον ήχο στα meetings με κάποιο συνδυασμό hardware/software?

Ποια κάρτα ήχου έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ktf είπε

Δεν νομίζω να έχει ξεχωριστή κάρτα ήχου. Έχω το συγκεκριμένο macbook https://support.apple.com/kb/sp719?locale=en_US

Δε βλέπω να αναφέρει κάτι. Λογικά κάποια ενσωματωμένη θα έχει. Από MAC δυστυχώς δε γνωρίζω τίποτα. Σε Windows PC έχω τη Realtek ALC662 (δεν είναι και τίποτα σπουδαίο) και έχει τις παρακάτω επιλογές:

1894933395_2020-09-14172939.png.58be2d9fc8dcd3d323fe1bddd7bdb155.png2029185271_2020-09-14172915.png.52e01567bf7a9418ca21c9d5861f048c.png

Έστω και με αυτά τα απλά ενεργοποιημένα, έβαλα σε βιντεοκλήση να ακούσει ο συνομιλητής μου κάτι από τα ηχεία του υπολογιστή και στα μισά του ηχητικού που του έβαλα με ρωτά: ''Άντε θα βάλεις να ακούσω;"

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...