Προς το περιεχόμενο

sorry alla ...

xkokos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mages ekana format to pc mou kai ksanaevala ta xp epano

alla theloun energopoiisi pali

help prota eixa to arxeio :oops: :oops: tora omos to formara

evala ta winxpsp1 gr

pls help

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση ξανά.

Δεν το απαγορεύει η Microsoft.

Αρκεί φυσικά να είναι αγορασμένα!

Τυχαίνει κάποιες φορές αν η ενεργοποίηση ήταν κοντά η μία με την άλλη να μην σε αφήσει μέσω internet οπότε πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο στο 8001143100.

Δημοσ.
A re petro ka8olou den prosexeis............................

Piperi 8a sou valw!!!!!

Γειά σου Κώστα!!!

:D :D

Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο..Ποιός εδώ μέσα έχει γνήσιο το λειτουργικό αυτό....

Αν θέλετε σβήστε το παραπάνω msg...

Sry αν δεν επιτρεπόταν να γράψω κάτι τέτοιο.

Κωστα καλά;;Τι λέει πάνω;;

:D

Δημοσ.

Ίσως είμαι ο μόνος που ακόμα και μικρά προγραμματάκια τα έχω αγοράσει.

π.χ. πιό παλιά Audio Grabber (τώρα έγινε free), Mailwasher Κλπ.

Αγορασμένα 98 πριν κάτι χρόνια, Office XP, Windows XP, Εμπορικό πακέτο, Λογιστικό, Norton Antivirus 2003, Symantec Winfax 10 Pro..... μπορεί να έχω ξεχάσει και κάτι.

Θα μου πεις... είμαι μαγαζί.....να 'ξερες όμως πόσα μαγαζιά ξέρω που τα έχουν όλα χύμα......

Δημοσ.
Ίσως είμαι ο μόνος που ακόμα και μικρά προγραμματάκια τα έχω αγοράσει.

π.χ. πιό παλιά Audio Grabber (τώρα έγινε free)' date=' Mailwasher Κλπ.

Αγορασμένα 98 πριν κάτι χρόνια, Office XP, Windows XP, Εμπορικό πακέτο, Λογιστικό, Norton Antivirus 2003, Symantec Winfax 10 Pro..... μπορεί να έχω ξεχάσει και κάτι.

Θα μου πεις... είμαι μαγαζί.....να 'ξερες όμως πόσα μαγαζιά ξέρω που τα έχουν όλα χύμα......[/quote']

Άστα..Έχω δουλέψει σε σε μαγαζί Software-Hardware και ξέρω τί γίνεται...

Τουλάχιστον στα μαγαζιά πάντως θα πρεπε να τα χουν γνήσια. Στην τελική τα μαγαζιά ελέγχονται απο την ΣΔΟΕ γι αυτό αν δεν κάνω λάθος...Στο σπίτι η ΣΔΟΕ δεν πάει αλλά εκεί...δεν χαρίζει!

Δημοσ.

Άστα..Έχω δουλέψει σε σε μαγαζί Software-Hardware και ξέρω τί γίνεται...

Τουλάχιστον στα μαγαζιά πάντως θα πρεπε να τα χουν γνήσια. Στην τελική τα μαγαζιά ελέγχονται απο την ΣΔΟΕ γι αυτό αν δεν κάνω λάθος...Στο σπίτι η ΣΔΟΕ δεν πάει αλλά εκεί...δεν χαρίζει!

Νομίζω με νομοθέτημα η ΣΔΟΕ μπορεί ( ; ) ή θα μπορεί ( ; ) να κάνει ελέγχους και σε ιδιωτικούς χώρους.

Δημοσ.

Και όταν είπα να αγοράσω και εγώ κανα δυο γνήσια προγράμματα (Magenta Lexiko και Systran English-Greek) και στις 2 περιπτώσεις μόνο που το μετάνιωσα.

Μονάχα τα 2000 που αγόρασα για τον φορητό (σε λογική τιμή) μέχρι τώρα πραγματικά άξιζαν όλα τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Άμα η microsoft πούλαγε φτηνά τις αναβαθμίσεις, σας διαβεβαιώ ότι θα τα είχα τα windows εδώ και πολύ καιρό αυθεντικά. Πιστεύω ότι και η ίδια με τον τρόπο της καλλιεργεί την πειρατεία.

Δημοσ.

Νομίζω πως πλέον οι τιμές είναι αρκετά λογικές για να αγοράσεις κάτι και σε αυτό βοήθησε ο ανταγωνισμός.

Πριν μερικά χρόνια ήθελες τουλάχιστον 120000 δρχ για να αγοράσεις ένα λειτουργικό απλό και τώρα παίρνεις με 150 Euro λειτουργικό professional.

Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει σε πολλά software, όπως autocad, photoshop (έχει πέσει λίγο η τιμή του) κλπ κλπ

Δημοσ.

Τη microsoft την ενδιαφέρουν οι εταιρικοί πελάτες και οι OEM. Εκεί είναι τα φράγκα. Τώρα το να μεγαλώνει ο κάθε πιτσιρικάς μαθαίνοντας με windows και office πειρατικά, είναι στην τελική υπέρ της. Δημιουργείται μια τεράστια βάση χρηστών που με τη σειρά της συντηρεί μια de facto αναγνώριση των windows-office σαν το standard στα γραφεία μας.

Ποιος IT manager τολμά να βάλει Linux - Openoffice (ένα παράδειγμα) στην εταιρία του; Που να βρεί και πόσο θα του κοστίσει to support, που να βρεί administrators και τεχνικούς, ποιος θα εκπαιδεύσει τους "Microsoft-certified" χρήστες του, και ποιος θα τον δικαιολογήσει όταν δεν μπορεί να "δει" σωστά τα office-οειδή attachments που λαμβάνει στην αλληλογραφία του;

Αν ο κάθε home χρήστης όμως με κάποιο "μαγικό-Microsoft-κλείδωμα" αναγκάζονταν να αγοράσει το λειτουργικό τότε πραγματικά θα το σκέφτονταν να βάλει windows. Και τότε μπορεί να στρέφονταν σε linux. Και να ήθελε linux και στη δουλειά του αργότερα κ.ο.κ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...