Mariannaj Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ήθελα να ρωτήσω τα μαθήματα οδήγησης μηχανής, είναι μια μισή ώρα κανονικά. Εγώ πληρωνω καθαρή μια μισή ώρα η μέσα είναι και το πηγαινε ελα μέχρι το σημείο που θα εξασκηθω δηλαδή κανένα μισάωρο οπότε μου μένει 1ωρα εξάσκησης στην καλυτερη;δηλαδή τους πληρωνω για μια ώρα και όχι για μια μιση; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Mariannaj
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Όποιος έχει πάει σχολείο γνωρίζει ότι η διδακτική ώρα είναι 45'.
Mariannaj Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Άλλο ρωτάω! Εγώ δν κάνω ουτε τα 45 λεπτά γτ τρώει ενα τεταρτο να με παει εκεί . Δεν ξέρω τι παιζει τ αναθήματα λέει είναι 45λεπτα το μόνο και 90 τα δίπλα. Αλλά αυτά δεν είναι καθαρά μόλις φτάσουμε στην πιστα ΚΑΙ μόλις τελειώσουμε. Εχει και το πηγαινε ελα μέσα από τη σχολή προς την πιστα και πισω. Σήμερα που πηγα με αμάξι όμως κάναμε καθαρά 1μισι ώρα. Πως γίνεται αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έδινες ραντεβού στην πίστα , θα είχες περισσότερη ώρα. Διαφέρει από σχολή σε σχολή
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 45 λεπτα οδηγηση ΑΛΛΑ συνηθως περιλαμβανει και την ωρα που πας στο σπιτι του τον προηγουμενο εκπαιδευομενο αν υπαρχει .
Mariannaj Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SchinasN είπε Αν έδινες ραντεβού στην πίστα , θα είχες περισσότερη ώρα. Διαφέρει από σχολή σε σχολή Τι εννοείς δλδ άλλες σχολές τι κάνουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν σε μεταφέρουν στο χώρο εκπαίδευσης. τώρα με την ώρα δεν ξέρω , πριν 20 χρόνια έκανα 1 ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα