Cosmonaut21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε μερικές πληροφορίες. Έδωσα το τελευταίο μου μάθημα στη σχολή και τώρα θέλω να βάλω σε μια σειρά κάποια πράματα. Αρχικά να ρωτήσω το εξής. Χρειάζεται να έχω τελειώσει με όλα τα μαθήματα ώστε να διακόψω την αναβολή του Στρατού; Ή μπορώ να την κόψω τώρα ώστε να προλάβω το Γενάρη και να προσκομίσω αργότερα τη βεβαίωση ότι πήρα το πτυχίο; Και κάτι ακόμη. Πιστεύω επειδή και τα θέματα ήταν πολύ συγκεκριμένα ότι έχω γράψει 5. Ο συγκεκριμένος καθηγητής όμως είναι ιδιότροπος. Από τη μία μπορεί να κόψει επειδή δεν έχεις λύσει κάτι συγκεκριμένο που ήθελε εκείνος να δει και από την άλλη κάνει κανα 3μηνο να βγάλει βαθμούς. Τι θα με συμβουλεύατε να του πω ώστε να τελειώνω επιτέλους με τη σχολή; Έχω περάσει όλα τα υπόλοιπα και ειδικά όλα όσα θεωρούνται δύσκολα για το τμήμα που μένουν σε όλους για το πτυχίο και ποτέ δεν είχα μιλήσει σε καθηγητή για το βαθμό ενός γραπτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, αν θες να προλάβεις τον Γενάρη θα πρέπει να κόψεις την αναβολή πριν παρουσιαστεί η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Δεν χρειαζεται να εχεις τελειώσει με τα μαθήματα. Πας στην γραμματεία, ζητάς πιστοποιητικό για τον στρατό και την κόβεις. Από εκεί και περα, στον καθηγητή μπορείς σε ένα ωραίο email να πεις ότι το μάθημα είναι το τελευταίο για πτυχίο και ότι θα ήθελες να μάθεις βαθμό το συντομότερο για να ξες τι να κάνεις με τον στρατό. Δεν νομιζω να είσαι ο πρώτος της σχολής που βρίσκεται σε αυτήν την περίπτωση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειχα το ιδιο θεμα: επιασα το καθηγητη και με ευγενικο τροπο (οχι γλυψιμο) πριν διορθωσει του εξηγησα οτι ειναι τελευταιο μαθημα και τι σκοπευα να κανω μετα. Δε μου απαντησε τιποτα και το υφος του ηταν ουδετερο (κλαψ) Οταν εγραφα εξετασεις το ειχα θεσει στο γραπτο (υ.γ ειναι το τελευταιο μου μαθημα μπλα μπλα μπλα) με περασε τελικα και πιστευω οτι τοτε ημουν στο οριο... καλυτερα λοιπον αν γινεται να συναντηθεις μαζι του και να του το αναφερεις τονιζοντας οτι δεν εχει να κανει με το να περασεις το μαθημα αλλα για το μελλον σου. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα