Προς το περιεχόμενο

[solved] Fimi x8 se (όχι 2020) Error "System is preparing; System is initializing" πως το λύνουμε.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μπορεί να συναντήσει κάποιος κάτοχος του Fimi X8 SE (όχι το 2020) και πως επιλύεται καθώς δεν υπάρχει κάποιο support ή Service στην Ελλάδα.

Δυο ημέρες πριν τις διακοπές έκανα Firmware Update στο Fimi x8 se και πήγα να κάνω μια πτήση γιατί δεν το είχα χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 2 μήνες.

Το ξεκινώ και περιμένω να κλειδώσει τους δορυφόρους (κάνω πτήσεις μόνο με GPS mode).

Πιάνει 12 δορυφόρους αλλά συνεχίζει να εμφανίζεται το μήνυμα "System is Preparing" και  "System is Initializing".

Έφαγα 5 ώρες το βράδυ να δω τι φταίει. Έκανα calibration και ότι άλλο check έχει αλλά συνέχιζε να βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα είναι:

Να στείλετε ένα email στο support me to FIMI ID σας και το Region. Αυτό το βρίσκεται στα Settings του Fimi Navi. Προσωπικά τους έστειλα ένα Screenshot.

Έπειτα σου ενεργοποιούν ένα έξτρα calibration setting μόνο για το drone σου.

Το calibration τώρα είναι λίγο απαιτητικό και μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε 3-4 φορές. (Μην απογοητευείτε αν γράφει calibration error κτλ. απλά να το ξανα κάνετε).

Και βουαλά το fimi σας πετάει ξανά!

*PS. Το support μου απάντησε σε κάθε email σε 24 ώρες. Ευτυχώς αποφάσισα να το πάρω μαζί μου και ας μην έπαιζε και τράβηξα πλάνα απο τη 2η μέρα και μετά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν είμαι χρήστης drone (κάποια στιγμή όμως θα γίνω). Γενικά και εγώ για Fimi x8 κοιτάω. Τέλος πάντων, ήθελα να σε ρωτήσω, σε άλλο τρόπο επίλυσης θα μπορούσες να περάσεις χειροκίνητα την τελευταία αναβάθμιση που είχες πριν περάσεις αυτήν που έχεις τώρα? Ή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να χεις την αναβάθμιση ως προς τους δορυφόρους και τα σχετικά. Γενικά το έχω απορία αυτό, αν πχ στο μέλλον τελικά πάω σε dji mavic pro, και λήξει η υποστηριξη τότε είναι για πέταμα (πέταμα όχι στον αέρα προφανώς 😂)?

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Μια χαρά έπαιζε και χωρίς το update.

Μου το έβγαζε κανένα εξάμηνο και το έκανα συνέχεια skip.

Οπότε ναι παίζει και χωρίς το firmware. 

• Thanks 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , θα ήθελα να κανω μια ερώτηση αν γνωρίζει καποιος.

Το προγραμμα "Fimi premium care" για τα drone αυτα, πως καλύπτεται στην ευρώπη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...