Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ημουν ελευθερος επαγγελματιας μεχρι τον Μαιο, ειχα πληρωσει ολες μου τις εισφορες μεχρι και την διακοπη στον ΕΦΚΑ , εμπροθεσμα, για καποιο λογο δεν μπηκε η εκπτωση (λογο covid19) του Απριλίου ενω ηταν πολυ εμπροθεσμη η πληρωμη, και μετα το ιδιο με τον Μαιο που ηταν ο μήνας που διεκοψα. τωρα που εγινε η εκκαθαριση το ειδα πηρα τηλεφωνο σε εφκα και απορησαν και αυτοι, αλλα δεν μπορουσαν λεει να κανουν κατι γιατι ηταν το τηλεφωνικο κεντρο. ειχε κανεις το ιδιο προβλημα? ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθώ μπας και μ σβησουν αυτο το χρεως απο το πουθενα?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Γεια σας παιδια ημουν ελευθερος επαγγελματιας μεχρι τον Μαιο, ειχα πληρωσει ολες μου τις εισφορες μεχρι και την διακοπη στον ΕΦΚΑ , εμπροθεσμα, για καποιο λογο δεν μπηκε η εκπτωση (λογο covid19) του Απριλίου ενω ηταν πολυ εμπροθεσμη η πληρωμη, και μετα το ιδιο με τον Μαιο που ηταν ο μήνας που διεκοψα. τωρα που εγινε η εκκαθαριση το ειδα πηρα τηλεφωνο σε εφκα και απορησαν και αυτοι, αλλα δεν μπορουσαν λεει να κανουν κατι γιατι ηταν το τηλεφωνικο κεντρο. ειχε κανεις το ιδιο προβλημα? ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθώ μπας και μ σβησουν αυτο το χρεως απο το πουθενα?

Μηπως χρωστουσες κανενα μικροποσο? Ετσι την επαθα εγω.

Στο πρωτο μειωμενο ΕΦΚΑ λογω covid το πληρωσα εμπροθεσμα και ολα καλα.

Στο 2ο μειωμενο ΕΦΚΑ, (εληγε 5/5 θυμαμαι καλα) ξεχαστηκα και πηγα σκοτωμενος κατα τις 9 το βραδυ να το πληρωσω. Ωστοσο η εκτελεση της συναλλαγης εγινε 6/5 και αρα εκπροθεσμα. Εγω ειχα καταθεσει το μειωμενο ποσο ομως και αρα φαινοταν πως χρωστουσα.

Ετσι τα επομενα ΕΦΚΑ ενω τα πληρωνα εμπροθεσμα, επειδη φαινοταν πως χρωστουσα δεν μου τα επαιρνε μειωμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ήταν εμπρόθεσμα όλα με διαφορά 20 ημερών, και τα pdf κανονικά 165 ευρώ λέγανε εμπρόθεσμα. το είδε και η κοπέλα στο τηλέφωνο, κι δεν μπορούσε να το εξηγήσει, μου είπε να στειλω στο information mail τους μπας κ βγάλω άκρη αλλά δεν ξέρω αν βγάλω άκρη.

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

ΕΦΚΑ Φεβρουαριου-Μαρτιου στο δεχτηκε μειωμενο χωρις προβλημα?

Και μενα τα pdf ελεγαν 165, αλλα επειδη φαινοταν πως χρωστουσα αυτο το μικροποσο λογω του λαθους μου, στο συστημα το επαιρνε μετα πως επρεπε να πληρωσω 220.

Πηγαινε στο ΕΦΚΑ της περιοχης σου. Δεν νομιζω πως θα βγαλεις ακρη με τηλεφωνα και email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...