Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αντιμςτωπιζω ενα προβλημα λιγο πολυπλοκο για εμενα και αναζητω μια λυση. Ο φωτογραφος του γαμου μου ειχε mac υπολογιστη και αλλαξε σε συμβατικο γιατι του χαλασε. Λεει λοιπον οως εκανε μετατροπη του δισκου απο ntfs se fat32 η το αντιστροφο δεν θυμαμαι και απο εκεινη την ωρα ψαχνεται σε εταιρειες γτ δεν βλεπει τα αρχεια. Λεει οως δεν εχει κανει φορματ. Πολυ φοβαμαι οτι εχει χασει το βιντεο του γαμου και θα γινει ο χαμος. Τι μου προτεινετε τι να κανω; μεχρι του προτεινα να παρω το δισκο να τον φτιαξω εγω σε καποιον. Βοηθηστε με γτ του εχω πολλα νευρα γτ περιμενω ενα χρονο με αυτη την υποθεση. 

Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Σε υπολογιστή με εγκατεστημένα Windows (;) να συνδέσει εσωτερικά τον δίσκο που έχει τα αρχεία και μέσω αυτού  του προγράμματος να ψάξει να δει τι υπάρχει. Αν τα βρει, θα πρέπει να τα ανακτήσει σε άλλο μέσο (όχι στο δίσκο που κάνει ανάκτηση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα μάθε τι σύστημα αρχείων είχε/έχει ο δίσκος, μετά αν έχει γράψει κάτι μετά την μετατροπή.

https://www.switchingtomac.com/tutorials/osx/apfs-vs-mac-os-extended-which-mac-disk-format-is-best/

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikpan316 είπε

Λεει λοιπον οως εκανε μετατροπη του δισκου απο ntfs se fat32 η το αντιστροφο δεν θυμαμαι και απο εκεινη την ωρα ψαχνεται σε εταιρειες γτ δεν βλεπει τα αρχεια.

Η εύκολη λύση Αν δεν έχει σβήσει τα αρχεία να δοκιμάσετε boot με ένα linux live να δει αν εμφανίζονται Tωρα αν τα αρχεια ειναι πανω απο 4gb τοτε υπαρχει θεμα Αλλιώς ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα με την προϋπόθεση ότι δεν έχει γράψει άλλα πάνω από αυτά 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikpan316 είπε

Καλησπερα παιδια αντιμςτωπιζω ενα προβλημα λιγο πολυπλοκο για εμενα και αναζητω μια λυση. Ο φωτογραφος του γαμου μου ειχε mac υπολογιστη και αλλαξε σε συμβατικο γιατι του χαλασε. Λεει λοιπον οως εκανε μετατροπη του δισκου απο ntfs se fat32 η το αντιστροφο δεν θυμαμαι και απο εκεινη την ωρα ψαχνεται σε εταιρειες γτ δεν βλεπει τα αρχεια. Λεει οως δεν εχει κανει φορματ. Πολυ φοβαμαι οτι εχει χασει το βιντεο του γαμου και θα γινει ο χαμος. Τι μου προτεινετε τι να κανω; μεχρι του προτεινα να παρω το δισκο να τον φτιαξω εγω σε καποιον. Βοηθηστε με γτ του εχω πολλα νευρα γτ περιμενω ενα χρονο με αυτη την υποθεση. 

Σας ευχαριστω

Πες του φωτογράφου άλλη φορά να τραβάει με φιλμ....Που μου ήθελε και Mac.

Πιθανον καποιον εξωτερικο που ειχε διαμορφωμενο σε hfs+(journaled) ,το  έκανε format σε ntfs. Η φωτογραφίες μπορουν να ανακτηθουν με ease us recovery.Αλλα μαλλον για να ψαχνεται σε εταιρειες ο σκληρός πρεπει να ηταν στα τελευταία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...