Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω ότι ξεφύγαμε αρκετά από την ουσία του θέματος....

Το πιο σημαντικό κόστος στις σπουδές κατά την γνώμη μου είναι η στέγαση και και τα παρεμφερή, δηλ ρεύμα, νερό τηλέφωνο. Σίτιση και διασκέδαση, αναγκαστικά προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις δυνατότητές σου.

• Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μετά είναι και το κούρεμα, οι γυναίκες ξοδεύουν σε βάψιμο κλπ παραπάνω.Οι άντρες με 7-10€/2  μήνες είναι OK.

Αξύριστοι και ακούρευτοι ίσως είναι με κούρεμα κάθε 2μήνο, σίγουρα όχι οκ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aromeo είπε

Αξύριστοι και ακούρευτοι ίσως είναι με κούρεμα κάθε 2μήνο, σίγουρα όχι οκ.

Στο περίπου κουρεύομαι κάθε 1.5 μήνα και πάντα ξυρίζομαι μόνος μου λόγω της δουλειάς.Πλέον κουράστηκα το καθημερινό ξύρισμα και άφησα γένια.

Μήπως εννοείς όσους έχουν αφήσει μούσι;Και πάλι, το περιποιείσαι μόνος σου με διάφορα σκευάσματα και ξυριστική μηχανή, γιατί να πληρώσεις;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν στο Περιστέρι γύρω απο τον γήπεδο Ατρόμητου γίνονται φασαρίες σε αγώνες;

Εχω βρεί 2-3 αγγελίες για ενοικίαση και η 1 είναι κατά προσέγγιση εκεί γύρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Γνωρίζει κανείς αν στο Περιστέρι γύρω απο τον γήπεδο Ατρόμητου γίνονται φασαρίες σε αγώνες;

Έχω γνωστό που ζει εκεί κοντά.

Από φασαρίες τύπου να παίζουν ξύλο ή να σπάνε αμάξια, δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Παρόλα αυτά όταν έχει ματς είναι λίγο ταλαιπωρία γιατί συχνά κλείνουν τους δρόμους γύρω από το γήπεδο, δεν βρίσκεις να παρκάρεις κτλ. Συν φυσικά τον χαμό που γίνεται κατά την διάρκεια του ματς αν είσαι αρκετά κοντά στο γήπεδο.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Όχι δεν έχει φασαρίες σε αγώνες, το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν τον δρόμο μπροστά στο γήπεδο τις μέρες που έχει αγώνα. Γενικά είναι ήσυχη περιοχή και για περπάτημα και για παρκον κλπ, αν έχεις βρει δύο τρία τετράγωνα μακρυά από το γήπεδο είσαι καλά. Εκεί μένω και στο λέω από πρώτο χέρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/7/2021 στις 10:35 ΠΜ, greekbusters είπε

Όχι δεν έχει φασαρίες σε αγώνες, το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν τον δρόμο μπροστά στο γήπεδο τις μέρες που έχει αγώνα. Γενικά είναι ήσυχη περιοχή και για περπάτημα και για παρκον κλπ, αν έχεις βρει δύο τρία τετράγωνα μακρυά από το γήπεδο είσαι καλά. Εκεί μένω και στο λέω από πρώτο χέρι 

Είναι λίγο δύσκολο, γιατί ψάχνω σπίτι έως 250€ με αυλή για να βάζω μέσα το παπί.Αλλιώς θα προτιμούσα φυσικά 1ο-2ο όροφο.Αιγάλεω κυρίως η ως 2η επιλογή στο Περιστέρι.

Σε 3 καινούριες αγγελίες πήρα 2-3 φορές την κάθε μία τηλέφωνο, το 1 ενοικιάστηκε, στην άλλη είχε βάλει προώθηση και στην άλλη δεν έβγαζε γραμμή.

Είχα φάει και άκυρο απο 1 που νοίκιαζε 1 ισόγειο με αυλή, αυτή η περίπτωση ήταν η καλύτερη γιατί πρώτα υπήρχε προθάλαμος με ψηλή σιδερένια πόρτα έως πάνω στο ντουβάρι και μετά υπήρχε άλλη πόρτα αν θυμάμαι σωστά, δηλαδή δεν φαινόταν τι υπήρχε μέσα.

Περίμενα μερικές ημέρες όπως έλεγε να κάνει την ανακαίνιση και στο τέλος δεν με άφησε καν να το δω,το νοίκιασε είπε σε γνωστό, ήταν ο άντρας της που το κανόνισε.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Τα 250ε για Αθηνα ειναι πραγματικα λιγα. Μπορεις να δεις και για συγκατοικηση, σιγουρα θα βρεις ενα 3αρι με 500ε για να σου βγει 250ε και θα ειναι σε νορμαλ περιοχη, οροφο, κατασταση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, efib είπε

Τα 250ε για Αθηνα ειναι πραγματικα λιγα. Μπορεις να δεις και για συγκατοικηση, σιγουρα θα βρεις ενα 3αρι με 500ε για να σου βγει 250ε και θα ειναι σε νορμαλ περιοχη, οροφο, κατασταση.

Υπάρχουν αρκετά στα 250€ απο 20-35 τμ.Τα περισσότερα είναι μη ανακαινισμένα.

Δεν έχω προβλημα να μένω Αιγάλεω, Περιστέρι, Κορυδαλλό.Ομως δεν θα έμενα Αθήνα κέντρο η Σεπόλια η Μενίδι κλπ.

Είμαι με μισθό 720-740€ και έχω αμάξι και παπί που μου είναι απαραίτητα για την δουλειά, γιατί εργάζομαι ανά διαστήματα σε διαφορετικές περιοχές.Δεν με παίρνει για παραπάνω ενοίκιο.

Δύσκολα θα συμβιβαζόμουν για συγκατοίκηση, πρέπει ο άλλος να είναι καθαρός στον χώρο του και σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας θα υπάρξει πρόβλημα.

Επίσης αν ο 1 αποχωρήσει και το συμβόλαιο είναι στο 1 όνομα, θα είναι αδύνατη η πληρωμή, αν είναι και στους 2 θα ανέχεται ο 1 τον άλλον.

Καλύτερα σε 25 τ.μ. και μόνος, παρά με άλλον/η.Μόνο γυναίκα θα φιλοξενούσα, αλλά όχι να έχει κάποια σχέση με το συμβόλαιο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Η συγκατοίκηση δεν θα προχωρήσει ποτέ στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, νοοτροπία του Έλληνα και έλλειψη σεβασμού στον διπλανό, νοοτροπία ενοικιαστών και νοοτροπία ιδιοκτητών, φορολογικά και λογιστικά θέματα που διέπουν το πρόβλημα και δεν το έχουν λύσει, βέβαια προηγείται να υπάρξει η συγκατοίκηση και τα υπόλοιπα λύνονται κατόπιν πιέσεων προς το κράτος και τις φορολογικές αρχές.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/7/2021 στις 10:49 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Η συγκατοίκηση δεν θα προχωρήσει ποτέ στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, νοοτροπία του Έλληνα και έλλειψη σεβασμού στον διπλανό, νοοτροπία ενοικιαστών και νοοτροπία ιδιοκτητών, φορολογικά και λογιστικά θέματα που διέπουν το πρόβλημα και δεν το έχουν λύσει, βέβαια προηγείται να υπάρξει η συγκατοίκηση και τα υπόλοιπα λύνονται κατόπιν πιέσεων προς το κράτος και τις φορολογικές αρχές.

Δεν είναι τόσο θέμα των αρχών όσο της νοοτροπίας που λες. Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που όταν πεις τη λέξη "συγκατοίκηση" σε κοιτάνε λες και ήρθες από τον Άρη. Στη Ρουμανία πχ ο κόσμος μια χαρά συγκατοικεί (αναφέρω τη Ρουμανία γτ την υποτιμούμε κ τη θεωρούμε κατώτερη χώρα συνήθως)

Δημοσ.
Στις 22/8/2021 στις 1:58 ΜΜ, Nikos Chatzoglou είπε

Δεν είναι τόσο θέμα των αρχών όσο της νοοτροπίας που λες. Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που όταν πεις τη λέξη "συγκατοίκηση" σε κοιτάνε λες και ήρθες από τον Άρη. Στη Ρουμανία πχ ο κόσμος μια χαρά συγκατοικεί (αναφέρω τη Ρουμανία γτ την υποτιμούμε κ τη θεωρούμε κατώτερη χώρα συνήθως)

Στην Ελλάδα, θα "πλακωνόμαστε" όπως στο Κωνσταντίνου και Ελένης λόγω του αυξημένου επιπέδου της νοοτροπίας μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...