Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα δε βαλεις 16 γραμμαρια εσπρεσο τοτε δεν προκειται να πιεις φρεντο της προκοπης,μετα δυο παγακια και χτυπας σε μηχανη φραπε για να παγωσει και τελος τα υπολοιπα παγακια

Δημοσ.

Εγω φτιάχνω δυο διπλούς στην μηχανή. Τους βάζω στο μεταλλικό μπρίκι όχι στο ποτήρι το γυάλινο.Μετά ένα παγάκι μέσα να κρυώσει και χτύπημα στο μίξερ το πολυ 10 sec. Πιο πολυ έχει άσχημη γευση ο καφές. Μετά δυο παγάκια του εμπορίου. Πιο πολυ όχι γίνετε νερό.

Ενα παγάκι στο χτύπημα και δυο στο ποτήρι.Μαλλον εκεί είναι το θέμα σου. Μην βάζεις πολλά παγάκια.

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις, αυτος με το μπρικι δε λεγεται μοκα;! νομιζω οτι η πιεση κανει τη διαφορα στην ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ask είπε

ρε σεις, αυτος με το μπρικι δε λεγεται μοκα;! νομιζω οτι η πιεση κανει τη διαφορα στην ποιοτητα.

Ναι, moka espresso.Αντί το μείγμα να βγαίνει με πίεση, βγαίνει με φυσική εκχύλιση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε.Εγώ βάζω 2 παγάκια στο σέικερ τον χτυπάω 4-5-6 δευτερόλεπτά και τον ρίχνω στο ποτήρι που έχω βάλει 7 παγάκια οικιακά , από κλασική πλαστική θήκη.

Μια χαρά εσπρέσο πίνω.Καφέ χρησιμοποιώ πλέον κομμένο jacobs 100% arabica και σπάνια labazza oro .Αν έχω μείνει επειδή τους παίρνω από κάπου σε προσφορά σε τιμή χώμα , αγοράζω και τον εσπρέσσο του lidl.Καφετιέρα μία κλασική φτηνιάρικη BOMMAN.Έχω και του lidl αλλά δεν με ικανοποιεί το καιμάκι και ο καφές που βγάζει. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν ξέρω τι λέτε.Εγώ βάζω 2 παγάκια στο σέικερ τον χτυπάω 4-5-6 δευτερόλεπτά και τον ρίχνω στο ποτήρι που έχω βάλει 7 παγάκια οικιακά , από κλασική πλαστική θήκη.

Μια χαρά εσπρέσο πίνω.Καφέ χρησιμοποιώ πλέον κομμένο jacobs 100% arabica και σπάνια labazza oro .Αν έχω μείνει επειδή τους παίρνω από κάπου σε προσφορά σε τιμή χώμα , αγοράζω και τον εσπρέσσο του lidl.Καφετιέρα μία κλασική φτηνιάρικη BOMMAN.Έχω και του lidl αλλά δεν με ικανοποιεί το καιμάκι και ο καφές που βγάζει. 

Πολλά παγάκια βάζεις. Τα μισά θέλει.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πολλά παγάκια βάζεις. Τα μισά θέλει.

Το ξέρω αλλά έχω συνηθίσει.Εξάλλου τα 6-7 μικρά είναι περίπου ίσα από 4 π.χ. που βάζουν σε καταστήματα τα οποία χρησιμοποιούν τα έτοιμα τα μεγάλα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Bάλε και κανενα παγάκι.Ξεροσφύρι το πίνεις. χαχα

3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

4 π.χ. που βάζουν σε καταστήματα τα οποία χρησιμοποιούν τα έτοιμα τα μεγάλα.

Ασε αυτα εγω τα φοβάμαι απο άποψη υγιεινής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...