Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν καλημέρα σας πρόσφατα πήρα μια μητρική gigabyte h67a-ud3h 1155 την έκανα σύνδεση όλα καλά , άνοιξε και τα λοιπά μπαίνει στα bios , πάω στα boot τα βλέπει όλα usb , και δίσκους το πρόβλημα είναι το εξής ούτε το usb δεν ξεκινάει μετά για να εγκατασταθεί το windows αλλά ούτε ο ssd που είχε τα windows τα παλιά δεν ξεκινάει , στο usb υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην έχουν μπει σωστά τα windows οκ • αλλά τον ssd έστω με κολλήματα είναι λογικό να μην τον ξεκινάει και τι μπορώ να κάνω ; Πρόσθεση η μητρική τα bios είναι τα κλασικά όπως τα παλιά με τον μπλε φόντο . Ευχαριστώ Βασίλης Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Bansel
Soldier66 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα Ανοιξε τον υπολογιστή πάτα F12 επέλεξε να κάνει boot από το usb είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εγκατάσταση τον windows 1
hp8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Bansel είπε το πρόβλημα είναι το εξής ούτε το usb δεν ξεκινάει μετά για να εγκατασταθεί το windows αλλά ούτε ο ssd που είχε τα windows τα παλιά δεν ξεκινάει , στο usb υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην έχουν μπει σωστά τα windows οκ πιθανόν να μην μπουταρει από usb Aν και στο manual της έχει επιλογή First/Second/Third Boot Device Specifies the boot order from the available devices. Use the up or down arrow key to select a device and press <Enter> to accept. Options are: Hard Disk, CDROM, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB- HDD, Legacy LAN, Disabled. δεν είναι απόλυτο Συνήθως αυτή η επιλογή είναι για εξωτερικό δίσκο Πήγαινε στο boot μενού της μητρικηςς και βάλε First το usb και Second τον δίσκο Τώρα αν ο SSD με ηδη εγκατεστημενα windows δίσκος που βάζεις πάνω έχει σεταριστει σε άλλη μητρική πιθανόν να πρέπει να δεις αν είναι σε ide η achi ρύθμιση Παραθέτω το bios boot Oταν το ρυθμίσεις και δεν μπουταρει βάλε εδώ μια φωτο Δοκίμασε και dvd να μπουταρεις Spoiler 1
Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, hp8 είπε πιθανόν να μην μπουταρει από usb Aν και στο manual της έχει επιλογή First/Second/Third Boot Device Specifies the boot order from the available devices. Use the up or down arrow key to select a device and press <Enter> to accept. Options are: Hard Disk, CDROM, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB- HDD, Legacy LAN, Disabled. δεν είναι απόλυτο Συνήθως αυτή η επιλογή είναι για εξωτερικό δίσκο Πήγαινε στο boot μενού της μητρικηςς και βάλε First το usb και Second τον δίσκο Τώρα αν ο SSD με ηδη εγκατεστημενα windows δίσκος που βάζεις πάνω έχει σεταριστει σε άλλη μητρική πιθανόν να πρέπει να δεις αν είναι σε ide η achi ρύθμιση Παραθέτω το bios boot Oταν το ρυθμίσεις και δεν μπουταρει βάλε εδώ μια φωτο Δοκίμασε και dvd να μπουταρεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλημέρα φίλε μου , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση επειδή είμαι στην δουλειά όταν πάω σπίτι θα σου απαντήσω τι έγινε
Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Soldier66 είπε Καλημέρα Ανοιξε τον υπολογιστή πάτα F12 επέλεξε να κάνει boot από το usb είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εγκατάσταση τον windows Τα ξέρω αυτά φίλε μου τα βλέπει κανονικά όλα αλλά δεν το ξεκινάει το usb παρόλο που λέει ξέρω εγώ usb τάδε hdd ssd και όλα αυτά δεν τα ξεκινάει .
Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, hp8 είπε πιθανόν να μην μπουταρει από usb Aν και στο manual της έχει επιλογή First/Second/Third Boot Device Specifies the boot order from the available devices. Use the up or down arrow key to select a device and press <Enter> to accept. Options are: Hard Disk, CDROM, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB- HDD, Legacy LAN, Disabled. δεν είναι απόλυτο Συνήθως αυτή η επιλογή είναι για εξωτερικό δίσκο Πήγαινε στο boot μενού της μητρικηςς και βάλε First το usb και Second τον δίσκο Τώρα αν ο SSD με ηδη εγκατεστημενα windows δίσκος που βάζεις πάνω έχει σεταριστει σε άλλη μητρική πιθανόν να πρέπει να δεις αν είναι σε ide η achi ρύθμιση Παραθέτω το bios boot Oταν το ρυθμίσεις και δεν μπουταρει βάλε εδώ μια φωτο Δοκίμασε και dvd να μπουταρεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα φίλε μου μετα από πολλές προσπάθειες μου βγάζει αυτό εδώ αλλά στα bios διαβάζει βλέπει τους σκληρούς βλέπει και το usb . Η βλακεία είναι ότι δεν έχω κάποιο dvd μιας και το κουτί είναι χωρίς μπροστά ..... Αυτό το achi η ide η achi τι φάση τι είναι ακριβώς ; Άμα είναι να το τσεκαρω και αυτό αλλιώς να πάρω δανικό ένα dvd και να τα ξαναπεράσω στο usb μήπως δεν έχουν γίνει σωστά . Πάντως με αυτά που σας λέω η μητρική δεν μπορεί να έχει καποιο πρόβλημα εφόσον τα βλέπει στο bios η κάνω λάθος ;
hp8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Bansel είπε Καλησπέρα φίλε μου μετα από πολλές προσπάθειες μου βγάζει αυτό εδώ αλλά στα bios διαβάζει βλέπει τους σκληρούς βλέπει και το usb . Η βλακεία είναι ότι δεν έχω κάποιο dvd μιας και το κουτί είναι χωρίς μπροστά ..... Αυτό το achi η ide η achi τι φάση τι είναι ακριβώς ; Άμα είναι να το τσεκαρω και αυτό αλλιώς να πάρω δανικό ένα dvd και να τα ξαναπεράσω στο usb μήπως δεν έχουν γίνει σωστά . Πάντως με αυτά που σας λέω η μητρική δεν μπορεί να έχει καποιο πρόβλημα εφόσον τα βλέπει στο bios η κάνω λάθος ; έχεις φτιάξει λάθος το usb boot Tο έχεις για uefi Ξαναφτιαξτο για bios / legacy στο λεει if you want boot this drive in bios legacy mode should recreate it in rufus using the following setting partition share mbr target system bios Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από hp8 1
Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, hp8 είπε έχεις φτιάξει λάθος το usb boot Tο έχεις για uefi Ξαναφτιαξτο για bios / legacy στο λεει if you want boot this drive in bios legacy mode should recreate it in rufus using the following setting partition share mbr target system bios Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ θα σου στείλω μήνυμα άμα βγάλω άκρη
Bansel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, hp8 είπε έχεις φτιάξει λάθος το usb boot Tο έχεις για uefi Ξαναφτιαξτο για bios / legacy στο λεει if you want boot this drive in bios legacy mode should recreate it in rufus using the following setting partition share mbr target system bios Λοιπόν φιλαράκι σε ευχαριστώ πάρα πολύ !! Όλα καλά πήρε μπρος κανονικά τώρα το έκανα με dvd όλα καλά !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου με βοηθησες πολύ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα