Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν καλημέρα σας πρόσφατα πήρα μια μητρική gigabyte h67a-ud3h 1155 την έκανα σύνδεση όλα καλά , άνοιξε και τα λοιπά μπαίνει στα bios , πάω στα boot τα βλέπει όλα usb , και δίσκους το πρόβλημα είναι το εξής ούτε το usb δεν ξεκινάει μετά για να εγκατασταθεί το windows αλλά ούτε ο ssd που είχε τα windows τα παλιά δεν ξεκινάει , στο usb υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην έχουν μπει σωστά τα windows οκ • αλλά τον ssd έστω με κολλήματα είναι λογικό να μην τον ξεκινάει και τι μπορώ να κάνω ; Πρόσθεση η μητρική τα bios είναι τα κλασικά όπως τα παλιά με τον μπλε φόντο . Ευχαριστώ Βασίλης 

Επεξ/σία από Bansel
Δημοσ.

Καλημέρα 

Ανοιξε τον υπολογιστή  πάτα F12  επέλεξε να κάνει boot από το usb  είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εγκατάσταση  τον windows 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bansel είπε

το πρόβλημα είναι το εξής ούτε το usb δεν ξεκινάει μετά για να εγκατασταθεί το windows αλλά ούτε ο ssd που είχε τα windows τα παλιά δεν ξεκινάει , στο usb υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην έχουν μπει σωστά τα windows οκ

πιθανόν να μην μπουταρει από usb Aν και στο manual της έχει επιλογή   First/Second/Third Boot Device
Specifies the boot order from the available devices. Use the up or down arrow key to select a device and
press <Enter> to accept. Options are: Hard Disk, CDROM, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB- HDD, Legacy LAN, Disabled. δεν είναι απόλυτο Συνήθως αυτή η επιλογή είναι για εξωτερικό δίσκο Πήγαινε στο boot μενού της μητρικηςς  και βάλε First το usb και Second τον δίσκο Τώρα αν ο SSD με ηδη εγκατεστημενα windows  δίσκος που βάζεις πάνω έχει σεταριστει σε άλλη μητρική πιθανόν να πρέπει να δεις αν είναι σε ide η achi ρύθμιση  Παραθέτω το bios boot  Oταν το ρυθμίσεις και δεν μπουταρει βάλε εδώ μια φωτο Δοκίμασε και dvd να μπουταρεις 

Spoiler

1287613947_boot.png.ddd42118538eff1ea93e9aa335986a90.png

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, hp8 είπε

πιθανόν να μην μπουταρει από usb Aν και στο manual της έχει επιλογή   First/Second/Third Boot Device
Specifies the boot order from the available devices. Use the up or down arrow key to select a device and
press <Enter> to accept. Options are: Hard Disk, CDROM, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB- HDD, Legacy LAN, Disabled. δεν είναι απόλυτο Συνήθως αυτή η επιλογή είναι για εξωτερικό δίσκο Πήγαινε στο boot μενού της μητρικηςς  και βάλε First το usb και Second τον δίσκο Τώρα αν ο SSD με ηδη εγκατεστημενα windows  δίσκος που βάζεις πάνω έχει σεταριστει σε άλλη μητρική πιθανόν να πρέπει να δεις αν είναι σε ide η achi ρύθμιση  Παραθέτω το bios boot  Oταν το ρυθμίσεις και δεν μπουταρει βάλε εδώ μια φωτο Δοκίμασε και dvd να μπουταρεις 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλημέρα φίλε μου , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση επειδή είμαι στην δουλειά όταν πάω σπίτι θα σου απαντήσω τι έγινε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Soldier66 είπε

Καλημέρα 

Ανοιξε τον υπολογιστή  πάτα F12  επέλεξε να κάνει boot από το usb  είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις την εγκατάσταση  τον windows 

Τα ξέρω αυτά φίλε μου τα βλέπει κανονικά όλα αλλά δεν το ξεκινάει το usb παρόλο που λέει ξέρω εγώ usb τάδε hdd ssd και όλα αυτά δεν τα ξεκινάει . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hp8 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπέρα φίλε μου μετα από πολλές προσπάθειες μου βγάζει αυτό εδώ αλλά στα bios διαβάζει βλέπει τους σκληρούς βλέπει και το usb . Η βλακεία είναι ότι δεν έχω κάποιο dvd μιας και το κουτί είναι χωρίς μπροστά ..... Αυτό το achi η ide η achi τι φάση τι είναι ακριβώς ; Άμα είναι να το τσεκαρω και αυτό αλλιώς να πάρω δανικό ένα dvd και να τα ξαναπεράσω στο usb μήπως δεν έχουν γίνει σωστά . Πάντως με αυτά που σας λέω η μητρική δεν μπορεί να έχει καποιο πρόβλημα εφόσον τα βλέπει στο bios η κάνω λάθος ; 

Screenshot_2020-09-14-16-36-20-380_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Bansel είπε

Καλησπέρα φίλε μου μετα από πολλές προσπάθειες μου βγάζει αυτό εδώ αλλά στα bios διαβάζει βλέπει τους σκληρούς βλέπει και το usb . Η βλακεία είναι ότι δεν έχω κάποιο dvd μιας και το κουτί είναι χωρίς μπροστά ..... Αυτό το achi η ide η achi τι φάση τι είναι ακριβώς ; Άμα είναι να το τσεκαρω και αυτό αλλιώς να πάρω δανικό ένα dvd και να τα ξαναπεράσω στο usb μήπως δεν έχουν γίνει σωστά . Πάντως με αυτά που σας λέω η μητρική δεν μπορεί να έχει καποιο πρόβλημα εφόσον τα βλέπει στο bios η κάνω λάθος ; 

Screenshot_2020-09-14-16-36-20-380_com.miui.gallery.jpg

έχεις φτιάξει λάθος το usb boot Tο έχεις για uefi Ξαναφτιαξτο  για bios / legacy 

στο λεει  if you want boot this drive in bios legacy  mode should recreate it in rufus using the following setting partition share mbr target system bios

Επεξ/σία από hp8
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hp8 είπε

έχεις φτιάξει λάθος το usb boot Tο έχεις για uefi Ξαναφτιαξτο  για bios / legacy 

στο λεει  if you want boot this drive in bios legacy  mode should recreate it in rufus using the following setting partition share mbr target system bios

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ θα σου στείλω μήνυμα άμα βγάλω άκρη 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hp8 είπε

Λοιπόν φιλαράκι σε ευχαριστώ πάρα πολύ !! Όλα καλά πήρε μπρος κανονικά τώρα το έκανα με dvd όλα καλά !! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου με βοηθησες πολύ !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...