Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνουν οι τράπεζες ψιλά και κέρματα από χοντρά; Γίνεται αυτό να πάω το πρωϊ να στηθώ με νούμερο να περιμένω το ταμείο;

Ή διώχνουν τον κόσμο και δεν ενδιαφέρονται.

Είμαι ταμείας και έχω γεμίσει 50€αρικα.

Το πρωί είμαι πάλι βάρδια μπας.και πάω σε καμία τράπεζα. Ποια τράπεζα δέχεται λεφτά έτσι;

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

Πρέπει να μιλήσεις μαζι τους, να τους πεις τι θελεις και να κλεισεις ραντεβού, δεν το κανουν ολα τα υποκαταστήματα.

.

Ασε που δεν υπάρχουν νούμερα πλέον στις τράπεζες

Δημοσ.

Αν θες κέρματα μέχρι κάνα 200, ίσως να έχουν. Για 400 έχω παραγγείλει όταν χρειαστήκαμε σε περιόδους που ξέραμε ότι θα έχει ανεβασμένη κίνηση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν θες κέρματα μέχρι κάνα 200, ίσως να έχουν. Για 400 έχω παραγγείλει όταν χρειαστήκαμε σε περιόδους που ξέραμε ότι θα έχει ανεβασμένη κίνηση. 

Δλδ να πάω πριν την δουλειά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aris1986 είπε

Δλδ να πάω πριν την δουλειά;

Θα πας όπως και να έχει. Αν έχουν το ποσό που θες διαθέσιμο, θα σου δώσουν. Αν όχι, θα παραγγείλουν. 

*βοηθάει να είσαι πελάτης στην τράπεζα που θα πας. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... κάνουν για οποιοδήποτε ποσό ή denomination χρειάζεσαι. 

Θα αναφέρεις αυτά που χρειάζεσαι, κλείνοντάς ραντεβού πρώτα τηλεφωνικά.

Θα απευθυνθείς στην τράπεζα που συνεργάζεσαι ή εκεί που διαθέτεις εμπορικό λογαριασμό ή από εκεί που περνάει ο τζίρος σου.

....Αν πας ξεκάρφωτος, το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κ ότι γίνεται κατόπιν παραγγελίας με αρκετές ημέρες αναμονή, (που δεν ισχύει σε μεγαλύτερα η κεντρικά καταστήματα).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

και να που βρεθηκε ενας να χρειαζεται ψιλα.
Πριν 2 μηνο, επαιρνα σβαρνα τα γειτονικα μαγαζια (γνωστους) μηπως χρειαζονται ψιλα (κοντα στα 400Ε) και ολοι ηταν αρνητικοι.
Τελικα πηγα στην τραπεζα για καταθεση.

Δημοσ.

Στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να κάνεις ψηλά ή χοντρά, αν έχει θα σου δώσει. Αν δεν έχει θα παραγγείλει και μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα τα έχει.

Τώρα αν είσαι πελάτης δεν θα έχει προμήθεια, αλλιώς θα σε χρεώσουν ένα μικρό ποσό. 

Υ.Γ. Και για προλάβω κάποιους, είναι υπηρεσία για αυτό και χρεώνεται. Όταν ήμουν ταμίας είχε έρθει ένα πελάτης με κάτι χιλιάδες ευρώ σε κέρματα για ανταλλαγή. Φάγαμε δύο ώρες μόνο για αυτό, η δουλειά πήγε πίσω.

Δημοσ.

άλλο να πας κέρματα όπου απαιτείται χρόνος για τη καταμέτρηση και άλλο να ζητάς κέρματα.....

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις έως 500€ / εβδομάδα αρκεί να έχεις ενημερώσει πρώτα να έχουν τα ψιλά που θες. Αν πας σε διαφορετικές τράπεζες, μπορείς πολλά 500άρικα .

Αν πας με επιταγή, δεν περιμένεις σε ουρά. 

Δημοσ.

ΕΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην επιχείρηση που είμαι ρε αδερφέ! (Κατόπιν RDV πάντα!)

Έχω ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ σε ψιλά (όλων των κλίμακων) και δε τα παίρνει πια η τράπεζα που συνεργάζομαι γιατί κάνουν ανακαίνιση το φελέκι μου.

Φαντάσου μπήκα στο θέμα γιατί νόμιζα θα ψάχνατε λύση στο δικό μου πρόβλημα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

άλλο να πας κέρματα όπου απαιτείται χρόνος για τη καταμέτρηση και άλλο να ζητάς κέρματα.....

Γιατί τα κέρματα που θα πάρεις δεν τα μετράνε;

Εγώ όταν μου έφερναν λίγα κέρματα έδινα μερικά σχαράκια και τα έβαζε ο πελάτης και μου τα έδινε. Μάλιστα κάποιοι γνωστοί το είχαν μάθει και ζητούσαν από πριν και μέχρι να έρθει η σειρά τους τα είχαν έτοιμα... Άλλοι τα έφερναν από πριν τυλιγμένα με μεμβράνη για να φαίνεται τι έχει και τελειώναμε ακόμα πιο γρήγορα.

Πάντως κανονικά μόνο τα σφραγισμένα δεν χρειάζονται μέτρημα, άσχετο αν κάποιοι ζητούσαν και αυτά να τα μετρήσουν (περίμεναν λίγο και τους κάναμε το χατήρι). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, filarhos είπε

Γιατί τα κέρματα που θα πάρεις δεν τα μετράνε;

Εγώ όταν μου έφερναν λίγα κέρματα έδινα μερικά σχαράκια και τα έβαζε ο πελάτης και μου τα έδινε. Μάλιστα κάποιοι γνωστοί το είχαν μάθει και ζητούσαν από πριν και μέχρι να έρθει η σειρά τους τα είχαν έτοιμα... Άλλοι τα έφερναν από πριν τυλιγμένα με μεμβράνη για να φαίνεται τι έχει και τελειώναμε ακόμα πιο γρήγορα.

Πάντως κανονικά μόνο τα σφραγισμένα δεν χρειάζονται μέτρημα, άσχετο αν κάποιοι ζητούσαν και αυτά να τα μετρήσουν (περίμεναν λίγο και τους κάναμε το χατήρι). 

Η Τραπεζα της Ελλαδος στα επαρχιακα καταστηματα που εχω δει δεν δινει χυμα κερματα αλλα σε μασουρια ετοιμα

η εμπορικες πρεπει να τα εχουν σε σακκουλακια μετρημενα αλλα και αυτες μασουρια δινουν για ευκολια γατι δεν εχουν ολοι κερματομετρητη

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

Η Τραπεζα της Ελλαδος στα επαρχιακα καταστηματα που εχω δει δεν δινει χυμα κερματα αλλα σε μασουρια ετοιμα

η εμπορικες πρεπει να τα εχουν σε σακκουλακια μετρημενα αλλα και αυτες μασουρια δινουν για ευκολια γατι δεν εχουν ολοι κερματομετρητη

Αυτα που ειπα περι παραγγελιων πιο νωρις εγω, αφορα Πειραιως σε επαρχια. Δεν νομιζω και σε μεγαλες πολεις να εχουν ολα τα καταστηματα αποθεμα μεγαλο. 

Εμενα τα ειχαν δωσει σε σακουλακια των 100 ευρω (τουλαχιστον 1 και 2ευρα)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το ανάποδο??

Έχω αρκετά ψιλά, από μονολεπτα μέχρι και 50λεπτα και θέλω να τα πάω σε τράπεζα να μου δώσουν χαρτονομίσματα. Γίνεται? Πρέπει να τα έχω από πριν μετρημένα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...