Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi note 9 - γνωμες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, juve11 είπε

Έχω το 9s ,6/128 .. μια χαρά κρατάει η μπαταρία , περίπου 2 μέρες ή 2 παρά (ανάλογα τη χρήση).  Δεν θα έλεγα ότι είναι καλό να επιλέξεις το απλό 9 , λόγο επεξεργαστή..

Πάντως με 4gb ram , δεν θα έχεις κολλήματα ,μην αγχώνεσαι..

Τα άλλα 2 έχουν Snapdragon , που είναι ανώτερος από τον mediatek του note 9.

Τσεκαρε στις αγγελίες που κυκλοφορούν μεταχειρισμένα 1-2 μηνών (πρακτικά καινούργια) και θα βρεις 9s 4/64 , στην τιμή του note 9 ή και χαμηλότερη.

Αν θες καινούργιο Τσεκαρε και στο best price που έχει ετοιμοπαραδοτα.. 

Πχ 9s και 9pro

Σε ευχαριστω παρα πολυ και εσενα και ολους οσους στειλατε! Ειλικρινα δεν σκεφτηκα καθολου να ψαξω στο best price και επειδη δεν ηθελα να δωσω 250 για το pro τωρα μπορω ανετα γιατι το βρηκα στα 220. Βασικα πηγαινω πιο πολυ για το 9S γιατι το βρισκεις με 200 και εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το pro το μονο που διαφερει ειναι η καμερα αλλα αληθεια η καμερα δεν με νοιαζει τοσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι και η κάμερα του 9s , βάζεις και μια gcam και είσαι σούπερ!

Και πολύ καλή τιμή 4/64 ,στα 171 ευρώ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή..

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=2315&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από juve11
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, juve11 είπε

Μια χαρά είναι και η κάμερα του 9s , βάζεις και μια gcam και είσαι σούπερ!

Και πολύ καλή τιμή 4/64 ,στα 171 ευρώ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή..

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=2315&ref=bestprice.gr

Θα πάρω την μεγαλυτερη version στα 6/128. Eιναι με μια μικρη διαφορα (10 ευρω πανω) οποτε συμφερει. Να σε ρωτησω η μπαταρια του 9S ποσο σου διαρκει; Το θελω κυριως για εντονη χρηση social media

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τοτε.

2 μέρες παρά κάτι θα στις βγάζει..

Κάπου τόσο βγάζει σε μένα, αν το δουλεύω πολύ.

Επεξ/σία από juve11
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, juve11 είπε

Μια χαρά τοτε.

2 μέρες παρά κάτι θα στις βγάζει..

Κάπου τόσο βγάζει σε μένα, αν το δουλεύω πολύ.

Πολυ καλη διαρκεια εχει, μια χαρα. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Πέρα από τη κάμερα μια ακόμα διαφορά μεταξύ των 9s και 9 pro υπάρχει και στη φόρτιση, αφού το 9 pro έχει 30w φόρτιση έναντι των 18w του 9s. Άμα είσαι από τα άτομα που το βάζουν το βράδυ να φορτίζει ή έχεις πάντα μπρίζα κοντά δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αφού το κινητό βγάζει άνετα μέρα με βαριά χρήση. Αλλά αν μέσα στη μέρα σου το φορτίζεις πολλές φορές μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης. 

Δημοσ.

Τωρα προσεξα οτι και το 9 pro και το 9S εχουν απο πισω γυαλι, ελπιζω να μην πεσει και σπασει γιατι καμια φορα ειμαι απροσεκτη 🤣

Αν βαλω θηκη απο αυτες που καλυπτουν και μπροστα και πισω το γλιτωνει το σπασιμο αν πεσει κατω καμια φορα;

Δημοσ.

5η μέρα το redmi note 9, καλά η γυναίκα μου ούτε το ακουμπάει τζάμπα το πήραμε :P 53% η μπαταρία. Απομένουν 34 ακόμα ώρες για φόρτιση λέει.(αφού δεν το δουλεύει, σήμερα του έβαλα και εξοικονόμηση μπαταρίας) άμα συνεχίσει έτσι θα κρατήσει τουλάχιστον 1 εβδομάδα χωρις φόρτιση.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, george1977 είπε

5η μέρα το redmi note 9, καλά η γυναίκα μου ούτε το ακουμπάει τζάμπα το πήραμε :P 53% η μπαταρία. Απομένουν 34 ακόμα ώρες για φόρτιση λέει.(αφού δεν το δουλεύει, σήμερα του έβαλα και εξοικονόμηση μπαταρίας) άμα συνεχίσει έτσι θα κρατήσει τουλάχιστον 1 εβδομάδα χωρις φόρτιση.

Είναι αρκετά γρήγορο όσον αφορά εφαρμογές όπως το Facebook, messenger κτλ; 

Δημοσ.
Στις 18/9/2020 στις 1:47 ΠΜ, george1977 είπε

Για δωσε μσς λιγες πληροφοριες παραπανω για το κινητο;Πως καθετε στο χερι,πως ρολαρει κτλ.

Απ οτι καταλαβα πηρατε το 3/64 σωστα;Εμεις κοιτσζουμε για το 4/128....

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ad276 είπε

Για δωσε μσς λιγες πληροφοριες παραπανω για το κινητο;Πως καθετε στο χερι,πως ρολαρει κτλ.

Απ οτι καταλαβα πηρατε το 3/64 σωστα;Εμεις κοιτσζουμε για το 4/128....

Και εμένα το 4/128 με ενδιαφέρει απλά αυτό που με ανησυχεί με το note 9 είναι ο mediatek που έχει και επειδή θέλω να το έχω 2-3 χρόνια δεν ξέρω αν τα 4GB θα με καλύψουν μελλοντικά γι'αυτο κοιτάω για να πάρω κινητό με 6GB απλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες μιλάμε δεν το ακουμπάει δεν το ακουμπάει, στο χέρι φυσικά καθετε καλα, φπ κλπ δεν εχω ιδέα. οι σελιδες πανε γρήγορα, άλλα το μόνο μέτρο σύγκρισης είναι με το note7 σε αυτές τις τεχνολογίες, πάντως 7η μέρα 33% μπαταρια ακόμα, Αλλά με καμια χρήση. Και αναφέρομαι στην μπαταρία μιας και στο αρχικο σου ποστ λες ότι είναι σημαντική, Φυσικά δεν έχεις αναφέρει την χρήση του κινητού. Παιχνίδια κλπ. Πάντως άμα το θες για απλή χρήση, απλά ώς τηλέφωνο και καμια φωτο που και που, τα στατιστικά τα δικά μου είναι αυτά.

Επεξ/σία από george1977

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...