beautifulsmile Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω να πάρω ένα καινούριο κινητό. Προς το παρόν μου αρέσει πολύ το Xiaomi redmi note 9 και βλέπω ότι έχει και πολύ καλή μπαταρία που είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Με ενδιαφέρει η 64GB έκδοση. Κατά την γνώμη σας αξίζει να το πάρω ή θα προτείνατε κάποιο άλλο κινητό; Γενικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά αν έχετε να πείτε κάποιο άλλο κινητο θα χαρώ να ακούσω. Μπορώ να δώσω μέχρι 220€. Γενικά πως σας φαίνεται το redmi note 9; Είδα και το redmi note 9 pro αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω. χρήματα. Τι λέτε; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από beautifulsmile
Donalhioy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 το 9 προ σε σχεση με το απλο 9.... εχει καλυτερη καμερα πισω, καλυτερη καμερα μπροστα τραβαει καλυτερα βιντεο, καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη οθονη, την διπλασια ραμ, και nfc οποτε ναι... τα περισσοτερα αξιζουν και μαλιστα πολυ αν μπορεις να τα δωσεις με ταβανι τα 200-220 νομιζω ειναι χωρις χωρις αντιπαλο 1
chios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC.html εγώ θα περίμενα και το καινούργιο ποκο εκεί κοντά στα 200-220€ περίπου θα έχει
beautifulsmile Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Σχετικά με το Xiaomi redmi note 9 που ρώτησα αν ξέρετε από μπαταρία είναι καλό και διαρκεί αρκετά ή το pro είναι καλύτερο και σε θέμα μπαταρίας; Από ότι βλέπω και τα δύο έχουν την ίδια χωρητικότητα οπότε λογικά την ίδια διάρκεια δεν θα έχουν; Δεν τα ξέρω καλά οπότε για αυτό είπα να ρωτήσω. Υπάρχει μήπως κάποιο συγκεκριμένο κινητό που είναι το καλύτερο από θέμα μπαταρίας αυτήν την στιγμή από Xiaomi; (μέχρι 220€) Edit: μόλις είδα ότι υπάρχει και τo 9s και φαίνεται καλό και σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω από θέμα μπαταρίας τι παίζει Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από beautifulsmile
CaptainChris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 το pro είναι καλύτερο σε ολα και στο Σκρούτζ το βρησκεις στα €200 με 6/64 η €230 το 6/128 που εχει αρκετή μνήμη. Αλλά το νεο Poco X3 τα επισκιάζει ολα 249€ το 6/128 απο amazon.it η amazon.es με την εγγύηση της Αμαζον που είναι καλύτερη και από την αντιπροσωπεία.
Donalhioy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Αλλά το νεο Poco X3 τα επισκιάζει ολα 249€ το 6/128 απο amazon.it η amazon.es με την εγγύηση της Αμαζον που είναι καλύτερη και από την αντιπροσωπεία. ειναι pre order... μπορει να κανει και μηνα μεχρι να παρουν
mylo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν παραμείνει αυτή η τιμή για το poco τότε η επιλογή του είναι μονόδρομος. Εγώ πήρα στα 200€ από banggood το 9 προ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
beautifulsmile Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) θα περιμενα για το poco αλλα πρεπει να παρω νεο κινητο συντομα γιατι το παλιο μου εχει θεμα. Tελικά παιδιά επειδη δεν θελω να ξεφυγω απο τα 200 ευρω ειμαι αναμεσα στο redmi note 9 και το redmi 9. To redmi 9 απο οτι βλεπω απλα εχει καμερες με λιγοτερο καλα χαρατηριστικα. Το note 9 εχει καλυτερη καμερα αλλα και τα δυο ειναι στα 4GB οποτε πρεπει να ειναι αρκετα γρηγορα. Δεν ξερω να παρω μηπως το note 9 που ειναι ισα ισα στην τιμη που θελω και εχει και αρκετα καλη καμερα, μπαταρια κτλ; Θα πηγαινα για το 9s ή το 9 pro αλλα ξεφευγει απο 200, απο εκει που το εβρισκα στο skroutz με 190+ πηγε στα 230 και θεωρω οτι ειναι πολλα και δεν θελω να δωσω τοσο πολλα. Δεν ξερω τι να κανω να παω για το note 9; Απλα θελω η μπαταρια να ειναι καλη και να διαρκει 1-2 μερες. Πανω κατω ολα την ιδια διαρκεια δεν εχουν στην μπαταρια; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από beautifulsmile
george1977 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ έχω το note 7 που είναι καλό για εμένα, και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανενα θέμα. με ελαφριά χρήση, οχι παιχνίδια.(δεν ξέρω πως θα ήταν στα παιχνίδια) Την Παρασκευή πήραμε το note 9 για την γυναίκα μου από το media markt 180 ευρω (καντους παζαρια εκτός αμα το πάρεις απο σκρουτζομαγαζο, έχε το νου σου με τις εγγυήσεις),. Το κινητό ήρθε με 60% περίπου μπαταρία, Από την στιγμή που το φόρτισα στο 100% και μέχρι σήμερα στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω. Ήταν Ενεργό 1 ωρα και 14 λεπτα, Αναμονή 21 ωρες και 54 λεπτα και η μπαταρία είναι στο 75%. Το note 9 έχει 3GB εσωτερική μνήμη. (είδα ότι λές ότι έχουν 4 και τα δυο που κοιτας). Στις ρυθμίσεις πάνω έχει NFC, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά για να το έχει μάλλον θα δουλεύει. Μετα απο το update πέρασε η MIUI 12.0.2, android 10. Από τα 64GB τα 15 εχθές ήταν γεμάτα, δεν θυμάμε πότε το κοίταξα, αν ήταν πριν το update άλλα τώρα με περασμένες μόνο επαφες είναι δεσμευμένα τα 18 GB, Ο φορτιστής εαν δεν κάνω λάθος είναι 20W που έχει το κουτί (ταχείας φόρτισης) Εφόσον δίνεις μέχρι 200 απόψή μου είναι είτε να πάρεις το redmi note 9 από εξουσιοδοτημένα τις infoquest (πλαίσιο, κωτσοβολο, γερμανο media κλπ. δες ποια είναι) είτε άμα το πάρεις από skroutzomagaza (δες απλα τι εγγύηση σου δίνει το μαγαζί) να πάρεις το redmi note 9 pro ή ακόμα και το note 8 pro άμα το βρεις σε καλή τιμή. Για το poco που λένε τα παιδιά δεν έχω άποψη καθως δεν το είχα κοιτάξει καθόλου, αλλα προφανώς θα έχουν δίκιο Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από george1977
beautifulsmile Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, george1977 είπε εγώ έχω το note 7 που είναι καλό για εμένα, και μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανενα θέμα. με ελαφριά χρήση, οχι παιχνίδια.(δεν ξέρω πως θα ήταν στα παιχνίδια) Την Παρασκευή πήραμε το note 9 για την γυναίκα μου από το media markt 180 ευρω (καντους παζαρια εκτός αμα το πάρεις απο σκρουτζομαγαζο, έχε το νου σου με τις εγγυήσεις),. Το κινητό ήρθε με 60% περίπου μπαταρία, Από την στιγμή που το φόρτισα στο 100% και μέχρι σήμερα στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω. Ήταν Ενεργό 1 ωρα και 14 λεπτα, Αναμονή 21 ωρες και 54 λεπτα και η μπαταρία είναι στο 75%. Το note 9 έχει 3GB εσωτερική μνήμη. (είδα ότι λές ότι έχουν 4 και τα δυο που κοιτας). Στις ρυθμίσεις πάνω έχει NFC, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά για να το έχει μάλλον θα δουλεύει. Μετα απο το update πέρασε η MIUI 12.0.2, android 10. Από τα 64GB τα 15 εχθές ήταν γεμάτα, δεν θυμάμε πότε το κοίταξα, αν ήταν πριν το update άλλα τώρα με περασμένες μόνο επαφες είναι δεσμευμένα τα 18 GB, Ο φορτιστής εαν δεν κάνω λάθος είναι 20W που έχει το κουτί (ταχείας φόρτισης) Εφόσον δίνεις μέχρι 200 απόψή μου είναι είτε να πάρεις το redmi note 9 από εξουσιοδοτημένα τις infoquest (πλαίσιο, κωτσοβολο, γερμανο media κλπ. δες ποια είναι) είτε άμα το πάρεις από skroutzomagaza (δες απλα τι εγγύηση σου δίνει το μαγαζί) να πάρεις το redmi note 9 pro ή ακόμα και το note 8 pro άμα το βρεις σε καλή τιμή. Για το poco που λένε τα παιδιά δεν έχω άποψη καθως δεν το είχα κοιτάξει καθόλου, αλλα προφανώς θα έχουν δίκιο Ναι έχεις δίκιο, για τα 64GB είναι 3GB αλλά για τα 128GB είναι 4GB. Λέω να πάρω την 128GΒ έκδοση για να έχω περισσότερη χωρητικότητα.
beautifulsmile Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια ειμαι τελικα αναμεσα στο redmi note 9 και το redmi note 9 pro, το εχω βρει σε πολυ καλη τιμη το note 9 και ειναι ιδιαιτερα δελαστικο το να το παρω, ειναι κατω απο 200 και το pro το βρηκα πανω απο 200. Λετε να αξιζει περισσοτερο το pro τελικα περισσοτερο και να το αγορασω; Αν και δεν ηθελα να δωσω πανω απο 200 γιατι ελικρινα και τα δυο κινητα φαινονται αρκετα καλα και κοντα σε χαρακτηριστικα εχω αρχισει να το σκεφτομαι. Εγω μεχρι 4GB βολευομαι και το note 9 με καλυπτει αλλα επειδη ολοι μου λετε για το note 9 pro εχω αρχισει να το σκεφτομαι να δωσω κατι παραπανω και να το παρω
CaptainChris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 κανε την υπέρβαση και παρε από το Σκρουτζ το Redmi Note 9 Pro 6/128, η διαφορά τιμής είναι μικρή, η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη.
beautifulsmile Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Το σκεφτομαι για να το παρω το 9 pro απλα στο skroutz δεν το βρικω πουθενα με λιγοτερο απο 250, δυστυχως τα εχουν αγορασει ολα απο μαγαζια που τα πουλουσαν με 220 (που ειναι μια τιμη που μπορω να αναταποκριθω) οποτε κοιταω για το note 9S που ειναι κοντα στα 220. Αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα στα note 9, 9S Και 9 pro. Παιδια κατα την γνωμη σας 4GB ram ειναι καλο να αντεξει εφαρμογες τυπου facebook, messenger, viber κτλ. αντε και καποιες κλησεις; Εννοω θα ειναι αρκετα γρηγορο ή θα τρωει κολληματα; Βασικα ρωταω για το note 9 στα 128GB/4GB.
chios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Τα 4 είναι υπέρ αρκετά για τώρα που μιλάμε, αν θες κινητό που να το κρατήσεις 2-3 χρόνια καλύτερα να κοιτάξεις με 6.
juve11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω το 9s ,6/128 .. μια χαρά κρατάει η μπαταρία , περίπου 2 μέρες ή 2 παρά (ανάλογα τη χρήση). Δεν θα έλεγα ότι είναι καλό να επιλέξεις το απλό 9 , λόγο επεξεργαστή.. Πάντως με 4gb ram , δεν θα έχεις κολλήματα ,μην αγχώνεσαι.. Τα άλλα 2 έχουν Snapdragon , που είναι ανώτερος από τον mediatek του note 9. Τσεκαρε στις αγγελίες που κυκλοφορούν μεταχειρισμένα 1-2 μηνών (πρακτικά καινούργια) και θα βρεις 9s 4/64 , στην τιμή του note 9 ή και χαμηλότερη. Αν θες καινούργιο Τσεκαρε και στο best price που έχει ετοιμοπαραδοτα.. Πχ 9s και 9pro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα