lactate Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Το σκέφτομαι εδώ και χρόνια και πλέον λέω να το κάνω άμεσα. Θέλω μερικές γνώμες/συμβουλές. Αρχικά με έχει προβληματίσει ότι κόσμος που ήξερα ότι είχε piercing στη ρώγα και του άρεσε το έβγαλε επειδή είχαν μικροπροβλήματα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς. Πχ πρέπει να το καθαρίζεις κάπως συγκεκριμένα για πάντα; Όταν κοιμάσαι πρέπει να μην είσαι μπρούμιτα γιατί το πιέζει; Ματώνει καθόλου στην αρχή; Πχ μπορεί αν φοράς λευκό να αφήσει λεκέ και να χειςθέμα με τη δουλειά πχ;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Έχεις ρωτήσει καμιά δεκαριά φορές ή κάνω λάθος;
lactate Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Έχεις ρωτήσει καμιά δεκαριά φορές ή κάνω λάθος; δεν εχεις αδικο, αλλα θελω να το συζητησω μια τελευταια φορα.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Άστο του χρόνου,τώρα αρχίζει να κάνει ψύχρα. 1 1
mp123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Βλέπω περνάς κρίση ηλικίας. Άσε τα piercing κάνε κανενα ταττου.
lactate Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Βλέπω περνάς κρίση ηλικίας. Άσε τα piercing κάνε κανενα ταττου. Δεν μαρεσουν τα tattoo γιατι ειναι μονιμα.
cumulus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Έχεις ρωτήσει καμιά δεκαριά φορές ή κάνω λάθος; Η επαναληψη ειναι μητηρ της μαθησεως.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lactate είπε Το σκέφτομαι εδώ και χρόνια και πλέον λέω να το κάνω άμεσα. Θέλω μερικές γνώμες/συμβουλές. Αρχικά με έχει προβληματίσει ότι κόσμος που ήξερα ότι είχε piercing στη ρώγα και του άρεσε το έβγαλε επειδή είχαν μικροπροβλήματα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς. Πχ πρέπει να το καθαρίζεις κάπως συγκεκριμένα για πάντα; Όταν κοιμάσαι πρέπει να μην είσαι μπρούμιτα γιατί το πιέζει; Ματώνει καθόλου στην αρχή; Πχ μπορεί αν φοράς λευκό να αφήσει λεκέ και να χειςθέμα με τη δουλειά πχ; Προβληματα υπαρχουν για 3 λογους 1) κακος piercer 2) κακη επούλωση 3) τραυματισμους Εγω ειχα και στις δυο και ειχα ενα συνδυασμο απο το 1 και το 3. Καθαρισμα θελει μεχρι να επουλωθει η πληγη. Κοιμασαι κανονικα δεν εχεις θεμα, Στην αρχη μεχρι να εποουλωθει θα φοβασαι λιγο να κοιμηθεις αλλα κανενα θεμα. Θα μπορουσες να αποφυγεις για λιγο αλλα δεν νομιζω να χεις θεμα με τα λευκα
Comic maniak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, KiriosMarios είπε Ερώτηση από έναν αδαή, πως επιρεαζει την σεξουαλική ζωή το piercing στη ρώγα ή πιο χαμηλά; Είναι πιο εύκολο να "ανάψεις"; Ηηηη κύριε Μάριε ντροπηηη. Τι πράγματα είναι αυτά που ρωτάτε? Πέρα από την πλάκα, σε πολλούς αρέσει. Άλλοι δεν το προτιμάνε. Ανάλογα τα γούστα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε Ερώτηση από έναν αδαή, πως επιρεαζει την σεξουαλική ζωή το piercing στη ρώγα ή πιο χαμηλά; Είναι πιο εύκολο να "ανάψεις"; Περι ορέξεως.. Μια ήθελε να φοράω τα γυαλία μυωπίας γιατι την αναβάν και δεν ηταν καν ωραία, σαν αυτα τα μικρά που φορούσαν το '90 οι δασκάλες στη μυτη χαμηλά για να βλέπουν να διαβάζουν αλλα ταυτόχρονα και ποιος κάνει μαλακία. Με λίγα λόγια δεν επηρεάζει σε τιποτα
lactate Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, Spect~ είπε Προβληματα υπαρχουν για 3 λογους 1) κακος piercer 2) κακη επούλωση 3) τραυματισμους Εγω ειχα και στις δυο και ειχα ενα συνδυασμο απο το 1 και το 3. Καθαρισμα θελει μεχρι να επουλωθει η πληγη. Κοιμασαι κανονικα δεν εχεις θεμα, Στην αρχη μεχρι να εποουλωθει θα φοβασαι λιγο να κοιμηθεις αλλα κανενα θεμα. Θα μπορουσες να αποφυγεις για λιγο αλλα δεν νομιζω να χεις θεμα με τα λευκα Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις κανέναν στην Αθήνα; Ναι εννοείται με τα λευκά,απλώς να το χω στα υπόψιν. Σκεφτόμουν και εγώ μήπως κάνω και στα 2 για να ναι κάπως πιο συμμετρικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις