Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελάχιστες διάφορες εξωτερικά. Σχεδόν  απαρατήρητες. Εσωτερικά ακριβως τα ίδια. μια ψευτο μπαταρία μόνο.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nick_007 είπε

Εκτός από το mild hybrid τι διαφορά έχει με δικό σου το facelift;

Για το i20 θα πάω το Σάββατο σε αντιπροσωπεία για τιμές. Online στο Γερμανικό site της Hyundai δεν μου φάνηκε πολύ οικονομικό.

https://www.hyundai.de/modelle/der-neue-i20/

To καλοκαίρι για προ παραγγελία μου είχαν δώσει 15.000 τελική τιμή για την Hyundai i20 1.0TGDI 100hp 6MT EXCLUSIVE.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Nick_007 είπε

Διαφορές εμφανισιακά δεν έχει αλλά έχει περισσότερο εξοπλισμό που δικαιολογεί εν μέρη την αύξηση στην τιμή.

Ποιο συγκεκριμένα το facelift GL+ έχει επιπλέον πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς LED, αυτόματο φρενάρισμα, adaptive cruise control και blind spot monitor.

Επεξ/σία από dkat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dkat είπε

Διαφορές εμφανισιακά δεν έχει αλλά έχει περισσότερο εξοπλισμό που δικαιολογεί εν μέρη την αύξηση στην τιμή.

Ποιο συγκεκριμένα το facelift GL+ έχει επιπλέον πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς LED, αυτόματο φρενάρισμα, adaptive cruise control και blind spot monitor.

Τα 1300 παραπάνω για ένα κρουζ κοντρόλ , λεντ , και φρενάρισμα δεν δικαιολογεί τέτοια αύξηση. Ε 16100 για σουιφτ είναι πολλά. Ειμουν τυχερός που το πηρα 14850.Αν έπαιρνα τωρα θα κοίταζα ιμπιζα 14κ η το i20 14700 .Αυστηρά για πόλη κάτω από 15 και αυτόματο. Ούτε ευρώ παραπάνω.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nick_007 είπε

Για το i20 θα πάω το Σάββατο σε αντιπροσωπεία για τιμές. Online στο Γερμανικό site της Hyundai δεν μου φάνηκε πολύ οικονομικό.

Καλησπέρα φίλε μου, αν θέλεις έχω ένα pdf με τις τιμές και διάφορες πληροφορίες να σου δώσω...
Προσπαθώ να μάθω αν υπάρχει τιμοκατάλογος με τα έξτρα, αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πει...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Καλησπέρα φίλε μου, αν θέλεις έχω ένα pdf με τις τιμές και διάφορες πληροφορίες να σου δώσω...
Προσπαθώ να μάθω αν υπάρχει τιμοκατάλογος με τα έξτρα, αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πει...

Πριν 10 μέρες στην huyndai μου είπαν τέλος του μηνά για τιμοκατάλογο(και των έξτρα) και αρχες Οκτωμριου οτι θα ξεκιναγαν οι παραγγελιες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Τα 1300 παραπάνω για ένα κρουζ κοντρόλ , λεντ , και φρενάρισμα δεν δικαιολογεί τέτοια αύξηση. Ε 16100 για σουιφτ είναι πολλά. Ειμουν τυχερός που το πηρα 14850.Αν έπαιρνα τωρα θα κοίταζα ιμπιζα 14κ η το i20 14700 .Αυστηρά για πόλη κάτω από 15 και αυτόματο. Ούτε ευρώ παραπάνω.

Αυτά τα δύο αυτοκίνητα κάνουν και για ταξίδια? 

Δημοσ.

Τριμελή οικογένεια ανετότατα. Το ι20 πολυ καλύτερα γιατί εινσι σαφος  πιο μεγάλο. Ταχύτητες 110 ως 120.  με πολυ άνεση. Ταξίδια αναλόγως τι εννοείς. Εγω το πολυ 250 300 χλμ πάω. Αν θες να πας Αθήνα Θεσσαλονίκη πάνε αλλά θα κουραστείς. Ως 250 300 χλμ οκ. Παραπάνω όχι.κουραζουν.

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι το 208 κανει 17.100 με αυτόματο κιβώτιο (μέτρια έκδοση χωρίς ζάντες και ψηφιακό πίνακα οργανων) και το Ibiza σχεδόν 15.000 με μέτριο εξοπλισμό.

Το Corsa στα ποσα βγαίνει; 

Για μένα σε αυτή την κατηγορία αξιζει να πας προς 15.000 παρα προς 20.000 που ταιριάζουν σε μικρομεσαίο. 

Δημοσ.

Το swift είναι εξαιρετική πρόταση κ πολύ οικονομικό αν και mild hybrid. Ψάξε βιντεακια στο yt. Επίσης έχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά στο δρόμο σε αντίθεση με το yaris (το προηγούμενο τουλάχιστον).

Πολύ καλή κ οικονομική πρόταση από ότι διαβάζω είναι το corsa με καλό αυτόματο. Για ρίξε μια ματιά κ σε αυτό.

Θα σου έλεγα μακριά από διπλοσύμπλεκτα για πόλη (Π.χ. Ibiza) καθώς ο τρόπος λειτουργίας τους τα ζορίζει στο σταμάτα ξεκινα σε σχέση με ένα κλασσικό πλανητικο με μετατροπέα ροπής (Π.χ. Aisin) και με ένα cvt.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, john1987 είπε

Γνωρίζω ότι το 208 κανει 17.100 με αυτόματο κιβώτιο (μέτρια έκδοση χωρίς ζάντες και ψηφιακό πίνακα οργανων) και το Ibiza σχεδόν 15.000 με μέτριο εξοπλισμό.

Το Corsa στα ποσα βγαίνει; 

Για μένα σε αυτή την κατηγορία αξιζει να πας προς 15.000 παρα προς 20.000 που ταιριάζουν σε μικρομεσαίο. 

Είναι στα 16K η πρώτη έκδοση αλλά έχω δει σε αρκετά site ότι υπάρχει προσφορά για  δώρο περίπου 1κ σε αναβάθμιση. Level up kit το αναφέρει. 

13 ώρες πριν, sargus είπε

Το swift είναι εξαιρετική πρόταση κ πολύ οικονομικό αν και mild hybrid. Ψάξε βιντεακια στο yt. Επίσης έχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά στο δρόμο σε αντίθεση με το yaris (το προηγούμενο τουλάχιστον).

Πολύ καλή κ οικονομική πρόταση από ότι διαβάζω είναι το corsa με καλό αυτόματο. Για ρίξε μια ματιά κ σε αυτό.

Θα σου έλεγα μακριά από διπλοσύμπλεκτα για πόλη (Π.χ. Ibiza) καθώς ο τρόπος λειτουργίας τους τα ζορίζει στο σταμάτα ξεκινα σε σχέση με ένα κλασσικό πλανητικο με μετατροπέα ροπής (Π.χ. Aisin) και με ένα cvt.

Το κοιτάω το Corsa και φαίνεται ενδιαφέρον με κάποιες προσφορές που τρέχουν. Που μπορώ να δω τι μηχανισμό έχει για τον αυτόματο; Για παράδειγμα στο toyota αναφέρει cvt στο μοντέλο και ονομασία. 

Επεξ/σία από Nick_007
Δημοσ.
Στις 16/9/2020 στις 7:31 ΠΜ, Nick_007 είπε

Πάνω στην ώρα έβγαλαν τις τιμές, τσιμπημένες φαίνονται αλλά με καλό εξοπλισμό στις 2 πρώτες εκδόσεις:

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Times-neoy-Hyundai-i20-sthn-Ellada_207257.asp?a=6

Αν και δεν είναι αυτόματο, ίσως σε ενδιαφέρει να δεις το iMT (manual αλλά χωρίς να πατάς συμπλέκτη!) που μόλις έβγαλε η hyundai!

ps:Αν κάνεις TD να μας πεις πως σου φαίνεται!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2020 στις 1:13 ΜΜ, dkat είπε

To iMT έχει συμπλέκτη απλά είναι by wire.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/clutch-wire-heirokinito-kibotio-tahytiton-apo-tin-kia

Συμπλέκτη που πατάς με το πόδι δεν έχει. Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά ακόμα δεν έχω βρει πολλά review, ειδικά στα Ευρωπαικά μοντέλα. Στην Ινδία τους άρεσε πάντως!

https://www.autocarindia.com/car-reviews/hyundai-venue-imt-review-test-drive-418425

edit: Για να μη μπερδευτεί κανείς, όντως στην  Ευρώπη το iMT έρχεται με συμπλέκτη, έχει δίκιο ο dkat.

Επεξ/σία από tzampatzis
διόρθωση λάθους
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nick_007 είπε

Είναι στα 16K η πρώτη έκδοση αλλά έχω δει σε αρκετά site ότι υπάρχει προσφορά για  δώρο περίπου 1κ σε αναβάθμιση. Level up kit το αναφέρει. 

Το κοιτάω το Corsa και φαίνεται ενδιαφέρον με κάποιες προσφορές που τρέχουν. Που μπορώ να δω τι μηχανισμό έχει για τον αυτόματο; Για παράδειγμα στο toyota αναφέρει cvt στο μοντέλο και ονομασία. 

Τι προσφορές λές ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...