Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Έχω ένα domain name αγορασμένο στην godaddy είχα δοκιμάσει την φιλοξενία σιτε οκ δεν τρελάθηκα και τώρα σκέφτομαι να αγοράσω host για wordpress αξίζει η όχι; υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές;  τα φώτα σας η χρήση θα είναι κύριος με παρουσίαση portfoliou 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Έχω ένα domain name αγορασμένο στην godaddy είχα δοκιμάσει την φιλοξενία σιτε οκ δεν τρελάθηκα και τώρα σκέφτομαι να αγοράσω host για wordpress αξίζει η όχι; υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές;  τα φώτα σας η χρήση θα είναι κύριος με παρουσίαση portfoliou 

Για χρήση Portfolio δεν πιστεύω ότι θες και τρελές απαιτήσεις...

Από εκεί και πέρα αν έχεις δοκιμάσει την παρούσα εταιρεία και δεν είσαι ευχαριστημένος μην ρισκάρεις εκτός αν μπορείς να πας σε VPS  όπου εκεί θεωρώ ότι τα πράγματα σε όποια εταιρεία και να πας διαφέρουν κατά πολύ...

Δες και αυτό!

μφχ

Επεξ/σία από kormos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Για χρήση Portfolio δεν πιστεύω ότι θες και τρελές απαιτήσεις...

Από εκεί και πέρα αν έχεις δοκιμάσει την παρούσα εταιρεία και δεν είσαι ευχαριστημένος μην ρισκάρεις εκτός αν μπορείς να πας σε VPS  όπου εκεί θεωρώ ότι τα πράγματα σε όποια εταιρεία και να πας διαφέρουν κατά πολύ...

Δες και αυτό!

μφχ

Κοίτα όντος δεν θέλω κάτι τρελό, απλά λίγο παραπάνω ραμ θέλω για να μην έχω θέμα με ταχύτητα είχα δει και μαι ελληνική εταιρία την top host, αν ξέρεις πάντως και καμία άλλη πέρα από αυτές πες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Κοίτα όντος δεν θέλω κάτι τρελό, απλά λίγο παραπάνω ραμ θέλω για να μην έχω θέμα με ταχύτητα είχα δει και μαι ελληνική εταιρία την top host, αν ξέρεις πάντως και καμία άλλη πέρα από αυτές πες.

Ανέμενε και λίγο κάποια έξτρα πληροφορία...

Ωστόσο δες και τα παρακάτω >> https://www.cretaforce.gr/shared-hosting/

https://www.papaki.com/el/managed-wordpress-hosting.htm

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Godaddy είναι γνωστό ότι υπερφορτωνει τους shared-servers με πελάτες (όπως κάνουν και τα μέλη του Endurance International Group), με αποτέλεσμα να σέρνεται όλο το σύστημα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και είμαι οκ με αυτές που ακούστηκαν παραπάνω.

Επεξ/σία από Realakias
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Το πρόβλημα του ότι αργεί δεν οφείλεται στη RAM, αλλά στο ότι ο webhost υπερφορτώνει τους servers του ανοίγοντας όσα περισσότερα πακέτα hosting μπορεί ώστε να μειώσει τα έξοδα του. Οι ανάγκες της ιστοσελίδας σου δεν είναι μεγάλες, οπότε άνετα βρίσκεις καλό webhost με γρήγορους servers και με χαμηλότερες τιμές από αυτές του GoDaddy.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...